Țâțe bulgăre-feeder
Video: feeder din lemn pentru sâni

Un contor de pe alimentator așezat încruntată Pukhlyak și, din păcate se uită la mâncarea de dispariție. Iarna a venit, ningea, iar foamea în sine a făcut simțit. Hai să facem un alimentator special pentru țâțe - am sugerat fata. - Și Jay - nu ar trebui să fie aceeași cu ea, de asemenea - aduce nimic de acasă.
Am făcut un alimentator foarte simplu pasăre. Am luat mai multe conuri de brad, le-a acoperit cu un strat de unt - dens strat gros. Apoi, se rostogolesc în semințe, da stagnarea ulei și atârnate pe o sârmă conuri ca decor pe un liliac vechi.
În primul rând reperat aceeași masă Pukhlyak. A zburat, ușor fluturat aripi și gheare de partea de jos a conului, a prins cioc semințe primele. Poftă bună! - râs, a spus fata. Sledom acordat pițigoi mare, apoi un alt Pukhlyak, atunci TIT albastru. Până la sfârșitul mesei a venit un Țiclean vioi și, sprijinindu-se cu capul în jos, de asemenea, a primit ei înșiși semințe. Când cucui golit, pițigoi cu mare plăcere au regaled și unt. Doar nu atârnă aceste alimentatoare în soare - am spus la revedere - și scurgerea de ulei, împreună cu semințe.
Video: forfetară alimentator
Așezat pe o ramură descurajat și gaița pretins că tot ceea ce se întâmplă nu o poate atinge.
20 Idei mari fermelor de păsări
8 Idei simple de alimentatoare de păsări
Pe măsură ce facem de tuning iesle păsării
Cum sa faci un alimentator de pasăre dintr-o sticlă de plastic?
Cum sa faci un alimentator de pasăre?
În cazul în care grădina de iarnă și dăunătorilor horticole și cum să dezamorseze
Malin
Mayr brad
Brad subalpină
Păsări în grădină: jgheab și de iarnă Atractivitatea
Troacă pentru păsări
Troacă pentru păsări dintr-un cub de plastic
Troacă pentru păsări
Crăciun conuri de pin
Cum de a face alimentator de păsări de casă pentru găini cu mâinile lor?
Troacă pentru pui pot face cu mâinile lor
Troacă pentru iepuri se poate face manual
Sinichnik Vintage: Master class
Alimente speciale pentru iernat păsări
Troacă pentru păsări
Cadouri pentru păsările cu mâinile lor