Stromanta capricioasă: îngrijire la domiciliu

Stromanta, de îngrijire la domiciliu pentru câteva complexități diferite, este una dintre plante iubitoare de căldură, care necesită respectarea anumitor reguli de întreținere pe tot parcursul anului. Este cultivat pentru frunze neobișnuit de frumoase si largi de culori diferite, care apar în axils de flori mici.

stromanta Triostar

Stromanta Triostar

Frunze atinge o lungime de 35-50 cm și o lățime - 10 cm în condiții corespunzătoare, înălțimea plantelor poate ajunge la 1,5 metri, dar in casa este rar, precum și înflorit .. ca arorut floare, Aceasta planta are o caracteristică de a pune frunzele seara și plasați-l în zori.

De la sânge la măsline

stromanta camera de flori are mai multe soiuri, nativ la pădurile tropicale din America de Sud și Centrală. Printre speciile cultivate în condiții ambientale, cer următoarele:

  1. Ctenanthe plăcută - creație decorativă, în creștere la 20-30 cm Frunze sale au o formă ovală atractivă, cu o lungime de 10-20 cm și o lățime de 4-5 .. Lor de culoare verde deschis pe placa de model de Crăciun este mai închisă, partea de jos a lamina are o nuanță verde gri. Inflorirea are loc în primăvara sau vara, florile ei înșiși destul de greu de remarcat.
  2. reprezentant provine din sangvin pădurile tropicale din Brazilia. Înălțimea acestei forme nu depășește 40-50 cm. Frunzele au oval, măturat cu modele în formă de V. Sama lama frunze lucioase, verde deschis, partea inferioară are o nuanță roșiatică. Florile sunt foarte mici, sunt colectate în inflorescență.

Acest tip include:

  • foaie Multicolor cu placă decorată cu pete verzi și albe ușoare, partea de jos a culorii foaie visiniu.
  • Maroun cu midrib visiniu lumină și partea de jos.
  • Hortikolor, caracterizată prin prezența de foi de galben, de măsline, dungi de culoare verde închis și pete, se preferă penumbră și sol ușor acid. acestea flori în interiorul apartamentului bucurat de o deosebită onoare.
  • Triostar cu pete albe-roz pe suprafața frunzelor este considerată una dintre cele mai populare articole din cultivarea acasă.

Furnizarea de îngrijire corespunzătoare

floare stromanta

stromantty frunziș Bright

Floarea acestui destul de capricios și exigente. Stromanta, de îngrijire nu este întotdeauna posibil să se efectueze în mod corespunzător, temperatura aerului preferat la + 24-25 ° C în timpul verii și până la + 22 ° C în timpul iernii. Planta se dezvolta mai bine in umbra partiala, asa ca el are nevoie de protecție de razele directe ale soarelui, în caz contrar frunzele se vor arde semne.Deoarece solul este un amestec adecvat de acid slab, care include: 1/3 mraniță, o parte humus și nisip, jumătate parte turbă. Uneori este recomandat să adăugați un teren de pin și un pic zdrobit cărbune.

Udarea are nevoie abundente, solul nu ar trebui să se usuce, dar nu ar trebui să fie permisă stagnarea apei. În timpul lunilor de iarnă frecvența de tăiere de irigare. Planta ar trebui să fie pulverizat în mod regulat, deoarece preferă umiditatea ridicată. De obicei, este necesar de a face de mai multe ori pe zi, pentru a stromanta simțit bine. Nu trebuie să uităm că crearea unui tropicale și preferă să trăiască în penumbra, astfel încât frunzele nu ar trebui să fie expuse la razele soarelui, sau coroana să-și piardă culoarea strălucitoare. Umiditatea acest invitat tropicale de mare nevoie, pentru a asigura acest lucru se poate realiza prin pulverizare de zi cu zi sau de a instala sifon cu apă.

Stromanta Înmulțite prin împărțirea Bush. Butașii rezultate trebuie să fie plantate la domiciliu teplichku o temperatură suficient de ridicată și să-l mențină pe parcursul întregii perioade de înrădăcinare.

Poate fi transplantate în fiecare an, până la sfârșitul primăverii, în special cele mari - la fiecare trei până la cinci ani. Hranirea se efectuează după transplant, și la fiecare zece zile, în timpul verii, fertiliza soluția minerală, iar infuzia de mullein. Proporția ar trebui să fie una la zece.

În mediul interior în floare este foarte rar, dar dacă se întâmplă, în primăvara sau vara, în axils de bracteele apar buchețelele mici. bractee Sami cresc pe pedunculi lungi, falnic frumos deasupra frunzișului. îngrijire Silitor locuitor decorativ este mai mult decât justificată prin punctul său de vedere magnifică

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu