Cum sa faci un loc de joaca interesant: idei și cursuri de masterat

Proprietarii de uchaske caută adesea gospodărie răspunsul la întrebarea simplă, modul de a face un loc de joacă pentru copii în țară pe cont propriu, pentru a face confortabil și în siguranță? Este important să se construiască nu doar un loc pentru a juca și de a dezvolta și pe deplin adecvate vârstei și hobby-uri teritoriu copil joc. Toate componentele și materialele trebuie să fie durabil, sigur, ușor de curățat. cunoaștere cum să facă un pat cu mâinile, nu se poate face griji cu privire la estetica si confort, un moment bun cu copiii.

un loc de joacă cu propriile sale mâini

Sandbox miniatură cu flori

Încasarea idei de îmbunătățire, nu trebuie să ne uităm de siguranță. Ghidul esențială pentru organizarea spațiului de joc:

 1. Toate modelele sunt construite în funcție de caracteristicile de vârstă ale copiilor. Pentru copii 2-5 ani dimensiune Sandbox ar trebui să corespundă nivelului de 1,7 * 1,7 m, o înălțime de diapozitive și leagăne nu sunt mulțumiți cu cele de mai sus de 1,5 m În cazul în care copilul este în vârstă de 6-8 ani, următorii parametrii de proiectare: înălțimea de diapozitive și leagăne -. 2,5-3,5 m, sandbox crește dimensiunea pe fiecare parte la 0,5 m.
 2. Toate suporturile adâncire în pământ, la 0,5 metri sau mai mult. Toate piesele din lemn sunt bine lustruite și acoperite cu vopsea sau lac, este important să se excludă prezența colțuri ascuțite.
 3. gazon dim Primer sau orice acoperire sintetic adecvat. Daca te intrebi cultivarea petunii din semințe de, trandafiri de reproducere și bujori, ele pot fi folosite pentru a proiecta complet site-ul.
 4. O parte din suprafața de joc ar trebui să fie ascuns în penumbra. Dacă acest lucru nu este posibil, puteți pune o umbrelă luminos mare sau un cort de casă.

Care este situat pe site?

loc de joacă pentru copii în țară cu propriile lor mâini create în orice performanță stilistică. Ar trebui să înceapă întotdeauna cu selectarea ideilor și a locurilor din zonă, elaborarea planului. Zona ideala pentru cazare - un spațiu deschis în jurul valorii de verdeață curte. clădirilor agricole, garaje, ateliere de lucru, și așa mai bine plasat mai departe de copii. Pentru jocurile în seara ar trebui să fie instalate lumini de stradă, acestea trebuie să acopere tot spațiul de joc.

Video: Idei pentru grădină - articole interesante din ghivece de flori

Principalele elemente de joaca sunt:

 • locomotiva de bușteni

  Locomotiva de bușteni

  Planificarea amenajarea de locuri de joacă, aveți posibilitatea să acorde o atenție la leagăne de diferite tipuri: tradiționale cu un scaun pe lanțuri sau funii, carusel, leagăne și multe altele. Leagăne poate colecta propriile mâini sau să cumpere gata făcute. La vânzare există diferite variante de construcții din materiale sigure. Se recomandă să se pregătească, deoarece acestea sunt durabile, nu au nevoie de întreținere și de vopsire constantă. Pentru instalarea, este important de a alege locul potrivit, ținând seama de amplitudinea de oscilație și siguranță. Distanța minimă la elementele de joc existente - 2 m Pentru copii mai mari, puteți pune în plus un leagăn-șezlonguri cu protecție de la soare strălucitor.. Un astfel de loc convenabil au pe placul nu numai studentului, ci și părinții lui.

 • Vehicule Gaming sub formă de mașini, rachete sau avioane sunt întotdeauna o prioritate la copii. Ele pot asambla propriile lor din resturi de materiale sau de a cumpăra, a instala platforma de oriunde, dotate cu bănci, lumină interesantă.
 • Casute pentru jocuri de copii - un loc preferat de copii care se joacă, pe care le poate aranja o varietate de forme și mărimi. Pre este mai bine să se clarifice copilul, ce fel de casa a vrut pentru a obține un cadou. Clădirile pot fi zana, aranjate în copaci, un sistem de blocare pe picior sau cabina, variante interesante, cu tobogane și scări. Colecta de proiectare poate de materialul rămas după reparație, veți obține la prețuri accesibile, practice și frumos.
 • Sandbox - un atribut esențial de jocuri pentru copii, se poate face cu un adăpost deschis și confortabil. panouri din lemn, utilizate pentru fabricarea anvelopelor, gater sau buturugi tăiate. Puteți cumpăra un design gata făcute și umple-l cu nisip cernut. Fă loc de joaca cu propriile sale mâini și toată lumea poate, cursuri de master puteți vedea în clipul video.

Video: Summer Lodge pentru copii - idee interesantă

 • Site-ul în țară cu propriile lor mâini în sezonul de vară poate fi echipat cu o piscină pentru copii mici. Nu este necesar să sape o gaură pentru ea și să echipeze un design scump pentru copii drăguț este piscina gonflabila bine și în condiții de siguranță.
 • Zona de joc poate fi echipat cu un număr mare de echipamente sportive, care va fi interesant pentru copiii de orice vârstă. scara Montat, bare de perete, inel de baschet, bare orizontale. Pe lângă jocul shell corespunzător va arăta Paturi din pneuri sub formă de broască țestoasă, iepure, urs sau firedrake.

Exemplele de realizare a scândurilor nisipuriSandbox este construit cu propriile lor mâini, nu numai lemn, dar, de asemenea, orice materiale la îndemână. Avantajoasă să se uite sub forma de barca model cu un volan, crab luminoase sau un dragon. Pentru a crea o structură simplă de lemn va fi necesar:

 • 4 rindeluite panouri 2 m lungime fiecare,
 • șuruburi,
 • a văzut,
 • impregnarea lemnului și culori luminoase.

În primul rând de bord ar trebui să fie șlefuite, le colecta de pătrat sau dreptunghi, fixate cu șuruburi. Pentru a proteja lemnul de umiditate și insecte, este recomandat să preimpregnat cu un antiseptic. Sandbox Ready pot fi vopsite in diferite culori, puteți desena orice modele sau caracter fantastic. Timpul pentru asamblarea durează doar 40 minute. nisip Pregătirea ar trebui să se acorde o atenție maximă, precum și siguranța întregii structuri. Sand ar trebui să ia amenda, acesta trebuie să fie cernute pentru a îndepărta orice incluziuni mari și impurități.

master-class pe structurile de construcție pot fi văzute în video.

Cum sa faci propriul Sandbox mâini cu un baldachin? Baza poate fi, la fel ca în primul exemplu de realizare, structura este completată numai suporturi puternice, sa alăturat sipci de lemn. Acest lucru se face astfel încât să formeze o rampă mică (pentru apa de ploaie va rula în afara sandbox), apoi partea de sus a tras cort durabil.

Este nevoie de foarte puțină imaginație, resturi de materiale și de timp liber să apară un loc de joacă atractiv în țară. Orice clădire, făcută cu dragoste, copiii vor fi doar o bucurie, deci nu ezitați să trecem la locul de muncă!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu