Antet robust: ingrijire la domiciliu pe tot parcursul anului

Antet - aceasta este o creație decorativă neobișnuită care are loc in casa crescut destul de des. Ivy, Hedera sau diferite la nepretențios, să crească viță de vie aproape oricine poate. Dar acest lucru nu înseamnă că puteți pune oala în orice colț și să uitați despre el, floare iubește atenție, grijă pentru ei ar trebui să fie regulat. Această viță de vie aparține Araliaceae, este vesnic verde, are un aspect atractiv. Heder, de îngrijire la domiciliu, pentru care nu este atât de complicat, cuprinde aproximativ 15 de specii. Este comun în Asia, Africa de Nord, America, în regiunile subtropicale ale Europei. Este posibil ca, din cauza rădăcinilor de aplatizare și presat la poartă lăstari de viță de vie și a câștigat un astfel de nume.

îngrijire antet

Heder în floricultura

Astăzi putem vedea cum se înfășoară în jurul literalmente pereții clădirilor, agățându-se de un suport fix. covor verde solid, care este menținut chiar și în lunile de iarnă, pentru a da camerei un aspect excelent. Dar mulți au pus la îndoială, este în afara inofensiv dacă pentru a păstra casa poate fi? Ar trebui să vă asigur că orice alpinist nu va aduce prejudicii. Este considerat o planta de Gemeni, care este semnul luminozitate și inconstanță. În cazul în care camera este crescut unele iedera, proprietarii sunt mai ușor de a merge, practic de luare a deciziilor.

La domiciliu, apartamentele sunt de obicei găsite în afara comună. Este folosit pentru balcoane amenajare a teritoriului și loggii, pentru înregistrarea pereților goale, pentru a crea pereți verzi. Acasă iedera perfect combinat cu alte tipuri de plante de apartament - acest Syngonium și magnolie de viță de vie din China, și cameră de iasomie. Fiecare dintre aceste creaturi utilizate pentru a crea compoziții atractive trăiesc.

Video: O metodă pentru anul să crească căpșuni

Selectarea temperaturii de transplant

Hedera nu provoacă dificultăți în îngrijirea, în vara preferă să crească la o temperatură de 18 ° C de căldură. În timpul iernii, este suficient de 6-12 ° C Iluminatul nu trebuie să fie prea luminos. Aceasta planta prefera umbra partiala, dar, de asemenea, lipsa de lumină naturală nu ar trebui să fie culori strălucitoare se estompeze. Nu poți pune un vas cu o planta pe ferestrele de sud.

Condiția principală pentru creștere - este de udare și umiditate. Hidratante ar trebui sa fie din abundenta, dar, de asemenea, pentru a umple planta nu poate fi, deoarece frunzele încep să se îngălbenească și se desprinde. Nivelul de umiditate în timpul lunilor mai reci trebuie să fie moderate, dar într-un aer cald, la o temperatură de 20 ° C necesită căldură deja pulverizare regulată. Care ar trebui sa fie organizate astfel încât planta a fost confortabil și confortabil. Dacă doriți să se bucure de înflorit, vecinul bun pentru această longevitate decorative va muscari, ele pot fi plantate la domiciliu și în grădină.

Este mult mai dificil de a crea răcoarea necesară de iarnă. Este necesar să se reducă udare și puneți oala într-un loc luminos, dar rece. Dacă acest lucru nu este posibil, se recomandă creșterea umidității. Acest lucru va împiedica apariția dăunătorilor.Folosit pentru cultivarea de vase mici ghivece suspendate sau de perete, de viță de vie, dar pentru a dezvolta excelent, este necesar pentru a fertiliza în mod constant. Acest lucru se face de aproximativ 2-3 ori în primăvara și vara și toamna și hrănire de iarnă se reduce la 1 pe lună. Creștere continuă pe tot parcursul anului, dar în frig, el încetinește.

Transplant se recomandă organizarea de primăvară, suficient de 1 de ori în 2-3 ani. Cerințe speciale pentru sol acolo, dar cel mai bine este personalul:

  • peregnoy-
  • mici pesok-
  • gazon în părți egale.

Video: Boswellia serrata Boswellia preț extract, cumpărare de Boswellia Boswellia Plus Plus PNS

Ivy propagate butași cea mai mare parte apicale, acest proces poate fi realizat pe tot parcursul anului. Butașii sunt tăiate și apoi înrădăcinate în apă. O caracteristică a viței de vie este faptul că oferă un număr mare de ramuri. Pentru a asigura o astfel de condiție, lăstarii prindeți periodic.

Bolilor și dăunătorilor

Heder - planta nu este la fel de capricioasă, ci poate fi supus la diferite boli. Motivul este nu numai o încălcare a condițiilor de cultivare, dar, de asemenea, impactul dăunător al dăunătorilor. Puteți detecta leziuni acarieni, insecte scara, tripși. Atingere adusă acestui cartier? Frunzisul începe să se deformeze, și apoi rândul său, galben. Metode de a face extrem de simplu, ai nevoie doar coroana pentru a pulveriza insecticide, în cazuri rare, necesită o acțiune repetată, dar, de obicei, insectele dispar repede.

Ivy la domiciliu

viță de vie decorativ

Acesta poate fi menționat printre bolile și altele asemenea:

  • Frunzele încep să se îngălbenească - un semn că apa este prea mult, iar temperatura ambientală este scăzută. Un fenomen similar poate fi observat atunci când o cantitate mare de îngrășământ.
  • Pentru antete și amestec pestriț de stiluri, un nivel suficient de acoperire. Lipsa de lumină naturală provoacă decolorarea și pierderea de culoare frunziș.
  • Dacă capetele lamina devin uscate, indică prezența aerului uscat la o temperatură ridicată în jurul cultivării. Udarea în acest caz, de asemenea, este inadecvat.
  • În cazul în care ramurile au mai puține frunze decât în ​​mod normal, acesta este un semn de iluminare slabă. Ivy poate tolera umbra, dar asta nu înseamnă că aceste condiții îi place.
  • frunze mici și răsucite tulpini apar din cauza lipsei de lumină. Un alt motiv pentru un astfel de comportament poate fi aproape oală. Dacă corecta erorile enumerate, planta va fi în curând transformată.

Header - o viță de vie frumos pe care mulți cresc acasă. Se adaptează rapid, dar necesită respectarea regulilor de iluminat și de irigare. În cazul în care îngrijirea este organizat în mod corect, iedera se va bucura de aspectul frumos de mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu