Moody Stephanotis: dreptul de ingrijire la domiciliu

Multe pot fi găsite pe pervaz Stephanotis atractive, de îngrijire la domiciliu a acestei plante nu este problematică diferită. Dacă sunteți un începător sau un florar profesionist, de asemenea, trăiesc într-o casă privată, apoi face această floare este o necesitate. Acesta atrage atentia cu stele sale albe ca zăpada, grupuri inflorescențe, dând din cap la întuneric frunze verzi lucioase. Prin urmare, stephanotis, de asemenea, numit „o coroană de flori de mireasa.“

înflorire Stephanotis

înflorire Stephanotis

Planta a primit acest nume neobișnuit din cauza prezenței de cinci petale delicate Coronaform-urechi. În condiții de cameră cresc de multe ori stephanotis flori sau floribunda. Această creație este utilizat pe scară largă pentru decorațiuni interioare, sere, și crescute-o pentru tăiere. Dintre aceste culori alcătuiesc un neobișnuit de frumoase buchete de nunta. Buna companie face acest Exotics Hippeastrum, îngrijire De asemenea, nici o complexitate și de înflorire diferite merită cea mai mare laudă pentru el.

udare regulată și topping muguri - un angajament de înflorire abundentă

Pentru a obține arbust verde acasă, care va incanta sa parfumat aroma floral, frumusețe și durabilitate, este necesar să se respecte anumite reguli. îngrijire Stephanotis și preocupare pentru valori, astfel încât condițiile optime create în creștere rapidă. Merită să-l protejeze de temperaturile extreme în cameră și proiectele.

Blossoms, de obicei, din iunie până în septembrie. Pentru a prelungi perioada de înflorire este necesară în mijlocul verii, pinch muguri, lăsând tulpina la 8 perechi de frunze.

De la lumina directă a soarelui pentru a proteja mai bine, deoarece frunzele pot obține arsuri. În timpul iernii, temperatura optimă pentru conținut - este de + 12-16 ° C În zilele calde, este recomandat pentru a pulveriza coroana. temperatura camerei normală și ventilație constantă este destul de potrivită pentru plante vii.

Udarea ocupant al camerei îi place regulat și destul de abundente, dar numai cu o apă moale și rece. În timpul verii, este suficient pentru a uda de două sau de trei ori, iar în timpul iernii - o dată pe săptămână. nu este necesar să băltoace de plante, dar, de asemenea, nu se poate evita uscarea solului. Solul trebuie sa fie mentinut umed.

În timpul iernii, frunzele încep să se îngălbenească și parțial se desprinde, o parte din usucã trage. Acesta este un proces normal de muguri axilari apar apoi noi rostochku.

În cazul în care nu flori stephanotis, este necesar să se revizuiască condițiile de detenție și pentru a afla dacă acesta este suficient de lumină și umiditate, a existat o vacanță organizată și scăderea temperaturii în timpul iernii. În cazul în care face cu siguranta pansamentele programul face si nu exagera cu introducerea de azot.

Selectarea solului și a îngrășămintelor cu rigoare

buchet de stephanotis

Buchet de stephanotis

stephanotis Flower preferă compoziția amestecului de excavare grele. Pentru a prepara un astfel de sol de turbă mixtă (humus și se potrivesc), nisip, argilă și lemn de esență tare la sol într-o proporție de 3: 2: 1: 1. Solul trebuie să fie numai de la slab acid, compoziția alcalină va inhiba înflorire.

Din cauza crearea unui sistem radicular puternic, atunci capacitatea de plantare sau transplantare ar trebui să fie utilizat destul de spatios. În partea de jos ar trebui să creeze un drenaj bun. După transplant, fertilizarea face pentru 1,5-2 luni nu este necesară, deoarece toate sistemul necesar de rădăcină macro și micronutrienți devine de-a lungul cu solul. Cu toate acestea, Potash nu va face rău. Dimpotrivă, ele vor stimula înflorire.

Fertilizare este introdus, de obicei, din martie până în august, o dată pe săptămână, puteți alterna între minerale și organice. gunoi de grajd de pui ca îngrășământ pot fi aplicate. În aprilie și mai sunt compuși de potasiu-fosfor hrănit, în toamna și iarna luni nu fac un pansament. Supraalimentarea îngrășăminte cu azot este imposibilă, deoarece acest lucru va contribui la creșterea intensivă a masei verzi în detrimentul înfloririi mult-așteptata. Dacă o astfel de situație a fost locul de a fi, trebuie să fie 1 dată pe săptămână pentru a utiliza fertilizarea cu potasiu și fosfor, excluzând prezența azotului.

După cum se multiplică Stephanotis?

Planta este foarte greu să prindă rădăcini. Cum puteți obține o mai Stephanotis încântătoare? Reproducerea are loc atât pe cale vegetativa si prin seminte. Atunci când propagarea vegetativă folosind muguri de anul trecut de plante cu 1-2 internoduri și frunze bine dezvoltate. Pentru această procedură, trebuie să planteze hormoni, factori de creștere și formarea de rădăcini.

Buta înrădăcinate în nisip sub sticlă, folosind încălzire inferioară. Cel mai bun timp pentru altoire - aceasta primavara si vara, cu o vreme clară solară stabilă. Umiditatea și teplichke temperatură trebuie să fie ridicată, în timp ce înrădăcinare are loc in 2-3 saptamani. După transplantare, planta nu ar trebui să fie udate timp de două zile.

Dacă respectați toate condițiile, atunci camera va incanta flori tale stephanotis toată vara, creând o floare de basm real, pe un pervaz.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu