Locuitor Dormitor Scheffler: Îngrijire

Decorative și în creștere de îngrijire la domiciliu Scheffler preferă tradiționale. Este suficientă lumină ambientală, umiditate ridicată și udare moderată. Chiar și în condiții ideale de înflorire nu este garantată, fenomenul este rară și specific doar cazurilor de creștere în mediul lor natural. Apreciați planta pentru frunze decorative, creștere trecătoare și locuibile. Orhideea acasă Ea nu posedă proprietățile de mai sus, dar adversarul este un ocupant demn, ca rafinament celebru și înflorire impecabil.

Cuprins:

 1. Condițiile de detenție după cumpărare
 2. Cum de a organiza un transplant?
 3. Ameliorarea Metode Scheffler
 4. dificultăți în creștere
îngrijire Scheffler

frunze Scheffler

locuitor în cameră de termofile, dar ar trebui să fie plasat mai departe de soare în timpul zilei toride si secetoase. Reprezentanți din frunze de culoare verde închis considerat o nuanță iubitoare decât omologii lor colorate. Efectiv plantele adulte se uite în camere spațioase, decorate în stil clasic. Ele pot fi plasate în condiții de siguranță la recepție și lobby.

Condițiile de detenție după cumpărare

Scheffler la domiciliu necesită o atenție. Este important de umiditate ridicată și udare regulată. Ea răspunde favorabil la pulverizare zilnic două unică și duș cald, care poate fi efectuat de 2 ori pe lună, pentru a spăla praful acumulat cu o coroană și să furnizeze o cantitate suplimentară de oxigen. Cea mai bună opțiune - trimite un ghiveci cu o plantă într-o tigaie mare cu nisip umed grosier sau argilă expandată.

Este important să se evite uscarea excesivă a solului și a excesului de umiditate. Temperatura solului nu trebuie să fie sub nivelul temperaturii din încăpere, deci este necesar doar umidificarea apărat câteva zile, cu apă la temperatura camerei. Udati substratul când este uscat la 2-3 cm.

Conținutul optim de valori ar trebui să fie în intervalul între 18 și 22 ° C Trebuie să ne amintim că pe pervaz și podea aerul este încălzit cu câteva grade mai puțin. Pentru a ști cu precizie temperatura, termometrul poate fi pus pe INCHIDE pervazul pe sticlă. Dacă hibernare se extinde la rate mai mari de + 18 ° C, cele necesare lămpi fluorescente de iluminare suplimentară.

camera Scheffler va fi recunoscător, dacă în vara aceasta rămâne organizată pe balcon, în cazul în care există un flux constant de aer proaspăt. Pentru temperaturi de noapte ei favorabil mai mici.

De la primăvară, atunci când camera de flori Scheffler începe să câștige puterea și să crească în mod activ, ar trebui să ne amintim despre dressing. La fiecare 2 săptămâni, folosind un îngrășământ special pentru frunze decorative. Coji de ouă ca îngrășământ De asemenea, potrivit, dar trebuie să-l aplice în mod corect. Intr-un vas mic va fi suficientă compoziție zdrobita 1 lingura, este mai bine să se adauge la substrat în timpul transferului.

Cele mai multe gradinari susține că splendoarea de Bush este mai bine pentru a planta intr-un ghiveci câteva exemplare. In fiecare an, ar trebui să fie prins din muguri și tăierea vârfurile pentru a oferi coroana decorative.Înapoi la cuprins

Cum de a organiza un transplant?

camera Scheffler, precum și toți membrii lumii florale, necesită periodice la sol și schimbare capacitate. Exemplarele tinere sunt transplantate în fiecare an, adulți - nu mai mult de o dată la fiecare 2 ani. Capacitatea Noua ia 4-5 cm în diametru, mai mare decât cea anterioară. Solul pentru plantare pot fi achiziționate compoziții gata făcute, potrivit pentru palme sau ficus. În cazul în care substratul fertil a decis să le gătească, atunci trebuie să se amestecă:

 • teren gazon - 2 părți-
 • suficient de humus 1 parte-
 • foaie sol - 1 ch
 • nisip grosier - 1 oră.

Grosimea stratului de drenaj va depinde de volumul de ghiveci. Transplant pot fi aranjate cu una dintre următoarele:

 1. Înlocuirea solului în sus 2-4 cm. Această metodă se aplică pentru o instalație de mare, care transplantare problematică.
 2. transplanturi tradiționale cu înlocuirea comă de lut.
 3. Manipularea schimbarea stratului de drenaj și a solului podsypaniem, fosta camera de lut nu distrug.

Înapoi la cuprins

Ameliorarea Metode Scheffler

Obțineți noi instanțe ale unui arbore de umbrelă poate fi de la butași, semințe, stratificarea aerului. Butasii este cea mai simplă metodă. Pentru plantare utilizarea și semilignified lăstari, le-au plantat în containerul recomandat cu substrat fertil. Pentru înrădăcinare mediu umed necesar și temperatura sub + 20 ° C, astfel încât containerul este acoperit cu polythene și organizează ori pe zi, timp de aerisire de o oră.

birou Scheffler

birou Scheffler

Scheffler cresc, de asemenea, din semințe, dar timpul va dura mai mult. Plantarea câștig material într-un magazin de specialitate. Înainte de semănat în ianuarie-februarie, este de dorit să dețină soluția de stimulare, de exemplu, în zirconiu. amestec de sol poate fi preparat din nisip fracțiune de mijloc și turbă în părți egale. Semănate la o adâncime egală cu dublul dimensiunii semințelor este umezit cu un atomizor, recipientul este acoperit cu folie de polietilenă. Mini încălzire mai mici teplichke îmbunătăți germinare. Captatorul se efectuează în prezența a 2-3 frunze adevărate. Răsaduri cresc rapid, astfel încât câteva luni mai târziu, ei vor trebui sa fie transplantate in ghivece, cu un diametru de 7-9 cm, să scadă - cu dimensiunile containerului de 10-12 cm.

Utilizarea Stratificarea aerului pentru reproducerea același lucru este adecvat. Pentru a le obține, trunchiul este incizată, înfășurați mușchi umed și polietilenă. Dupa 2 luni, pe secțiunea decupată va fi rădăcinile, tulpinile cultivate îngrijit separate de tulpina principală și plantate în container pregătit.

Înapoi la cuprins

dificultăți în creștere

Dacă, după achiziționarea planta a pierdut efectul său decorativ, este necesar să se ia măsuri de urgență. Valorile de îngrijire a Scheffler, dispoziția capricioasa nu are, dar nu iartă pașii greșiți. Toate incidentele sunt reflectate imediat în forma frunziș exterior:

 1. Când cantitatea minimă de frunze palide de lumină, acoperit cu un exces de spoturi luminoase.
 2. Vârfurile lame de frunze rândul său negru, în cazul în care aerul din camera uscat. Remediu situația se va pan spray sau a plantelor de apă.
 3. Principalii inamici ai plantelor - scară Jose, acarieni, tripși. Pentru a combate le aplica substanțe chimice sau soluție de săpun.
 4. Atunci când sistemul de rădăcină putrezire frunze rândul său, negru și cad. Acesta ajută în acest caz, numai de transplant.

Elimină probleme pot fi, dacă aplicați cu atenție la plante, de a organiza îngrijire în conformitate cu normele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu