Cultivarea trandafiri în cabana grădină

Regina florilor capricioase si pretentios, nu orice newbie decide să organizeze cultivarea de trandafiri în grădină. După primul eșec al multora nu mai doresc să cumpere butași pentru plantare, dar în zadar. grădinari cu experiență îndemne în mod activ pentru a planta în propriile trandafiri de gradina: plantare și îngrijire nu va fi împovărătoare, dacă urmați anumite reguli. Daca nu sunt imediat gata pentru a decide cu privire la stabilirea Rozariului, a crescut acasă pentru a vă ajuta. Mai întâi încercați să-l crească, pentru a aplica acest sfat.

Alegerea unei nuanțe regale și soiurile

o grădină de trandafiri cu propriile sale mâini

grădină mătănii

Dacă decideți să creați o grădină de flori minunate, începe prin selectarea o paletă de culori a viitorului grădina de trandafiri în țară. Nu este necesar să se adune soiuri diferite de teren în înălțime, forma culorilor mugurilor și petale. Toți ar trebui să fie urmărite armonie si estetica. Pentru mintea visătoare și creativă va fi grădina de trandafiri perfectă într-un stil romantic sofisticat. Pentru el, florile sunt potrivite culori pastel, puteți experimenta cu alb și violet.

Pentru oamenii decisivi și extraordinare a recomandat crearea grădinii unui spot luminos. Potrivit pentru cultivarea de soiuri de nuanțe galben, violet și portocaliu. Dacă vă place să experimenteze, de a crea un contrast a crescut grădină în tonuri de roșu, alb, violet. Aceasta floare va arata elegant si rafinat.

Alegerea soiurilor este important să se ia timp pentru a le face, cât de bine se va combina aceste sau alte combinații. Pre importantă pentru a determina numărul de copii, de culoare și boboci de formă. Este necesar să se selecteze elemente pentru durata de înflorire. Pentru pat de flori de selecție dimensională corespunzătoare de specimene înalte cu muguri luxuriante. Pe o suprafață mică în jurul casei sau chioșc va arata reprezentanții Fileuri excelente și hibrizi.

Cum sa faci un pat de flori și care soiuri de a alege? Pentru miniatura, creste pana la 30-40 cm, includ galben Bantam sau elegant Lavander Jewel. Mediu-mare diferă flori luxuriante și forme fără cusur. Acestea includ Baccara și multe lacrimi de Aur favorit.

soiuri britanice au o gamă largă de culori, formează un tufiș compact. Este demn de remarcat faptul că acestea sunt rezistente la boli. Astfel de reprezentanți includ Grace, William Shakespeare, Abraham Darby, Castelul Glamis.

copii franceze ale lui Leonardo da Vinci, Honore de Balzac, La Traviata a încrețit petale, caracterizate prin flori luxuriante și rezistență la îngheț. pepinieră germană Rosen Tantau aduce soiuri de trandafiri nostalgice, inclusiv locul de onoare flirt Nostalgie.

Ce să caute atunci când cumpără?

Alegerea dreptul de răsaduri - o condiție importantă pentru succes. Copiile pot fi rădăcină reală și grefate. În regiunile sudice perfect aclimatizate și cele și altele. Pentru latitudinile nordice mai bine să cumpere grefat pe trandafir sălbatic, întrucât acestea formează un sistem radicular puternic, bine tolerat rece și plăcut la abundența de înflorire. Dar, de data aceasta, este important să tăiați „sălbatic“ lăstari.

Alegerea unui răsad, este necesar să-l examineze cu atenție din toate părțile. Nu sunt opțiuni adecvate cu pete și fisuri pe trunchi, lăstarii nu trebuie să fie mai mică de 3, sau un tufiș de lux nu crește. lua rapid trandafiri rădăcină în grădină, care a cumpărat în recipiente cu ochiuri de sol sau metalice speciale. Atunci când se plantează în sistemul de rădăcină a solului nu va fi rănit, planta într-un timp scurt și va fi adaptată la creșterea.

Cultivarea trandafiri și decorațiuni de grădină RosaryDeci, ca o planta trandafir capricioasă, atunci va trebui să creeze condiții adecvate. Pentru început va trebui să decidă cu privire la site-ul pentru a se potrivi în viitor pat de flori. Este important de a alege dreptul de fel calendarul de înflorire și pe baza unei combinații armonioase în grădină. Rose este atât de unic și frumos în sine, că aceasta poate fi crescut ca o instalație separată, în combinație cu cei mai apropiați tovarăși noastre. Pe lângă este posibil bugmansii în creștere, lavanda si petunii.

Pentru a crea o grădină de trandafiri cu propriile sale mâini poate fi o zonă mică. Și problema este mai puțin, iar experiența puteți obține. Ca orice fel de doamnă maiestuos, trandafirii pot fi capricios și imprevizibil. Pentru a crea o grădină de trandafiri cu adevărat fabulos în țară, ar trebui să ia în considerare unele dintre recomandările profesioniștilor. Este ideal pentru plantarea zona suburbană bine luminata.

În umbra unui tufiș repede pierde aspectul său nobil, asa ca alege latura de sud sau sud-est a teren agricol, protejat de proiecte destabilizatoare și vânt constant. Amintiți-vă că plantarea de trandafiri în pământ trebuie să fie efectuată fără pași greșiți.

Dacă decideți să planteze o grădină de lângă regina cu celelalte culori, atunci ar trebui să ia cu siguranță un loc de cinste. Centrul va arata excelent alpinist sau cochetă Stam. Ca lavanda caz Formarea, orice melkolukovichnye, iriși șocante și Carnation modeste. Florile nu trebuie să umbrească și asupri unii pe alții, este important să se calculeze inițial numărul de arbuști, în conformitate cu creșterea lor ulterioară. Într-o zonă mică de soiuri compacte corespunzătoare. Dacă există un loc pentru punerea în aplicare a ideilor, cel mai bine este de a crea o compoziție cu puieți de înalte în fundal și compact pe perimetrul Rozariului. Pare Lobelia bun, plante acoperire la sol pot fi cultivate, dacă se dorește semințe de Catharanthus.

Se recomandă să cadru grădină de flori gard decorativ, să construiască o bordură elegant de pietre, sau pentru a ridica un gard mic forjat. Urmatorul loc chioșc, fântână arteziană, sau forjate confine banc și grădină cale adecvată.

Plantarea răsaduri de trandafiri în primăvară și toamnă Perioada

Plantarea se poate face în primăvara sau toamna la Bush este bine înrădăcinată în dezghet aprilie. Trandafiri prefera o poartă încastrate. Cel mai bun din toate acestea se simt în argilos fertil lumina, ca sistemul lor de rădăcină poate crește până la o adâncime de până la 2m. Aceste flori nu au tolera orașele excesiv de umede și mlăștinoase.

Dacă solul este argila, ea gunoi de turbă fecundat (30 kg per 1 mp. M).

Preselectată secțiune înainte de plantare sape selectate buruieni. Apoi, gaura de plantare este preparat cu parametrii lățime de 50-60 cm și o adâncime de 40 cm. In partea de jos a adăugat 10-20 g de fosfor sau azot, nu iau compost, humus. Apoi, face o mică movilă de pământ, el a pus o plantă, răspândirea cu grijă rădăcinile. Apoi, toate acoperite cu pământ. Când de plantare guler rădăcină ar trebui să fie încastrat în sol la 2-3 cm, astfel încât planta este mai bine să transfere zilele fierbinți. Căldura nu ca un fătălău. Pentru a le oferi condiții optime, înconjurat de un teren în jurul cozii cu humus, turbă sau fân. Îngrijirea în acest caz, va fi mult mai ușor.

Îngrijire și îngrijire în primul an

Dacă vă decideți să cumpărați trandafiri pentru gradina, îngrijirea și cultivarea ar trebui să fie organizate în mod corespunzător. În cazul în care vremea a fost caldă, răsadurile pot fi ramuri obscure de conifere, până când a ajuns la scadență. După 2 săptămâni, permite decuparea filmării centrale, scurta este 2-3 pe o foaie. În mod similar, ulterior, hrănite cu lăstari tineri laterale. Efectuarea de tăiere, să acorde o atenție la ochi de sus a fost pe partea exterioară a tulpinii, este recomandat pentru a elimina interior. Deci, veți obține dreptul de a forma un tufiș tânăr.

trandafiri de tăiereRozariu în grădină este întotdeauna dat cel mai înalt loc de onoare, nu e de mirare trandafirul este numit regina florilor. Acestea Sissy admirate la momente diferite și sunt mândri în ziua de azi. Cu Rozariul puteți transforma aproape orice site, da un grad de respectabilitate, pentru a sublinia gustul gazdei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu