Buchete originale de flori de piață Cracovia
În această vară, prietenul meu, un florar profesionist, vânzătorul a mers la un tur cu autobuzul Cracovia-Veneția-Budapesta. Desigur, experiența a fost auto si camioane, dar separat, vreau să împărtășesc fotografii cu piața de flori Cracovia, pentru a vă arăta buchete fantastice pe care le putem fi găsit decât în orașele mari, și nu este sigur. Judecător pentru tine:conținut
Ghirlande din Lumina mea a ajuns la un deliciu complet, dar apoi a observat că în cultura noastră, toate aceste coroane de flori sunt asociate numai cu cimitir, iar polonezii cu sărbători. Apropo, prețul pe care îl vedeți în zlotului.
uite Surprinzătoare de la marginea din stânga a buchetele miniaturale, bine doar atinge!
Și atât de mulți trandafiri într-un buchet de cumpărare noastre extrem de rare. Pentru krakovchan se pare că acest lucru nu pare buketische exotice.
Ei bine, bine, am următoarea buchete respirație departe, despre o prietena, eu, în general, să tac - a fost ca nu un geamăt, nu un suspin. Au întors deja acasă, am dat seama că nu fotografiat principalul lucru - reacția prietenilor:
Video: în boom-ul de flori de piață Odesa
Video: Floral Salonul Valsul Florilor, trimite flori la Harkov, Ucraina și în lume
Iată la fotografia următoare apare wafted patria:
Floarea soarelui Am fost surprins, acasă în Pavlograd nu le vezi pe piețele. Este ciudat că, după o călătorie, au început să apară nu numai ca Sveta cu o mână ușoară ...
Dar esența plimbarea prin MISTA Vechi (așa-numita partea veche a orasului) a fost o vizită la biserica catolică, în care ne-am lovit aranjament floral la altar:
Surprinzător, în ton cu liniștea și pacea muzicii de orga ...
- Caracteristici buchete Partea 2
- Buchete Tehnica
- Tehnica de buchete de flori tăiate partea 3
- Buchet de culorile toamnei
- Buchete mele dulci
- La fel ca și faptul că:
- Gerbera flori roz frumoase pentru buchete
- Orașele europene fabulosul florale
- Cum să rădăcină butași taie trandafiri?
- Buchete de nuntă de orhidee
- Cum de a planta un trandafir din buchet?
- Buchet prin Internet
- Evenimente corporate, flori aniversare pe cap
- Limbajul florilor. Utilizarea și valoarea ferigi într-un buchet
- Panglici de lux pentru vânzarea legată de buchet picioare
- Buchet de trandafiri
- Servicii de livrare buchete
- Casa de trandafiri uscate
- Arta de a da buchete buchete valoare de flori, buchete de flori proaspete, buchete de flori…
- Buchete la cunoașterea zi de Johan Martens
- Crăciun și Anul Nou buchete