Memorabil Brugmansia: plantarea, îngrijirea și cultivarea

Brugmansia reprezintă o plantă frumoasă. Flori in mare ei, seamănă cu grammofonchiki mici. Ele emit o aroma impetuos, inconfundabil. Brugmansia, îngrijirea și cultivarea care nu este prea complicat, de multe ori crescute în grădini acasă. Este visul de aproape orice cultivator cu experiență. În ciuda condițiilor de cultură relativ simple, planta iubeste caldura. În regiunile reci, infloreste nu sunt la fel de frecvent ca și în regiunile sudice. În subtropics această creație minunată va înflori pe tot parcursul anului, ceea ce face grădina de acasă în acest colț magic.

flori Brugmansia

flori Brugmansia

Planta este de obicei plantate în teren deschis sau în containere, iarna este crescut la domiciliu și se simte bine, ceea ce face concurență iedera excelent, Coleus pestriță sau muscata. Abutilon și lamai ocupă, de asemenea, ultimul loc în această listă.

Brugmansia Cum să crească în câmp deschis?

contin aceasta planta este dificil la domiciliu, deoarece se dezvoltă rapid, are rădăcini puternice. Este nevoie de un container mare și convenabil. Atunci când butașii au crescut, ei sunt încurajați să trimită într-un teren deschis pe care le-au primit spațiu adecvat și o iluminare adecvată.

După plantare tufiș grădină la prima greutate câștigă în mod activ. Se recomandă să utilizați un îngrășământ pe care le-a adaptat mai rapid și mai puternic. Suficient pentru a organiza hrănire în perioada de creștere activă a tuturor timpurilor în 2 săptămâni. Puteți utiliza lichid îngrășământ pentru plante de interior. După aterizare de așteptare înflorire nu ar trebui să fie dintr-o dată ca un tânăr Bush nu este încă pe deplin dezvoltat. Brugmansia, plantare și îngrijire de un simplu, începe să înflorească abundent la începutul toamnei.

În cazul în care plantele sunt cultivate în teren deschis, iar apoi iarna în astfel de condiții trebuie să îndure. Dar poate că, atunci când planta crește în regiunile calde, la temperaturi scăzute Brugmansia mor. Iarna este de obicei ridicată ingheata parte, dar cu sosirea căldurii din rădăcinile încep să apară rapid varza, planta se duce înapoi în creștere. Practica nu este recomandată, deoarece în timpul înghețării sistemului radicular poate muri. Se recomandă organizarea de transplant în containere înainte de vreme rece. Dacă v-ați pus vreodată gazon cu propriile lor mâini sau pentru a aranja la zona locală Dry Creek, Brugmansia este cu tine, nu va fi greu să facă față.

auto-îngrijire în lunile mai calde este extrem de simplu, acest lucru nu este crearea de exigente decorative. El nu avea nevoie de un sistem de irigare complex și îngrășăminte, dar este, de asemenea, imposibil să plece fără apă. ar trebui să fie crescută la două în timpul verii, umeziți substratul o dată pe zi, în zilele fierbinți numărul irigațiilor.

Video: Terry Brugmansia - FANTASTIC! ! ! Cultivarea, de îngrijire, de plantare, udare ,, floare

În cazul în care flirt dvs. plantate în ghivece, solul ar trebui să fie udate, atâta timp cât din găurile de drenaj nu se va scurge apa. Dacă este făcută corect, rezultatul este uimitor. Bush a decora muguri mari neobișnuite, cu o aromă plăcută. flori Brugmansia sunt extrem de frumoase, ei captiveze cu eleganta si culorile sale.

Recipientul ca o locuință temporară

Iarnă jugul decorative pot fi cultivate în containere la domiciliu. Trebuie să luăm o capacitate mare, potrivite vase de 9-15 litri. Foarte apreciat printre grădinari căzi de mare de piatră. În partea de jos a containerelor trebuie să fie prevăzute găuri și argilă expandată ca drenaj. Planta in sine este mare, rădăcinile sale puternice, se dezvoltă rapid. Această creație răspunde favorabil la adăugarea unei mici porțiuni din granule de argilă sol. Aceasta ajută la păstrarea umidității în mod eficient și substanțe nutritive de intrare.La apariția primul copac îngheț este îndepărtat împreună cu oala pe verandă închisă. Nu neapărat trebuie să fie încălzit și o floare are nevoie de perioada de repaus. Temperatura nu trebuie să fie sub nivelul de 10 ° C. În această perioadă, planta poate pierde o cantitate mică de frunze. Vă faceți griji cu privire la aceasta nu merită - este un proces natural.

Odată cu apariția de primăvară, în partea de jos a containerului 4 face o gaură, apoi o zi caldă îndura aerul exterior. Bucșa sunt lăsate să cadă la o adâncime de aproximativ 2/3 din înălțimea recipientului.

În cazul în care efectua corect tundere, apoi imediat după Plante va recruta în mod activ puterea. Plantarea Brugmansia această metodă are o serie de caracteristici. În cazul în care începe să crească rapid, containerul va fi rupt literalmente un sistem radicular puternic. Prin urmare, odată cu apariția de toamnă sapa tufiș și mutați-l într-un mediu confortabil pentru iarna va fi dificil. Dar trebuie să fie făcut, deoarece sistemul de rădăcină poate muri în frig.

Propagarea și de tăiere

îngrijire Brugmansia

Cultivarea pe verandă

Brugmansia - floare care este cel mai bine înmulțite vegetative. Dacă nu puteți utiliza această metodă, se recomandă să utilizați butași. Cum de a alege o destinație spații adecvate? Cu tufiș cu precizie butași sunt tăiate, lungimea lor ar trebui să fie de 20 cm. Atunci când butași selectarea să acorde o atenție la forma frunzelor.

Cele mai mici Lăstarii sunt numite de creștere, ei au dreptul și forma frumos. Frunzele superioare, care sunt în zona de înflorire dobândi o formă asimetrică, ele sunt aranjate aleatoriu pe axa foaie stem. piesa de lucru adecvat înrădăcinare numai cu partea superioară în cazul în care pliante asimetrice. În acest caz, planta va fi dezvoltat în mod activ, înflorire începe mai repede.

Video: Brugmansia - TOTUL DESPRE CREȘTERE Brugmansia

De turnare se realizează pe baza acestei reguli simple. Dacă tăietura fotografiază cu frunze mari, atunci ei vor crește mult mai bine, mai repede actualizat. În toamna anului este recomandat să tăiați tufiș, astfel încât a fost dominată de frunze florale. Acest lucru va asigura o floare rapidă, imediat după iernare peste.

Butasii sunt plantate în substratul de sol. Pentru o mai bună înrădăcinare sunt acoperite de bănci convenționale. Dacă este posibil, răsadurile tinere sunt cultivate într-un teplichke special acasă. Brugmansia Cultivare acest mod poate fi organizată în câmp deschis.

Acest decorativ deosebit de frumos crearea, are o aromă plăcută. Terenul poate fi nu numai în teren deschis, dar în containere. Reproducerea simplă, creația decorativă se pretează perfect butași, începe să înflorească rapid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu