Un flux neobișnuit de piatră, cu mâinile lor

Aș dori să creeze un pârâu murmur aproape de casa ei, dar nu aproape orice corp de apă. designeri peisaj a venit cu o variantă mai ușoară - Dry Creek (creat cu propriile mâini pentru câteva zile) a pietrelor cu plante frumoase de pe malurile. În continuare se va uita bulboase plante, Ageratum, viola, soiuri pitice spectaculoase de asters, bloodroot, îngrijire pentru care nu este atât de complicat.

fluxuri uscate sunt create pe casele zonele adiacente de orice dimensiune, variind de la grădini mari și terminând cu șase acri. Cu ajutorul unei pasarelă de piatră neobișnuită pot fi clasificate ca fiind spațiu de grădină, face vizual o curte mică spațioasă și frumos.

pârâu de pietre

flux uscat și un pod

Avantajele acestui sunt multe Brook:

Video: Zidărie din piatră naturală cu mâinile lor

 • Costurile sunt minime, deoarece principalele elemente sale sunt cu pietriș sau orice pietre mici.
 • Un astfel de pârâu la cabana ușor să te faci. Spre deosebire de crearea rezervorului nu este necesară activitatea de pregătire complicate sau materiale scumpe.
 • Un astfel de element al peisajului nu este dificil să se mențină într-o stare excelenta, este necesar doar în timp pentru a îndepărta buruienile, pat de pietriș corectă pentru a menține în formă.
 • Alegerea plantelor pentru decorarea nu este restricționat, nu este necesar de a selecta culturile care sunt capabile să reziste la umiditate ridicată.
 • Spre deosebire de rezervoare de apă au aproximativ un curent de țânțari uscate și alte insecte care le place umiditate ridicată, nu există nici un slime miros neplăcut.
 • Pentru corpul stâncos de apă nu necesită compresoare, filtre, sisteme de purificare a apei.
 • Puteți alege orice sistem de iluminare pentru zona coafare.

variante de grădină de piatră și nisip

Design flux trebuie să se gândească în prealabil că, după realizarea unei iluzie că iaz reală. Cu cateva sute de metri trebuie să pară ca acesta curge apa de-a lungul patului, nu doar un conglomerat de minciuni pietricele sau bolovani colorate. Există mai multe opțiuni cum să dea creația lui extraordinar de eficient și de aspect frapant:

 1. Ai nevoie pentru a face o simulare a sursei sub forma unui puț sau o stâncă scăzută în cazul în care fluxurile vor merge în direcția dorită. Într-un astfel de aranjament ar trebui să se acorde o atenție deosebită alegerii de pietre. Pentru a crea o sursă de pietricele mici folosite și pietre au nevoie de dimensiuni mai mari, simulând curs rapid la canal.
 2. jet de nisip - frumoasa compozitie sub forma de mai multe fluxuri de conectare a căror lățime nu este mai mare de 20 cm, este folosit pentru umplerea pat de nisip grosier, dar praful nu se împrăștie, și tot site-ul .. Nisipul este recomandat să utilizați culoarea. Pentru astfel de variații a permis utilizarea de pietricele mici, este de asemenea necesar pentru a selecta culoarea.
 3. Un flux neobișnuit de pietre, se poate obține un fel de valuri sunt create folosind grebla obișnuite. Îngrijirea periodică model încă necesar de valuri, trebuie să ne din timp în timp pentru a corecta.

Videoclipul va servi ca un instrument pentru a crea un iaz uscat la dacha.

Mod de preparare: alegerea formei și a fluxului de materialproducția independentă de rezervor uscat începe cu lucrările pregătitoare, ci mai degrabă alegerea formei sale. Nu este nevoie să fie un designer profesionist pentru a face față cu acest tip de muncă, dar unele caracteristici încă mai trebuie să acorde o atenție. În primul rând, pe o foaie de hârtie ar trebui să facă un plan al site-ului, pentru a afișa toate elementele disponibile - casa, dependințele, grădini, garduri și așa mai departe. Apoi, pentru a alege un loc unde fluxul va fi.

Video: Cum sa faci un decor de piele și piatră, cu mâinile lor Masterclass

Site-ul optim este curtea din spate, zone de recreere, zona de grădină sau un spațiu liber în jurul valorii de garduri.

Din formă directă ar trebui să fie abandonată, pare flux cotit spectaculos. Alegerea materialului pentru o diversă, variind de la nisip la bolovani mari. Culoarea aleasă o altă, pietre de colorat permise și să le acopere cu lac pentru a păstra umbra durabilă. Creați o suprafață simulată a apei în care este posibil, folosind bile de sticlă albastre. 1 m patrat este necesară aproximativ 5 kg.

Bookmark roci și plante de plantare

Cum sa faci un loc uscat Creek, cheltuielile pentru crearea de ea pentru o singură zi? un șanț este săpat pentru o adâncime de pat de 15-30 cm, într-o zonă selectată (în funcție de dimensiunea pietrei). Partea de jos este nivelat grebla obișnuită, și apoi acoperit cu un strat geotektsilya pentru a preveni creșterea buruienilor.

După această lucrare, sunteți gata de acțiune tab-ul de la sursă și malurile fluxului de viitor. Dacă este nisipos, apoi se umple în tranșee a făcut destul de nisip grosier și netezirea suprafeței. Pentru protecția de coastă și conservarea forma lor ales de caldarîm mari utilizate.

pârâu cu propriile lor mâini

Pebbles în loc pârâu

Se decoreaza cu pârâu uscat, cu propriile lor mâini pentru a ajuta plantele. Ei nu se vor efectua doar o funcție decorativă, dar, de asemenea, pentru a proteja structura de distrugere. Utilizați următoarele tipuri de plante:

 • clopot Poskharskogo-
 • Aubrieta (specii hibride) -
 • lobeliya-
 • molodilo-
 • irisy-
 • hosty-
 • bambus-listokolosnik.

Plantele sunt luminoase, acestea sunt frumos încadrare lac artificial, va fi un decor excelent. Dacă site-ul este decorat în stilul de Provence, de preferință poate fi acordată lavanda, de plantare și îngrijire pentru că nu dă dificultăți sau alege flori de luncă. Acestea sunt plantate de-a lungul coastei, este necesar să se prevadă o dată la aterizare schema de la sistemul de rădăcină nu a distrus patul forma.

Dry Creek - un element neobișnuit al peisajului gradina, care poate transforma complet orice zonă. El a creat din pietre și nisip pe malurile sunt plantate ale plantelor. La construirea unui flux stâncos va necesita o zi sau două, în cazul în care compoziția va fi de dimensiuni semnificative.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu