Selaginella: cum să organizeze îngrijirea la domiciliu?

La domiciliu cultivate acum tot felul de plante exotice, cele mai multe provin din regiunile tropicale ale Africii. In ciuda climatului arid al nativul, în ceea ce privește apartamentele, aceste flori dragoste umbra sau umbra partiala, umiditate rece și constantă. Unul dintre acești reprezentanți este Selaginella, de îngrijire la domiciliu, pentru care, de obicei, nu cauzează probleme.

îngrijire Selaginella

Selaginella

soiuri exotice are destul de mult în rândul popular este necesar de menționat:

  • Bezmnozhkovaya - un reprezentant cu privire la ierburi perene cu mușchi turfy tampoane. Tulpinile de scurt ei, frunzele sunt ovale în formă, la baza un pic ca o inimă. Acasă cultivate soi ca ampelnogo-
  • Vildenova - este o creație frumoasă a perene tulpini care se ramifica ușor. frunze ovale frumoase sunt de culoare verde stralucitor. Ampelnoe cultivate ca plantă ornamentală în agățat kashpo-
  • specie Cheshuelistaya este o plantă care este cunoscut sub numele de Jericho a crescut. Lăstarii sale lungi, împânzit cu frunze mici. La un nivel scăzut de umiditate sunt puternic îndoite, formând o minge mică a plantei. În cazul în care planta este udata abundent ea straightens din nou ramurile sale. Dacă vă decideți să mergeți în vacanță, și nimeni să aibă grijă de animalele de companie, este posibil să se organizeze Avtopoliv mâinile proprii din sticlele de plastic obișnuite.

Schițe în jos și aer uscat

Selaginella Martins - o varietate comună, care se găsește în casele mai des. Nu-i plac zonele bogat iluminate și o temperatură ridicată, astfel încât glafuri de apartamente sunt ideale pentru dezvoltarea sa.

pentru îngrijirea flori pot fi aranjate, și un începător, dar există particularitățile sale proprii. Aerul uscat și proiecte - cauza bolilor plantelor, daune suplimentare de insecte și dăunători. În declin la doar 4-5 pentru anul în cursul anului Selaginella este necesară pentru a alimenta slabe soluții de îngrășăminte, pentru al doilea an de viață, numărul de mese. Să nu uitați încă o dată pentru a fertiliza, cel mai bine este să programați de întreținere.

În cazul în care tulpina întins, este un semn clar că iluminatul va trebui să crească. Amintiți-vă pentru a elimina frunzele uscate, dar nu se taie pe cei care tocmai au început să se încrunte - un semn al lipsei de apă.

O altă condiție în creștere - umiditate constantă în oală, solul nu ar trebui să se usuce. Dacă se întâmplă acest lucru, a pus oala pentru câteva ore într-un bazin umplut cu apă. Se recomandă să se toarnă prin tigaie, astfel încât solul va absorbi umezeala de care are nevoie. Cresc ca florile mai ușoare în acvarii mici, creând compoziții indescribably frumoase. Pentru complot gradina, cum ar fi gălbenele sau Muscari astfel de animale de companie nu este potrivit.

Cum să crească Selaginella Jory?

Selaginella Jory în aparență seamănă cu o spumă moale, nuanță mai deschisă în masă. Această creatură frumoasă, cu tulpina erecta, este mic în dimensiuni. Pe plan extern, un pic ca ferigă, dar se ridică numai până la 20 cm, în timp similar cu mingii Crohn. Condiții de viață a acestei creații decorative nu este atât de mare - doar 1-3 acasă, chiar și cu toate cerințele.Flower Selaginella Jory de îngrijire ha, care nu este foarte complicat, preferă să crească în lumină difuză, razele directe ale soarelui, nu ar trebui să atingă coroana, deoarece acestea pot lăsa arsuri grave, iar planta începe să se usuce. Transplant se efectuează în primăvara devreme, puteți utiliza aceste vase de plastic obișnuite mici. La șase săptămâni după schimbarea de domiciliu, puteți începe de hrănire, țineți-le la fiecare 2 săptămâni până la toamnă.

Planta crește rapid și ușor. Dintr-o mică bucată de tulpina, care are o mică bucată de hârtie, de câteva săptămâni, au format o mulțime de ramuri.

Selaginella prefera umbra partiala si temperaturi scăzute, dar cel mai bine să-l crească pe pervazul ferestrei într-un recipient de sticlă mic este. Aceasta este metoda de creștere experți consideră cele mai bune și adecvate pentru această clasă. Compoziția sticlei, în cazul în care locul principal este ocupat de flori Selaginella, decora orice încăpere. Dacă nu puteți avea o instalație în sticlă, este important să se organizeze pulverizarea de zi cu zi. umiditate ridicată pentru această creație delicată este foarte importantă, mai ales cu debutul sezonului de încălzire. În timpul iernii, este necesar să se reducă temperatura conținutului, udare ar trebui să fie limitată, de asemenea.

Video: păr lung. Ingrijirea parului la domiciliu (experiența personală)

Multe plante de apartament sunt aduse la noi din regiunile tropicale ale Africii, dar se adaptează perfect la care nu cele mai favorabile condiții de mediu în apartamente. Selaginella unul dintre acești reprezentanți, se procedează la aclimatizarea repede și nu provoacă multe probleme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu