Instalarea și pregătirea pentru gazon de iarnă

Creați gazon cu mâinile pe teritoriul unui site țară poate fi un cuplu de zile. Și dacă adăugați câteva paturi de flori prezentabil, garduri vii, o pergolă spațioasă, cu gratar, gradina va străluci cu culori noi. lavanda plantare și crearea rozariului - câteva aspecte interesante pentru a pune în aplicare. Pe fondul verde au îngrijit domenii adiacente vor arata foarte bine.

peluză cu propriile sale mâini

peluză manicured

Lawn în țară nu și-a pierdut efectul său decorativ, este necesar să se aleagă rola potrivită pentru ambalare, aliniați site-ul în timp util pentru a efectua o coafura și nu uitați despre pregătirea pentru iarnă. În ciuda acestor lucrări complexe, rola opțiune mai ușor de a dota restul, plus are o listă întreagă de beneficii:

 1. Efectul decorativ este realizat rapid, fără efort și nu este nevoie de timp pentru asta.
 2. Rolls printr-un soiuri alese în mod corespunzător de plante aromatice și caracteristici de pregătire, rezistente la inghet, lipsa de umiditate în timpul sezonului uscat.
 3. Buruienile nu va crește timp de cel puțin 2 ani, dar este de a proteja în siguranță covor, înainte de stabilire a solului tratat cu un compus special.
 4. Disponibil de stabilire a gazonului, cu propriile sale mâini după zăpadă până toamna târziu.
 5. După muncă pe suprafața finisată fină, puteți merge pe jos imediat, dar numai pe vreme uscată.

Video: gazon Găini Kiev, exemplul de gazon companiei&la

dispozitiv de gazon nu este deosebit de dificil, dar este important de a alege varietatea dreptul de iarbă pentru site-ul. Alegerea depinde nu numai de condițiile climatice, ci și de cea pe care site-ul va primi gazon. Pentru zone bine iluminate și zone mari de Bluegrass mari, fără impurități din alte plante medicinale. Pentru locurile rulouri umbrite și parțial umbrite raționale de cumpărare de Bluegrass într-o cantitate de 5%, și note diverse Păiuș care nu sunt atât de iertător de iluminare. În cazul în care zona va soluționa, la începutul toamnei, se va apropia de rolele de iarbă în mărime de 5%, și Bluegrass. Aceste peluzele necesita iluminare bună și udare. Contrastul caracteristic - luminos și saturate de culoare verde.

Pentru îmbibate cu apă, solurile suprauscate trebuie să dobândească amestecuri pe bază de plante stabile care cuprind o cantitate de bluegrass Kentucky și păiușul 85% (15%). suluri calitative trebuie să se bazeze pe un solid și un strat de plasă de gazon, în principal, ele produc într-o grosime de 20-25 mm și o lungime de cel mult 2 m.

Video: Lawn. Runda de gazon gazon.Ukladka. . cum să se stabilească gazon. gata de gazon gazon.zeleny

Turn-bazate pe tehnologia stivuire

Site-ul de pregătire începe cu o curățare majoră, cioturi dezrădăcinarea, nivelare. Dacă este posibil, o pantă ușoară de la mijloc spre margini pentru a evita swamping site-uri individuale. Pentru dispunerea stratului superior al solului de drenaj este îndepărtat, iar adâncitura rezultat este plasat un strat de înălțime fin nisip de 10-15 cm și nisip (acesta poate fi înlocuit geotextil).

Pentru combaterea buruienilor se pot utiliza substanțe chimice „Reglon«sau»paraquatul“. Înainte de rambleiere sol fertil toate straturile patinoar cu atenție compactat. În cazul în care controlul buruienilor utilizate otrăvuri, stivuirea role poate fi efectuată numai după 2-3 săptămâni.

7-10 zile înainte de activitatea planificată este recomandată pentru a face îngrășământ organic.Cum să se stabilească gazon și când? Cel mai bun moment al anului pentru pardoseala este considerat a cădea atunci când solul este bine hrănit cu umiditate și are o temperatură de + 7-10 ° C În aceste condiții, iarba să ia rapid rădăcină. Rolls atunci când podeaua este rulat doar în linie dreaptă, ei nu pot fi numărate pe, toate denivelările sunt tăiate cu un cuțit ascuțit. Recolta rămasă poate fi plasată în mijlocul seriei următoare, dar cu o margine. Toate trupa învăluită într-o manieră eșalonată, după suprafața tasată bord cu un mâner. În prezența cariilor bandă de ridicare și se toarnă sub pământ. Mutare recomandate de panouri cu acoperiș pentru benzi de gazon nu sunt deplasate.

de stabilire gazon

Procesul de stabilire

Cum să aibă grijă de gazon dumneavoastră după făcut lucrarea? Este neapărat nevoie să se toarnă, în absența unor ploi hidrata pe zi, timp de o săptămână, reducând treptat cantitatea de lichid introdusă. După câteva săptămâni, se recomandă să organizeze prima tăietură, atunci se realizează ca creșterea ierbii. Întreținere a gazonului trebuie să includă hrănire. Azotul este utilizat pentru primăvară, stimulând creșterea masei verzi se face mai aproape cad numai potasa și îngrășăminte fosfat. Odată cu debutul zilelor de toamnă nu va fi de prisos să-și petreacă narcisele de plantare, lalele și alte flori la porțiunea de primăvară a fost umplut cu delicii florale.

Procedura de gazon de pregătire pentru iarnă

Chiar și iarba cea mai stabilă înghețat suferă rău. Prin urmare, o pregătire corespunzătoare a gazonului de iarnă este o procedură responsabilă. Este de dorit să efectueze astfel de lucrări până la primul îngheț în timp pentru a menține atractivitatea gazon, împiedicând înghețarea acesteia.

Pentru prepararea următoarelor materiale sunt necesare:

 • vily- ordinară
 • gazonokosilka-
 • hrănire (în funcție de gradul ierbii utilizate), 100 m 3 kg necesar udobreniy-
 • amestec podseva-
 • grebla mătură pentru curățarea suprafață-
 • furtun cu irigare prin pulverizare.

Prima porțiune furcă aerare funcționează, adică. E. Asigurați puncții haotic de-a lungul perimetrului la o adâncime de 15 cm. Un procedeu deosebit de important pentru peluze cu permeabilitate ridicată, deoarece solul este mai compact. Aerarea permite devia apa spre straturile mai adânci ale solului, pentru a preveni suprafață înghețul. Aproximativ o săptămână apariția gazonului nu este cel mai bun, dar va dura mare de iarnă. Executarea lucrărilor solului îngrășământ top pansament trebuie să conțină potasiu și fosfor, azotul este utilizat într-o cantitate minimă. Acest lucru va permite sistemului de rădăcină să se dezvolte în mod corespunzător și rapid.

Gazon Îngrijire

Gazon de îngrijire terminat

La suprafață se îndepărtează tot gunoiul, frunze uscate, crengi, pentru a asigura condiții adecvate pentru ventilare, eliminarea excesului de umiditate. Curățați cu o grebla, mătură. Pentru netezirea nereguli mulcirea acceptabil, este ales compoziția sa, luând în considerare soiurile de iarbă și sol caracteristici. Pentru argilă parcelă se potrivește de turbă, nisip și pământ de grădină.

Supraînsămânțarea necesară în cazul în care gazonul subțiată sau parțial călcată în picioare. Necesar să se utilizeze acele soiuri care au fost aplicate la gazon. Este important să se respecte toate proporțiile și se amestecă temeinic semințele pentru răsaduri de omogene. peluză de iarnă acoperă totul cu strat de zăpadă este perfect conservat de hipotermie și congelare. Ce măsuri pot fi luate în continuare? De obicei, atunci când vremea este uscat, la sfârșitul toamnei recomandat să se împrăștie pe suprafața de carbonat de calciu într-o cantitate de 50 g la 1 m. Acest lucru ar trebui să se facă după 2 săptămâni de la această lucrare.

Folosind gazon, puteți obține rapid un gazon frumos și neted, în loc să aștepte până când încolțesc semințele, și de aterizare a ajuns la înălțimea dorită. Importanta si ingrijirea adecvata cu pansamente complexe și clipping periodice pentru zona privit întotdeauna solidă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu