Gradina este frumos, cu flori
Probabil că nu un om care nu este o bucurie ar fi o grădină plină cu vopsea de culoare și aromă. Ei bine, eu trăiesc ca noi, rusii, tot timpul trebuie să ne gândim la „plinătatea iarnă“ - paturi gradina, coacăze recoltare, căpșuni ... Dar fără flori și grădină - nu este o grădină.
conținut
Desigur, putem restricționa paturile de lalele și un rând de Brumărele pe o cale de a hozblok. Poate aceleași lalele și grupe de plante phlox, completate de alte plante cu flori la momente diferite, o varietate de culori, înălțimea tulpinilor și forma frunzelor. Chiar este nevoie de legume și plante lumești ele pot deveni un ornament de grădină. Și fantezie nu poate fi suficient!
Am văzut pista, rândul frumos proiectat de cartofi plantate, grămezi de compost, decorat cu pricepere de târăște pe plantele ei de dovleac. Oh, și de a folosi cultura verde și pryanovku-cială la decorarea Dumnezeu însuși a ordonat gradina!
Video: flori colorate gradina, pesti Koi iaz și apă cu muzică frumoasă chineză de relaxare
De ce, de exemplu, nu creează o „comestibilă“ pat de flori speciale pentru a include cel puțin diferite tipuri de ceapă (arpagic, ceapa parfumat, Slizunov, oblice) cu verdeață lor minunate și o varietate de culori si forma capetelor inflorescență. arată în mod remarcabil pat plantate cercuri (și poate fi, sub copac), diverse culori soiuri cap de salată. Și multe plante pryanovku-ciale (isop, oregano, balsam de lamaie, menta, rozmarin) ca un singur arbust arata chiar mai atractiv decât în plantarea în grădină.
Video: 4K - gradina frumos trandafir flori și colorat tufă de trandafiri
După ce am intrat în „grădina de mirosuri“, în cazul în care acestea au fost plantate expert plante rezistente exudat un miros plăcut: parfumat de tutun, Mattioli, stocuri, Mignonette. Gradina va fi decorat și ierburi cu flori. Singur sau în combinație cu alte grupuri de plante, acestea pot fi împrăștiate în grădină. Și este posibil, pe un teren mic pentru a crea chiar un „spițer“ floare specială.
În ultimii ani, devin grădini populare înflorire continuă de orice culoare. Deci, un câștig și un alt flowerbeds atât de important în timpul nostru agitat tendință: terapia prin culoare. Se crede că grădina de culoare albă ne umple cu un sentiment de pace și bucurie, de facilitatori albastru aduce răcoare și prospețime de culoarea roșie a corpului se raspandeste caldura de umpleri galben-energie de foc revigorante optimism, un sentiment de calm, bucurie radiantă.
Acum, in vanzare au existat pungi colorate cu selectarea semințelor de o singură culoare. Ei chiar s-au blocat numele de „grădini.“ Desigur, utilizarea unui astfel de selecție gata de plante este foarte atractiv, dar nu se grăbesc să se limiteze la saci.
În primul rând, „grădini“ constau numai anuale, și vârful de sărbătoare lor este în iulie-august, ceea ce înseamnă că înflorire continuă să nu te. În al doilea rând, flori plante „gradina“ necesită condiții de creștere diferite. Ei bine, desigur, este atât de adevărat constituit grădinar - el nu limitează niciodată în sine la anumite standarde, și se va asigura că ceva din propria lor, prețuite. Cred că fiecare „grădina“, este recomandabil să se completeze și plante cu flori perene, arbuști și flori, având în vedere, desigur, cerințele lor pentru condițiile de creștere.
Video: 4K - Cel mai frumos trandafir flori, arbuști de flori și grădină plină de culoare pe care niciodată nu poate fi văzut
Utilizare pentru plante decor grădină cu frunze mari arătos. Sunt pasionat de decorare nu este foarte priglyadnyh și de multe ori umbrită locuri diferite gazde. Și în colțuri umbrite uite ferigi mari.
Foarte la modă astăzi pentru a utiliza containere. Plant-le cu selecție abil arata deosebit de impresionant. Pe un site cu cabana modernă, de preferință, de la vase de plastic alb sub mobilier de grădină sau nisip de culoare ceramică și tonuri de maro. Foarte romantic containere arata deja outlived ulcioare ceramice, farfurii pentru supa, și vase lor de fier, astfel, pur și simplu de neînlocuit!
Recent, în proiectarea site-ului sunt din ce în ce utilizează varza decorativa cu frunze ondulat. Acesta poate fi plantate în rânduri de-a lungul piese, și separat între anuare covor pestrite, și apoi înmuiat sensibilitatea sa de aer greutate petale viola, petunie și alte flori nepretențios.
Cu toate acestea, principalul „bijuterie“ a parcelei - casa. Dar acest lucru nu înseamnă că „gem“ trebuie să fie deschis pe toate laturile. Mai ales confortabil, se pare încadrată de flori grădini.
- „Brumărele: atât de simplu și atât de frumos“
- Deschiderea unei expoziții de lalele în grădina botanică Nikitsky
- Placer Tulip
- Plantarea și îngrijirea pentru lalele
- Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la ceea ce a plantat lalele - ele nu sunt mofturosi
- Brumărele sau Flambeau
- Frumos încânte Brumărele lor înflorire
- Așa cum am picătură lalele
- Lalele frumos
- Locul pentru lalele
- Lalea mea
- Lalele timpurii - decorarea de gradina ta
- Lalele multiflora
- Lalele în grădina mea
- Grija pentru lalele
- Bucurie de primăvară - lalele
- Cum să planteze lalele în toamna?