Iaz Creative băilor vechi și anvelopele

Iazul de baie vechi sau cauciucurile de pe dacha lui? Acest lucru este ceva nou. Multe grădinari folosesc astfel de recipiente pentru a crea rezervor artificial. Se pare eficient, economic și eficient. În cazul în care iaz cu mâinile pentru a decora în mod corect, nici unul dintre oaspeți și nu cred că anvelopele de tractor sau rezervor de fier. Și dacă va fi stabilită diapozitiv alpin, încântarea nu există nici o limită.

Tehnologia de construcție iaz băilor vechi

iaz de baie

Balta de cada din fonta

În prezența unui astfel de recipient și unele materiale pe care le poate deține mâini pentru a crea un lac frumos în țară. Pentru a face acest lucru, pregătește-te să cumpere:

 • Adeziv pentru plitki- ceramice
 • mai multe pachete cu smesyu- de ciment-nisip
 • piatră spartă și pietriș, argilă, plasă metalică, sârmă din oțel și pietre de diferite dimensiuni.

Toate aceste materiale vor fi utile pentru construirea de oază de apă artificiale. Acum este rândul său, pentru instrucțiuni detaliate cu privire la modul de a face un iaz. Apoi, alege un loc potrivit pentru o baie. Nu este site-ul adecvat situat într-o vale, ca aici, în primăvara și după ploi abundente se vor acumula excesul de apă și murdărie. Puteți face un loc uscat, cu o bază confortabilă în lut. iaz Lumina soarelui ar trebui să fie suficient, nu este necesar de a organiza un mini-iaz cu o cadă de baie la umbra sau pe un loc permanent razelor solare. Excelent dacă este aproape va fi un arbust mic sau arbore ornamental cu frunze rare.

Dacă locația este determinată, puteți începe să creați gaura. Adâncimea se face ținând cont de înălțimea laturilor de baie. Ar trebui să țină cont de mai mult de 30 de cm. Rezervorul trebuie sa fie chiar sub laturile nivelul solului principal.

Video: Iazul de băi vechi. master class

Cum sa faci o baie de iaz și transforma într-un loc plăcut pentru a rămâne? În cazul în care lucrările preliminare este finalizată, se poate proceda într-un rezervor de imersie conceput pentru nisa in pamant. Se crede orizontal instalat în container, apoi umple marginea pământului, pentru a umple golurile cu nisip din laturile containerului. De-a lungul perimetrului de sol cufundat în baia să rămână canelură.

Pentru următoarea etapă de lucru va avea nevoie de aceste instrumente:

Video: Iazul de băile vechi cu propriile lor mâini pentru a face - doar!

 • găleată pentru apă
 • Vas pentru amestecare rastvora-
 • mistrie, clește pentru utilizarea cu provolokoy-
 • foarfece speciale pentru metal.

Acum perete cada tigla adeziv este procesat. Atunci când în sfârșit se usucă, puteți face grila de podele din metal. Ea a închis peretele de baie, dacă este cazul, fixarea poate fi făcută prin cablu. Apoi, folosind pastă de ciment decorate plasă și pe partea de sus a acesteia sunt presate pietre selectate, piatra sparta si pietris. Un exemplu de astfel de operațiune este prezentată în video.Stânga de proiectare pentru câteva zile pentru soluție de tratare. Apoi, tratat cu argilă fundul băii pentru a putea planta o plantă. Malul este recomandat pentru a decora sau bolovani de gresie. Rezervorul poate fi umplut cu plante și apă. Dacă nu vrei să te pui cu pietriș și înconjurat peretele vasului, putem restrânge pictura lor o vopsea neagră rezistent la apa. Se pare destul de iaz și practic, decorativ, creat de propriile lor mâini. Dacă utilizați un hortensie în design peisagistic, locul de iaz ar trebui să fie o distanță mai mică de 2 m ca frunzișul va polua apa.

Lac în grădina anvelopei

Proprietarii fericit de mini-hacienda, uneori, de mirare cum să transforme pământul și să facă un lac artificial pitoresc, care sa dovedit frumos și cu moderație. opțiune de buget - utilizarea pneurile tractorului. Dacă dificil să-l găsească, să vină și un automobil câteva.

Pentru munca aveți nevoie de următoarele materiale:

 • anvelope vechi sau 1 traktornaya- mare
 • cu film
 • moloz și pesok-
 • roci, plante pentru decor.

Video: Iazul de băi vechi. Cum sa faci o piscină în țară

Pentru a face un iaz în țară, este necesar să nu găsească doar un loc confortabil la locul de muncă, dar, de asemenea, să pregătească o anvelopă. Din moment ce au tăiat partea de sus, este mai convenabil de a face puzzle. Groapa este săpat un pic mai mare decât piesa pregătită. Partea de jos este aliniat, este presărat cu nisip de râu și compactate. Semifabricatul este plasat într-o gaură aliniată cu ajutorul unui nivel de spirit. Capacul a fost acoperit cu o folie sau materiale speciale de acoperire pentru piscine. Materialul ar trebui să fie de aproximativ 50 cm pentru a juca pentru peretele vasului.

Lac de anvelopeLac în grădina materialelor la îndemână va arata originale, dacă ai pus-o în fântână, rațe ornamentale. Și dacă instalați mai mult și lumina de fundal, este posibil să se bucure de frumusețea va fi zi și noapte. de iluminat subacvatice de apă creează o strălucire neobișnuită. Pe zona delimitată poate găzdui mai multe lămpi mici pe partea de sus. La vânzare sunt corpuri clasice și distracție sub formă de figuri de animale sau flori. Există modele în formă de piatră de pe baterii solare. Există mai multe opțiuni, vis și alege!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu