Streptokarpusy - konkukrent demn printre înflorire

Streptokarpusy, îngrijirea la domiciliu, pentru care specifice, infloreste aproape continuu. Acest animal de companie plin de culoare este mare pentru apartamente mici și înghesuite, este întotdeauna posibil de a găsi un loc. Dacă mulți tipuri de arbori ajungând la dimensiuni, aceste plante de interior sunt compacte și decorative. Blooming Profuse și lung este cauzată de faptul că din sânul fiecărei frunze există aproximativ o duzină de tulpini, care poate conține mai multe flori fermecătoare. În mod similar, proprietatea oferă, de exemplu, de asemenea, floare Azalea. Streptokarpusy ar trebui să fie numit candidați în demn violete.

Cum să aibă grijă de flori dragă casă?

Streptokarpusy la domiciliu

apartament acasă Streptokarpusy

Video: Kohler

Streptokarpusy la domiciliu creste bine. El devine rapid obișnuit cu camerele dim cu lumină naturală, nu puteți pune oala la soare. Ei bine potrivite fereastră est, în timp ce în timpul iernii, se recomandă utilizarea de iluminare suplimentară.

Temperatura pentru orice streptokarpusy soi trebuie să fie la 20-24 ° C în timpul verii și aproximativ 18-20 ° C căldură în timpul iernii. Este imposibil să marcheze căderea termometrul sub + 16 ° C, altfel planta va fi bolnav, supus unor atacuri de insecte.

La domiciliu, apă pentru irigații este doar moale adecvată. Coroana ar trebui să fie pulverizat în fiecare zi, nu puteți șterge frunzele. Trebuie să ne asigurăm că, atunci când apa de udare nu se acumulează în oală. Solul trebuie sa se usuce intre umidificarea deoarece stagnarea umezelii poate duce la sistem rapid zaggnivaniyu rădăcină.

Organizeaza transplantul competent și reproducerea

Transplant începe la un moment în creștere încetinește în verde, frumos, și o oală încâlci rădăcini. Ochelari de protecție ar trebui să fie luate 2-3 cm mai lung decât cele anterioare. Ca amestec un substrat adecvat de humus, sol frunze, nisip, turba, pH-ul ar trebui să fie de 5,5. Când transplantare ar trebui să fie foarfece ascuțite să taie tulpinile de flori, toate frunzele vechi.

Streptokarpusy, reproducerea nu provoacă dificultăți începe să transplant în luna februarie. Dacă nu efectuează o astfel de procedură în timp, frunzele devin mai mici, înflorire va fi sărac.

În timpul transplant poate fi, în același timp se prepară butași pentru înmulțire. Pentru aceasta floare este eliminat din oala, se taie în 2-4 părți strict în funcție de puncte de creștere. Toate secțiunile ar trebui să fie imediat stropesc cu cărbune activat sub formă de pulbere, un pic uscat. Butasii sunt plantate în ghivece mici, au nevoie de udare limitate.

Acesta poate fi propagat și frunze streptokarpusy. Pentru a face acest lucru, un fragment selectat sănătos, cu o lungime de 5-6 cm. Ce merită să-și asume? Intr-un vas mic pe partea de jos a stivei de drenaj de bucăți de argilă mușchi sau expandat. Substratul este adecvat ușor, permeabil la apa. Deasupra se toarnă sol este de dorit să se pună o altă bucată de mușchi umed.

Butași preparate sunt plantate în ghivece și plasate într-un teplichku acasă. Ei trebuie să fie protejate împotriva curenților de aer, aer rece. Ghiveciul exemplare tinere pot fi în momentul apariției 2-3 frunze.Boli streptokarpusy: rezolvarea problemelor

streptokarpusy domestice la cultivare pot fi afectate de insecte, cauzele apariției unei astfel de probleme este de obicei cuprins nesupunere. De exemplu, Thrips începe în mod activ pentru a provoca la temperatură ridicată și umiditate scăzută. Ei găzduiesc mai întâi în partea de jos a frunzelor, hrănire pe suc de plante, apoi se deplasează pe. Ca urmare, floarea începe să se usuce ochii.

Bun ajutor de la aceste recenzii insecticide, acestea pot fi achiziționate în orice magazin de flori. În plus, este necesar să se reducă temperatura din cameră, organizează pulverizare.

În afară de Thrips acasă frumos poate fi afectată insecte scara, apare pe frunzele de pe ambele părți. Insecte ușor observa: pe suprafața plăcilor formate nuanță maronie, planta începe să se transforme în sine galben, creșterea acestuia este terminată. Expertii recomanda începe imediat pulverizare aktellik.

Afidele apar atunci când condiția nu este îndeplinită de udare. Cu un exces de umiditate, aceste insecte începe să atace planta, în cazul în care nu se iau măsuri, animalul poate muri. Găsirea dăunătorilor pe frunze, asigurați-vă că pentru a începe procesarea instrumentelor sale specializate și apoi încercați să replanteze imediat animalul de companie în sol proaspăt și un nou vas.

îngrijire streptokarpusy

un concurent demn

Considerat infecții comune și fungice. Se crede că planta în acest caz nu poate fi salvat. Dar există o condiție, care poate ajuta la vindecarea animalele de companie:

  • în primul rând, este o cameră mică de pămînt uscat, și apoi scoate tufiș din vazona-
  • Frunzele flasc ar trebui să fie pe deplin Delete-
  • taie în continuare pe aproape toate rădăcinile, planta în sine este împărțit de punctele de creștere (aproximativ două sau trei bucăți) -
  • acum floarea se spală sub jet de apă, toate părțile examinate cu atenție pentru prezența leziunilor.

După plantare animalele de companie ar trebui să se stropesc cu apă fiartă cu Fundozolom diluat. Pot de ceva timp va trebui să pună în teplichku. Recuperarea va dura aproximativ 3 luni. Dacă în acest timp nu vor fi tineri frunze verzi, se poate presupune că acțiunea de salvare a eșuat.

Streptokarpusy, ce culoare este un atractiv, ușor să crească la domiciliu. El este dur, totuși, și preferă dim lumină naturală, razele directe ale soarelui pentru floare poate fi dezastruoase. Pentru creșterea casei sunt soiuri de semi-duble si duble perfecte.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu