Chamaedorea - palmier fără temperament capricios

Video: Romantic "după o petrecere corporativă" - Herringbone, fugi! - găluște Ural

Chamaedorea - o casa de bambus de palmier mult-iubit. Reprezintă un nivel scăzut tonkostvolnoe arekovoy familie de plante stufoase. Chamaedorea de îngrijire la domiciliu la valori, nu este planta destul de capricioasă, ca, de exemplu, violet sau fuchsia. În condiții naturale, palma de până la 5 m in camera. - 1,5 m Aceasta crește încet, în special florile valoroase nu sunt, spre deosebire de frunze, care intotdeauna arata spectaculos.

Hamedorei de rafinat la metal

Chamaedorea de îngrijire la domiciliu

Chamaedorea

Video: Egor Creed "Este cel mai mult"

În natură, există mai mult de o sută de tipuri de hamedorei. Cele mai frecvente sunt:

  • Elegans Chamaedorea are frunze penate, flori galbene care se transforma in fructe de padure. Palm flori de copac bine acasă.
  • Chamaedorea este un arbust înalt, din care noi rădăcini, tulpinile tinere sunt produse în fiecare an. Fiecare are 6 până la verde închis frunze formă arcuită. Florile sunt luminoase de culoare portocalie, acestea sunt colectate într-un tel.
  • Ernst-august a celor de mai sus două tipuri se caracterizează prin faptul că frunze mai largi, care nu sunt împărțite în segmente.
  • reprezentativ de metal din caracteristicile distinctive ale celeilalte culoarea frunzelor. În această frumusețe sunt de metal verzui.

Ultimele două specii este aproape imposibil de a cumpăra, ele pot fi văzute doar de colecționari.

Crearea unui climat adecvat

Îngrijire Chamaedorea la domiciliu redus la o udare sistematică, hrănire și dezumidificarea aerului. Se poate crește cu ușurință în orice apartament, respectând regulile simple ale conținutului. Chamaedorea nu sunt considerate plante capricios, dar grijă de ea să fie analfabeți.

Aceasta frumusete poate simți loc confortabil și luminos, și în întuneric. Ea este bine obișnuiți cu fereastra cu vedere spre partea de nord. La est sau vest pervazul ferestrei în sezonul cald oferi tul de umbrire sau de hârtie, frunzele nu arde.

Video: Să se căsătorească (14/03/2016) fata pentru producator

Acest palmier nu poate tolera temperaturi ridicate. Optimul + 25 ° C în timpul verii și cel puțin + 12 ° C - iarna. În zilele calde, camera în care ocupantul este în creștere, este necesar să se aerisi. Ei bine, dacă poți purta cu un ghiveci de flori în aer curat, dar că, în acest caz, nu a existat nici un proiect.

Acest locuitor verde are nevoie de udare abundenta. Este necesar să se monitorizeze îndeaproape, astfel încât solul în oală a fost mereu umed. Frecvența de udare - până la 3 ori pe săptămână. Dacă dintr-o dată pământul era uscat, este posibil să se toarne, fără să mai aștepte pentru data viitoare. Perioada de repaus se reduce numărul de irigațiilor, asigurați-vă că pentru a vă asigura că solul nu este uscat complet.

Chamaedorea - planta iubitoare de apă, astfel încât camera este necesară pentru a menține umiditatea de cel puțin 50%. Pentru a face acest lucru, spray de zi cu zi zona în care palma crește, de a organiza aerisire. aer proaspăt necesar orice instalație, indiferent de complexitatea cultivării sale. chiar Oxalis oksalis nu va renunța la plimbări și un duș cald.

În cazul în care alimentarea și transplant?Fertiliza trebuie să fie de până la 2 ori pe lună în perioada aprilie-septembrie, și 1 dată - în timpul iernii. Dar nu este recomandat pentru transplant de un an de fertilizare în timpul iernii. Pentru a alimenta, puteți utiliza un îngrășământ „Palm“ speciale sau orice alt mijloc, cu setul complet de minerale.

Transplantare plante tinere se desfășoară în fiecare an. La adulți, schimbarea în oală numai atunci când sistemul de rădăcină va ieși din oală. Dupa primul transplant de planta trebuie întotdeauna pritenit.

Este considerat a fi un amestec ideal de sol substrat „Palma“. Dacă substratul este realizat în mod independent, apoi în necesitatea de a include terenuri gazon, turba, humus și nisip în părți egale. Ca fragmente de bloc sau de cărămidă de beton de drenaj folosite.

  • palmele cameră Reproducere
îngrijire Chamaedorea

fructe hamedorei

Chamaedorea se poate multiplica prin diviziune și semințe. reproducerea vegetative utilizate de către filialele offshoots radicale. Separați-le doar după formarea propriilor rădăcini.

Înainte de plantare, semințele sunt înmuiate în soluție zircon întâi, în continuare în care sunt plantate în sol la o adâncime de 1 cm. Aterizarea este mic film de polietilenă Teplicka. Temperatura aerului trebuie să fie între + 25 ° C După 40 de zile, răsaduri ar trebui să apară în primul rând.

bujori de arbori (plantare și îngrijire aici) Spre deosebire de casa de palmieri pot fi cultivate în grădină de 100 de ani și mai mult. Admirați frumusețea ei poate atât copiii și nepoții viitoare.

Ce provocări se află în așteptare?

În cazul în care cresc plante de interior au în mod normal probleme., Nu este o excepție și Chamaedorea. Bolile apar adesea dintr-un acarianul atac păianjen, care se produce din cauza aerului uscat. Deal cu ea, puteți utiliza frunzele cu un spray special soluție.

Fie ca îngălbenirea frunzelor, ca urmare a lipsei unor cantități adecvate de umiditate. Dacă se întâmplă acest lucru, imediat după transplant, este destul de natural, deoarece planta este adaptată la noile condiții.

În cazul în care vârful frunzelor au întunecat, aceasta înseamnă că temperatura camerei este umiditatea scăzută sau scăzută. Ai nevoie pentru a rearanja planta într-un loc cald, și de multe ori prin pulverizare acestuia.

putregaiul rădăcinii se poate produce din cauza udare excesivă sau absența drenaj. Vă dorim succes în cultivarea de plante exotice!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu