Hedge: de la debarcările de subdimensionat la cel mai mare

Frumos fără chip înlocui garduri și pereți vor ajuta gard viu, cu mâinile lor pentru a crea nu este atât de dificil. În pepiniere moderne, puteți alege plante cu întreținere minimă, acestea au doar ocazional, foarfece speciale pentru a modela, fără grija pentru mai decorativ gard „verde“. În cazul în care planta tufișuri dracilă înțepător, care cresc voal de netrecut pentru cei din afara.

Cuprins:

  1. De la debarcările de subdimensionat la înaltă
  2. Înlocuirea vechi gard arbuști arătos
  3. Construcția gardurilor vii verzi de Loach
Hedge de dracilă

Hedge de dracilă

Pentru construirea peretelui pictura folosind pensula struguri unei fete, plante conifere, toate tipurile de liane, caprifoi, mai mare, măceș, etc. Contrar opiniei construcției durabile a gardului viu la cabana este disponibil nu numai din sud. găsi o cultură adecvată, trebuie doar să-i dea îngrijirea adecvată pentru cultivarea de arbuști și loaches în fiecare regiune.

De la debarcările de subdimensionat la înaltă

Toate tipurile de garduri vii pot fi clasificate în 3 grupe:

  1. Înălțimea gardului scăzut și 1 m sunt în principal o funcție decorativă, acestea sunt utilizate pentru porțiunea vizuală a zonare sau de eliberare căi. Plantarea aspect mai estetic plăcut decât garduri se potrivesc perfect în design peisagistic. Pentru construcția lor sunt folosite tufe de coacăz, merișor, dracilă. Important să taie plantele, împiedicându-le să crească și să perturbe conceptul de ansamblu.
  2. Înălțimea medie a gardurilor vii în țară nu este mai puțin prezentabil decât subdimensionat. La înălțimea poate creste 1-1.5 m. În cazul în care solurile zona argilos, ar trebui să cumpere chubushnik irgu și îndesat. Pe solurile nisipoase să prindă rădăcini Saskatoon și gutui, mătură vopsitor si matura si pin redstaviteli. Dacă vă place Tui și yarzii pentru debarcări în mod semnificativ, puteți cumpăra câteva elemente preferate și să pună în aplicare butași de reproducere Arborvitae.
  3. Pentru construcția de înălțime de mare gard decorativ de 1,5, puteți folosi strugurii unei fete, tei cu frunze mici, molid, Cotoneaster, salcie, salcam, frasin, liliac. Principalul lucru în mod corect pentru a ridica plantele, se pregătească în mod corespunzător sol și pentru a asigura o ingrijire adecvata. În Occident, este practic imposibil de a satisface garduri surzi: gardurilor vii îngrădite 1,5-2 m inaltime Se decorează pe străzi și forma de plante nu trebuie neapărat să aibă un parametri geometrici strict .. ovale aspect impresionant și aterizare piramidal.

Înălțime garduri decorative ar trebui să fie selectate în funcție de scopul lor funcțional. flowerbeds Zonarea și căi de înălțime a plantei de 0,5-0,7 m. Acestea includ chubushnik „pitic“, Ling, stepă și nisip de cireșe, mătură violet. Dacă sunteți familiarizați Pelargonium în creștere din semințe, Nu deprimant de îngrijire pentru plante, plantarea acestor instanțe bordurilor nu oferă un hassle.

Exemple de îmbunătățire este în clipul video.

Protejați zona de tramvai de zgomot, vânt, ochii indiscreti ajuta la înălțimea perene gardul viu de 2 m și mai mult. Alocați o categorie separată de alpinism plante, ca și pentru creșterea lor de succes necesită un sprijin special sub forma de plasa cu ochiuri, un pichet din lemn.Înapoi la cuprins

Înlocuirea vechi gard arbuști arătos

Calitatea solului este crucială. Răsadurile tinere vor câștiga înălțime mai repede în cazul în care pregătesc solul cel mai fertil. În cazul în care solul de la site-ul drenate, acesta trebuie să facă mai întâi îngrășăminte. Ele sunt amestecate cu solul care urmează să fie scos din groapa de aterizare. Adâncimea medie a acestora este de 50-70 cm (în funcție de mărimea de puieți). Dacă solul este argilos sau porțiuni joase, este necesar să se aranjeze fundul șanțului de scurgere a nisipului sau a stratului de cărămidă zdrobit de 10-15 cm. Solul excavat din groapă, amestecat cu compost, cenușă (100 g per groapă de aterizare) gunoi de grajd. Trebuie remarcat faptul că conifere nu tolerează gunoiul de grajd și gard din tufiș cu plăcere vor fi acceptate în creștere atunci când se face acest pansament.

Răsad coborât ușor în gaura pregătită și să stropească solul rămas, astfel încât să nu nule. Pentru a fi sigur, puteți conduce mize și de a le lega la plantele până când sunt obișnuiți. Vârsta de răsaduri achiziționate pentru zona de îmbunătățire ar trebui să fie de 2-4 ani, în funcție de soi. Plantare o acoperire în primăvara sau toamna pot fi efectuate într-un rând, două sau trei. Între culturile răsaduri piperniciți trebuie să plece cel puțin o jumătate de metru la instanțele mari de intervale cerute de cel puțin un metru.

Dacă doriți să faceți un gard decorativ o largă și gros, este în valoare de a planta arbuști în 2 rânduri într-un model de tablă de șah.

garduri vii Evergreen în primul an va avea nevoie de udare regulate, plivit și slăbirea solului. Deoarece fertilizarea a fost deja făcută, la sfârșitul sezonului, putem restricționa utilizarea îngrășămintelor potasiu și fosfat. In primavara aceasta ar putea fi luate pentru fertilizarea cu azot și organic.

Înapoi la cuprins

Construcția gardurilor vii verzi de Loach

garduri vii cu flori

garduri vii cu flori

Există un alt mod de a crea un bogat pereți verzi - este plantarea de plante agatatoare de-a lungul gardurilor. Avantajul acestei metode este faptul că plantele sunt câștigă rapid înălțime, de la mijlocul verii, vă puteți bucura de frumos gard pitoresc. O astfel de realizare este deosebit de bun pentru condiții Siberian severe, unde vara este relativ scurtă și stufos la proces lung creștere transformat.

Frumos speculative în creștere obținute de iedera, trandafiri alpinism, volbură, fasole ornamentale. Pentru locuri umbrite pentru a alege caprifoi si iedera, alpinism hortensie, pentru zonele în mod constant sub soare, se potrivesc struguri și hamei unei fete. plus eficiente servi înflorit Clematis (din semințe puieți cultivate sau butași). Înainte de plantare, solul trebuie săpat, se diluează solul fertil, se adaugă îngrășăminte organice, humus. Plantele sunt plantate semințe sau butași după ce temperatura medie va depăși 15 ° C

Vița de vie, hamei, iedera, și pot fi plantate în regiunea de 30-50 cm, iar caprifoi Trumpet înflorit - 1-1,5 m.

Dacă decideți să creați un gard în țară cu propriile lor mâini de la aterizări mixte, strugurii fetei ar trebui să fie nu mai mult de 3 bucăți plantate pe metru. Acesta poate fi luat ca bază, precum și un copăcel suplimentar pentru a alege kammpsis adăugarea pe o instalație pentru fiecare 3 m. Strugurii vor forma rapid o masă verde și Trompetă într-un an vor aprecia culorile sale extraordinare. Îngrijirea va fi udare, dressing, jartiera la suporturile în primii ani de creștere, tăierea periodică.

În cazul în care gard viu vesnic verde va crea un mare, plantele de mai sus 1 m nu sunt în valoare de cumpărare. Ele sunt greu să prindă rădăcini, pot exista pierderi de material săditor. Pentru plantarea de-a lungul liniei, puteți selecta trandafiri ceai. Dintre ei au avut un excelent alee roz, apoi flori potrivite pentru buchete. Dacă se dorește, chiar și coacăze negre poate dota gard decorativ pentru zonare a teritoriului. Variante pentru îmbunătățirea multora, principalul creator trata cauza.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu