Magic și soiuri de violete acasă

Violet poate fi blând și delicat, luminos și de lux. Astăzi, o varietate de rasă soiuri de violete sau Saintpaulia, care sunt gata de a cuceri orice producător. Pentru cultivarea acasă, folosind specimene mari și mici, de selecție, diferite de culoare și formă. Tipuri de violete izbitoare bogăție de culori si eleganta de petale, mini-violet Extrem de compact și caracterizat.

Flirteaza cu muguri mari si mici

Violet Alamo Joy

Alamo Joy

soiuri mari au prezentat destul de o mare varietate. Aici puteti gasi nu numai semi-dublu și dublu, dar de obicei doar Saintpaulia, care a lovit rigoarea și simplitatea sa. Printre este necesar să se evidențieze diversitatea reprezentată de separat în prezent Big Faya, care se caracterizează prin inflorescențe buclate mari. petale de culoare profunda, rosu aprins, corpolent. Frunzișul este întunecat, neted, servind un fundal excelent pentru boboci.

Eblon Rose are flori neobișnuite nuanță roz-bronz. Aroma din acest senpolii delicat și neobișnuit, dar foarte plăcut și memorabil. La marginea fiecărei petale este un franjuri de culoare verde închis, similar cu franjuri. O astfel de instalație este posibilă în condiții de siguranță pentru a prezenta ca un cadou, fitodesign utilizare.

Violetele în casă cultivate forme mai mici și poluminiatyurnyh. Aceste jug sunt diverse, nu numai culorile, dar, de asemenea, forme, printre care dorește să evidențieze următoarele elemente:

  • Blue Man - o jumătate plin-inflorit sau terry Saintpaulia, care are un recipient bibelouri delicate. cer petale de culoare albastră pe vârfurile fiecărei există un mic alb „pene“. Pe margine, puteți vedea vârfuri mici de culoare verzuie, care evidențiază similitudinea cerului peste un câmp verde de vară.
  • Epachi Jewel - de exemplu mai modeste, dar nu mai puțin delicat și grațios. Nu există nici culori strălucitoare, dar este o pură culoare pastel, lumina alb accident vascular cerebral a face acest tip de valoros și atractiv. Ondularea marginii are o ușoară, abia vizibile. Acasă colecție de violete poate fi văzut în clipul video.

  • luminos camera lui Anthony și neobișnuite, petalele sale sunt bogate de culoare violet-albastru, cu dungi verzi de lumină delicate. Acest soi are două variante: cu petale de alb violet-albastru și pur. Antonia frunziș este verde închis, încrețită la margine.
  • Animale violete Alice Blizzard Băile sunt mici ca dimensiune și formă care seamănă cu o stea. Acest semi-dublu soi cu flori albe, care arata ca pe niște steluțe foliajului groase de culoare închisă. Printre alți reprezentanți ai care sunt crescute in casa, bai Alice Blizzard poate fi numit adevarat lider.

Selecția Makoun și MorevaPentru cultivarea acasă de selecție des folosite Saintpaulia Makoun și Moreva diferite semi-dublu, Terry și culori frumoase, capacitatea de a transforma complet interiorul casei tale, făcându-l mai plăcut și confortabil. Streptokarpusy, de îngrijire la domiciliu pentru care, în unele aspecte este similar cu violete, face reprezentanților companiei de flori mondială excelent.

Violetele Moreva includ un grup destul de mare de soiuri cu muguri semi-duble, diferite culori strălucitoare și forme delicate. În timpul înfloririi, ei pot schimba umbra petale.

De exemplu, multe specii de corali din dezvăluire au o culoare, dar după zece zile, ei devin neobișnuite, dar o astfel de culoare gri atractiv.

soiuri de violete

violete Makoun

Trebuie remarcat și efectul de seră de grad ale căror muguri au o formă neobișnuită de clopote, crini primăvară-like. Saintpaulia Dikovinka diferite soclu de culoare alb pur, dar fiecare are petale amprenta strălucitoare violet.

Makoun sunt un grup de violete, care au fost retrase ameliorator cunoscut care a dat numele acestor plante. Aici există o mare varietate de specii care se poate lauda cu o mare, inflorescențe buclate de lux, cu muguri. Printre cele mai populare, care sunt cultivate cu plăcere de mulți fani de plante de interior, este necesar să rețineți următoarele:

  1. senpolii neobișnuite cu numele fascinant „Magic Forest“. Aceste flori au fost ca un Defrișările luminos, delighting înflorire luxuriantă, înconjurat de frunziș verde-închis. Petalele au o formă terry, nuanta de purpuriu și roz, foarte bogat, pe marginea merge chenar alb.
  2.  „Goblin“ se caracterizează printr-o culoare saturate neobișnuită și rozete foarte mari. Tonul lor roz-violet pare muguri radiante cu o bordură ondulat Peek stele mici de sub frunziș.
  3. Varietatea numit „Iarna zâmbește“ flori memorizate neobișnuit de delicată nuanță roz. muguri semi-duble, marginea ondulat similar cu dantelă fină.

Violetele - o planta blând și în miniatură, care este un oaspete frecvent pe pervazul ferestrelor noastre. Este uimitor de frumos, cu atenția de la proprietarul său dă un sentiment de nedescris de confort, liniste, confort. Soiurile acestor cochetează o mare varietate. Fiecare uimitoare și frumos în felul său propriu. Rămâne până la tine de a alege opțiunea corespunzătoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu