Gard la modă în grădină: instrucțiuni pentru a face propriile lor mâini

Stilul rustic nu este primul an rămâne în topul popularității. Valoarea sa pentru naturale și naturalețe, simplitate și concizie. Mobila din lemn pentru gradina, gard în țară, creând propria sa moara si murmurul pâraielor - un atribut esențial al unui stil rustic. decor popular al Estate astăzi este un coș de gradina sau roabă, servind ca un luminos paturi în stil rustic. Pentru a distinge zona de recreere, flori de grădină, grădina este adesea folosit gard de nuiele circa 1 m înălțime. Se îmbină în peisajul zonei, investițiile nu sunt necesare, puteți decora cu floarea-soarelui, vase de lut sau vase din fier.

nuielelor de placi

EXEMPLU gard de placi

Video: Cum sa faci o pergola sau carport propriile lor mâini

Împletite gard cu mâinile lor au fost capabili de a crea din cele mai vechi timpuri. Astăzi este nu mai puțin opțiune practică și viabilă pentru porțiunea. Avantajele utilizării sale câteva:

  1. Din alte materiale vegetale prietenoase cu mediul utilizate numai. ramuri de salcie adecvate, alun, turiști raționale la rândul lor, au permis tăiate muguri de zmeura, mere, struguri, Dogwood. Este un gard frumos de ramuri sunt combinate în textură, grosime și înălțime. Efemeră gard considerat de stuf și papură dor de ei, timp de 3 ani. Un material preferat pentru mulți șoferi de camion - salcie. Planta este larg răspândită, este cunoscut pentru rezistenta si durabilitate.
  2. Aspectul estetic este specific oricărui copac. Un gard din salcie sau din alte ramuri vor avea întotdeauna o imagine decentă, indiferent de metoda aleasă de țesut.
  3. Gard cu mâinile pentru a da poți face gratuit, în cazul în care o sursă de avans de sucursale și bastoane de dimensiuni adecvate.

Tipuri de gard țară de răchită

Garduri din ramurile sunt clasificate în grupe, după procesul de țesere și materialul de fabricație. Frecvent considerat modelul orizontal, aceste meșteșugari țese modele delicate de viță de vie, bucle, și alte elemente, manopera fin admira si maiestrie impecabile. Metoda dispozitivelor verticale este problematică prin aceea că suportul este necesar pentru fixarea pe verticală și orizontală. Este demn de remarcat faptul că lungimea ramurilor este luată cu 20 cm mai mare decât înălțimea dorită a gardului.

Panta tesut complicat 2 versiunile anterioare, deoarece suportul este adesea necesar pentru a localiza și ramuri separate pentru a țese pe o diagonală.

gard Cottage cu mâinile lor se poate face, nu numai de bare, dar, de asemenea, panouri impletite care formează o barieră solidă fără lacune. Pentru fabricarea suporturilor de metal și cărămidă adecvată. Principalul avantaj al gardului - aspectul estetic pe părțile laterale exterioare și interioare. În cazul în care opțiunea de bord a primit scumpe, ele pot fi înlocuite gard, este mult mai ieftin. Mai multe modele durabile gata considerate de PVC, acestea nu se tem de umiditate, soare și dăunători, dar sunt mai scumpe decât toate versiunile anterioare.

Exemplu de instalare a panoului de gard este prezentat în video.

Recoltare de bare de înaltă calitate

Nuiele recoltate practic pe tot parcursul anului, cu excepția primelor două luni de vară, când tufele încep să lăstari tineri, iar anul trecut nu au fost încă coapte. Cel mai bun timp pentru a recolta de viță de vie - începutul toamnei. fluxul de Sap incetineste în această perioadă, scoarța este bine eliminat. Tijele tăiate de masterat cu experiență recomanda pentru a curata timp de 2-3 ore. Dacă nu puteți șterge rapid ramurile colectate din scoarță de copac, atunci ei sunt încurajați să se înmoaie timp de câteva zile în apă.Pentru gard poate fi folosit nuiele cu scoarță de copac, în cazul în care această opțiune costume și petreacă timpul de curățare nu este de dorit.

Gardul în țară cu propriile lor mâini se face în mod tradițional din salcie și alun. Dacă nu puteți stoc pe viță de vie, puteți beneficia oricând de ramurile copacilor de grădină, după tăierea la stânga. Pentru a crea un gard de mare nevoie de crengi de 2-3 cm grosime, pentru gard decorativ -. 2,1 cm Inițial preforme va arăta de culoare albă, ele conferă grad de alb poate fi peroxid de hidrogen. preforme Compoziția se aplică pentru fiecare tijă este tratat este lăsat timp de mai multe zile la soare.

Pentru nuanță brun strălucitor se poate folosi o altă metodă. Tije stivuite într-un recipient mare, se toarnă apă clocotită, se adaugă permanganat de potasiu. Pentru a face culorile de viță de vie interesante pe care le puteți utiliza, și coloranți anilină. Împletite gard trebuie să fie susținute. Cele mai multe ace de utilizare, cu un diametru mai mare de 5 cm. Pentru a prelungi durabilitatea gardului, ele pot înlocui profil metalic, supape, conducte din material plastic.

Pas cu pas ghid de fabricare a gardului salcie

gard cu mâinile lui

gard salcie

Pentru a lucra este necesar să se pregătească:

  • salcie prutki-
  • suporta un diametru de 5 cm și mai mult sau
  • cu gheare ciocan, nozh- acută
  • kistochku- antiseptice
  • sârmă pentru fixare.

Video: O pălărie cu mâinile pe Helena Filonov

Cum sa faci un gard cu mâinile lor atractiv și de încredere? Ramurile sunt flexibile, ele sunt recomandate pentru abur. Capetele ascuțite ale mizelor, care va servi ca suport este tratat cu antiseptic sau prin carbonizarea în foc. Pentru gard servit mai sape un șanț pentru instalarea de stâlpi și a turnat stratul de drenaj de nisip sau pietriș.

Suport străpung gardul viitorului la o distanță de 0,5-0,8 m unul de altul. Dacă selectați un mod de a țese vertical este necesar să se prevadă 3 încrucișări între doagele. Cu țesut orizontală vițe groase se înfășoare în jurul sfârșitul primului număr, apoi uzina din al doilea pilon și așa continuă până la capătul tijei. Fiecare martor trebuie să fie o continuare a celui anterior. joncțiunea este recomandată pentru a fixa firele.

Video: Instrucțiune mobilier de grădină Căsuță cu mâinile lor

Periodic ramuri compactat, sacadată ciocan le lemnărie. După încheierea gardului de a prelungi durata de viață a antiseptic tratat. mijloace ieftine și asistent este un ulei de motor.

Pentru cele din urmă ramuri bandă inferioară nu a căzut la pământ, acesta este fixat la un fir superior.

Cu un astfel de gard ar arăta adecvat flori perene, floarea-soarelui, trandafiri alpinism, ierburi. Decorul de pe numărul pe care îl puteți atârna vechi cizme, pantofi, lapost, ulcior, covor sau alte ustensile rustice.

Atunci când se decide cum să facă gardul cu mâinile, nu este necesar să se limiteze la opțiunile tradiționale. Gard viu sau de răchită gard - idei de amenajare a teritoriului pentru prezentabil zonei suburbane. Ei nu căutați mai rău decât garduri scumpe, dar investițiile de fonduri necesită practic nici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu