Plantarea de garduri vii prezentabili de struguri sălbatici și hortensii

gard verde necesită investiții financiare concrete pentru construirea capitalului de gard va trebui să-și petreacă mult mai mult. garduri vii perene devin cea mai bună barieră naturală de la vecinii indiscreti, praf excesiv și zgomotul. Scrimă câștiga farmecul său atunci când mugurii se desfășoară, iar grădina este umplut cu mirosul dulce al paletei florale.

Ce viță de vie selectate pentru plantare creștere rapidă?

Dacă doriți ca acest sezon pentru a transforma gardul într-un covor verde de lux, cu frunze dens, este în valoare de atenție la vița de vie. cottagers Ocupat viță de vie adecvate pentru prelevarea de probe cu o întreținere minimă:

 1. Perfoliate Honeysuckle - viță de vie-umbra tolerante cu forma neobisnuita de flori. Unele soiuri au un miros proaspat placut, care este de obicei mai rău în seara. După înflorire, care durează aproximativ 3 săptămâni, a produs un mic fruct roșu aprins. Un gard viu pentru o lungă perioadă de timp arată festiv și prezentabil.
 2. Trompeta - planta cataratoare cu roșu, galben sau portocaliu, preferând zonele bine luminate. Înflorire lung, de la mijlocul verii și durează până în luna octombrie. Planta este folosită pentru decorarea pereților de case, hambare, pergole, gard.
 3. Hameiul este în creștere rapidă a peretelui verde dorit pe zonele însorite. Liana stăpânit repede spațiu, așa că ar trebui să fie întotdeauna ținute sub control prin organizarea de tăiere în timp util.
 4. Farmecul special al gardului va da hortensie alpinist. În contrast cu mare paniculat și soiurile se poate dezvolta perfect si flori in umbra partiala. In primul an lianovidny Bush creste problematice masa verde, atât de greu de crezut că el poate crește până la 25 de metri. După trei ani începe să crească rapid, astfel încât lăstarii au nevoie de tundere operațională. Dacă nu puteți cumpăra acest tip, atunci camera hortensie netezi frustrarea ta.
 5. Acoperirea cu creștere rapidă, înflorire din mai până în octombrie, obținut de la Clematis. Este considerat o si rezistent la ierni geroase rezistente la secetă. Potrivit pentru decorare, nu numai scrimă, ci și mandrinele, pergole. tăiere în timp util și fertilizarea va ajuta la eliminarea epuizarea solului și creșterea de lăstari.

Video de la un profesionist în selecția plantelor, de îngrijire specială.

Plante pentru garduri vii trebuie să aleagă, ținând cont de condițiile de sol și de iluminat site-ului. Pentru locuri umbrite pentru a cumpăra caprifoi recomandat, iedera și vinograd- sălbatic pentru solar - Clematis, trompetă, alpinism trandafiri. Cultivarea magnolie de viță de vie din China - cel puțin o urmărire nobil. El nu va da doar paravane decorative, dar, de asemenea, să fie eficiente în tratamentul multor boli.

speculative prezentabil de struguri sălbatici și alpinism hortensie

viță de vie de struguri sălbatic nu necesită îngrijire specifică, pentru că este proprietatea ei și să aprecieze grădinari. Este rezistent la boli și insecte vizite, nu are nevoie să acopere în timpul iernii și să ia un lagăr. Planta nu este necesară pentru a achiziționa mai multe butași pot fi împrumutate de la vecini. Liana este în creștere rapidă, cu sezonul puteți obține 2-3 m creștere.

Pentru butași de plantare luate lignificate, lungime 20-30 cm. Ele au fost plantate în primăvară, la o distanță de 1 m. Groapă de plantare dimensiune 50 * 50 cm săpate, pot fi umplute la partea de jos a stratului de nisip este de 10-15 cm, sau orice alt material de drenaj. Este necesar să se pregătească în prealabil un amestec fertil de compost și prezent solului pe site. Coji de ouă ca îngrășământ Acesta poate fi utilizat de asemenea prin amestecarea substratului. Răsaduri după plantare trebuie să fie udat cu atenție și se presară mulci. Plantarea de struguri unei fete este acum completă.

Lăstari tineri ar trebui să fie legat cu creșterea armat, trimițând o mulțime de verde în direcția cea bună.

Udarea este destul de important ușoară pentru sezonul de 4 ori. Arbustul este turnat pe găleată de apă, seceta valoarea sa poate fi crescută. În cazul în care rădăcinile ca rezultat al irigării erau goale, ele ar trebui să fie acoperite cu pământ. De două ori pe sezon muguri sunt hrănite cu îngrășăminte organice sau NPK. pentru îngrijirea strugurilor de fată ar trebui să includă tăierea sanitare și de formare, în caz contrar, vița își pierde decorativ și va arata neglijent.

Video de la un specialist pe struguri sălbatici „Vici“ este prezentată mai jos.Hedge propriile mâini pot fi create și hortensii scalată. În regiunile cu climat aspru, plantat în primăvară, astfel încât tăierea a fost suficient timp pentru stabilirea și formarea coroanei. În regiunile sudice, plantarea de alpinism Hydrangea este foarte posibil, iar in toamna. Cel mai bun din tot ce supraviețuiește în umbra partiala și în zonele de argilos sau sol negru.

frunze ornamentale galben-crem culoare celebru Chereshkovaya jugul „Miranda“, așa că de multe ori este selectat pentru a crea un gard viu.

plantarea Consecvent garduri vii:

 • dobândi și răsaduri selectat Plot
 • pregăti gaura de plantare 40 cm * 40 sau 50 * 50 cm (pe soluri nisipoase, este mai bine să facă mai puțin) -
 • selectat amestec de sol de humus, sol fertil, turba si nisip purificat râu (raport de amestec 2: 2: 1: 1) -
 • captuseala fundul gropii un strat de drenaj de pietriș 10-15 cm, partea de sus a pour substrate- pregătit
 • vezi să-l pentru a forma guler rădăcină a fost la nivelul Land-
 • cu atenție și adăpate și spațiu trunchiuri de copaci mulci.

În vara uscată, o săptămână este de aterizare necesară adăpate de 3-4 ori, astfel încât acestea să ia rapid rădăcină. La începutul lunii iunie, noi oferim prima alimentare cu gunoi de grajd lichid (1:10). Puteți aplica apoi nitrofos și superfosfat. O cantitate mare de îngrășăminte cu azot trebuie evitată, în toamna poate fi făcută sub o tufă de cenușă de lemn (200 g per 1 m). Total pentru sezonul durează 3-4 fertilizator.

plantarea de garduri vii

Hedge de hortensie

Este demn de remarcat faptul că primii ani răsaduri 3 câștigă încet impuls, dar apoi a crea un voal verde puternic de ochii străini și praf. În vârfurile de iarnă dure de muguri tineri pot îngheța ușor, astfel încât primii 2 ani de plantare este recomandat să acopere.

Sfaturi peisagisti

Pentru a gardurilor vii în creștere nu a emis alte formalități, merită atenție la sfatul profesioniștilor:

 1. Pentru a crea rapid un gard verde este necesar să se selecteze câteva viță de vie. Forma un frumos struguri sălbatici masă verde, hamei, între ele vor fi în mod eficient privit și Trompeta caprifoi.
 2. schema de plantare ar trebui să fie selectate luând în considerare caracteristicile de plante. Hamei și iederă sunt plantate la o distanță de 0,5 m, caprifoi și iubit de mulți Trumpet -. 1 m 50 cm înapoi de gard sau de sprijin.
 3. In gaura de plantare este necesară pentru a adăuga amestecul de sol fertil. Adâncimea și lățimea șanțului depinde de materialul săditor viitor ales.

gard de lichidare Grown poate înlocui complet de capital, cu fonduri care este necesar ori mai puțin. Înflorire viță de vie umple stația de un miros plăcut și de a crea o atmosferă excelentă pentru relaxare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu