Juniper în zona: plantarea și selectarea partenerilor

Coniferele sunt capabili să facă grădina atractivă, în orice anotimp. Ei nu numai că-l decora cu diferite nuanțe de ace de pin, dar, de asemenea, saturat cu oxigen. Juniper (plantare și îngrijire în câmp deschis de mai jos) poate fi prima instanță în proiectarea răsadurilor zona de conifere locale. Compozițiile peisaj prezentabili sunt obținute atunci când sunt combinate cu tuia, pin pitic. În cazul în care experiența acumulată suficientă și vrea să salveze bugetul, este sigur să-și asume butași de reproducere Arborvitae. Ele pot apela într-un parc oraș sau un parc, din materialul colectat de plantare de rădăcină de 90%.

de îngrijire ienupăr

Fructele de ienupăr

Plantarea și îngrijirea de mult timp de ienupăr nu va lua. Cone achiziționeze articole pentru un singur grup sau aranjament. Caracteristica dominantă a site-ului poate fi un singur tufiș, conceput sub formă de topiara neobișnuite. forme sferice, și piramidal plângând expresiv geometria lor, ele sunt folosite pentru a conferi porțiune de expresivitate și excentricitate. soiuri pitice sunt indispensabile pentru proiectarea de piese de piatră, poteci. Acestea pot fi combinate cu astfel de plante cu creștere mică, ca sedum, loosestrife, saxifrage, ierburi.

Selectarea soiurilor pentru gradina

Cultivarea de ienupăr dificultăți speciale nu va da, în cazul în care alege planta potrivita pentru site-ul tau. Când cumpărați este important pentru a afla robustetea, înălțimea maximă a plăcut exemplu, forma coroanei, precum și condițiile necesare de detenție. La vânzare sunt soiuri adaptate la zăpadă și iernile geroase și în creștere cu succes în regiunile calde din sud. Indiferent de opțiunea aleasă, aceasta va aduce beneficii incredibile, stație de umplere pentru uleiuri esențiale sale de vindecare. Nu numai că au tendința de a calma sistemul nervos și să ia o durere de cap puternica, dar, de asemenea, elimina multe bacterii patogene. Nu în zadar în tufe vechi Egipt efedrei spațiu fumigated în timpul epidemiilor majore.

Pentru speciile de iarna Hardy includ:

 • ienupăr, care crește pe pante și mlaștinilor, are capacitatea de a se adapta la diferite condiții. Poate crește de la 20 cm până la 10 m, în funcție de soi. Are cele mai puternice proprietăți phytoncide. Chiar și în frig 60 ° C, nu este teribil, dar în primăvara tinere ace se pot obține ars, astfel încât este necesar să se agrovoloknom în timp util adăpost Bush. Hornibruk și Repanda - pentru amenajare varietate interesantă de globular Ehinoformis, reprezentanții pipernicit.
 • Virginia, de asemenea, numit copac creion, astfel încât de îndată ce a fost făcut din bețe și o varietate de suveniruri. Acesta diferă de maturare rapidă a fructelor, pentru că el are nevoie de un sezon, în loc de 2-3 ca și ceilalți băieți. În toamna fructe de padure sale albastre sunt incredibil de frumos pe fondul ace verzi. Grad de designeri foc de tabara peisaj preferă să folosească pentru grădini alpine.

Mai multe detalii despre instanța Holger a explicat în videoclip.

 • Kazatsky ienupăr - planta undemanding crește de la 1.5 la 4 m Diferă aromă bogată și diferite nuanțe de ace .. Erekta apreciat pentru forma sa piramidală, Tamaristsofolia dotat cu un frunziș de culoare gri-albastru plăcut. Pestriț Variegates, care ace vârfurile sunt vopsite în culoarea galben sau alb, iubit de mulți grădinari.
 • Chinezii foloseau pentru a decora pante și stâncă, deoarece are un sistem de rădăcină tenace.
 • solicitanti orizontale la compoziția solului, luând cu succes rădăcini în zonele nisipoase. Trebuie să fim pregătiți pentru a se asigura că coroana verde sau albastru-gri, cu debutul de vreme rece va deveni maro. În primii ani arbust crește încet și suferă de aer uscat.

specii termofile de ienupăr sunt considerate a fi mai mult și rezistente la soare dogoritor de vară rezistente la secetă. Ele sunt lumină care necesită, nu ca umbra, ceea ce poate crea un plante înalte, plantate lângă ele. companioni buni pentru ei vor fi Eric, trandafiri, plante perene și ierburi sălbatice. lavanda plantare De asemenea, este necesar, dar de îngrijire va fi nevoie de mai laborioasă. Este nevoie de îngrijire periodică și pregătirea pentru iarnă.

specii de Sud:

 • Turkestansky în funcție de copac habitatului crește până la 18 m sau Bush nu este mai mare de 2 m înălțime. Odată cu creșterea ace ac solzos înlocuit. Crohn crește fructe largi și conice, comestibile.
 • Sprijinindu-un solid muguri, el crește până la 75 cm. Recomandat pentru grădini rock, ca acoperire la sol adecvat pentru cultivarea în containere.
 • Red are un solid de culoare roșiatică din lemn, este rezistent la putrezire. Ramurile direcției sale drepte, în sus. Acesta este un copac mare pentru sud aride.
compoziţia ienupăr

puieți cultivate

soiuri de ienupăr sunt atât de populare încât să puteți ridica o copie de ori interesante. Prin achiziționarea de materiale de plantare pentru gradina ta, este important să se acorde o atenție la calitatea răsadurilor. În cazurile selectate trebuie să fie o creștere vizibilă noi, iar pe coroana lipsă maro pete. Pentru o mai bună înrădăcinare a recomandat să achiziționeze articole în recipiente sau brazdă de pământ dens, care este învelit într-o plasă sau pânză groasă. le picătură din primăvară până la mijlocul toamnei. Puieți deschis rizom achiziționa și prinde rădăcini doar în primăvara devreme sau toamna, cu debutul porilor.

Plantarea în teren deschis: un set minim de reguliDacă achiziționați răsad adecvat pentru un motiv oarecare nu ar putea, sau ar dori să economisi bani, atunci puteți găsi o plantă tânără în pădure. Deoarece daune considerabile la sistemul de rădăcină de Bush sunt dăunătoare, este necesar să se prevadă că sala de lut, atunci când săpat a fost mai mult decât diametrul coroanei. Așa că solul nu se fărâmițează, ar trebui să fie înfășurat. Pentru stabilirea rapidă trebuie să respecte orientarea veche a coroanei în raport cu soarele. Teren pentru cultivare ar trebui să aleagă solare.

Toate tipurile de plante nu impun cerințe specifice pentru sol, acestea cresc bine în nisipurile, zonele stâncoase, dar este recomandat să selectați fertilitatea medie a solului pentru cea mai bună creștere. În orice caz, să ia în considerare caracteristicile au dobândit soiuri. De exemplu, pentru zonele nisipoase din Siberia au preferat să Cazaci - var virgin - argilă. Pentru o mai bună rată de supraviețuire este încă în valoare de a prepara o compoziție fertil:

 • turbă și nisip - 1 parte-
 • teren gazon - 2 ch
 • NPK - 200 g per groapă de aterizare.

Plantarea și îngrijirea de ienupăr se bazează pe un set minim de reguli. Pentru una dintre cerințele de bază legate de stratul de drenaj al dispozitivului. Este important să se asigure la masa este superficial de apă și prezența solului argilos. Pentru aterizare strat suficient groapă de 15-20 cm de nisip sau cărămidă zdrobit. Distanța dintre plantele cu nota selectată pentru reprezentanții valoarea minimă înaltă și împrăștiere - 2 m Adâncimea medie de plantare -.. 70 cm gaură de plantare făcut de 2-3 ori mai mare sistem de rădăcină. De lucru complet de irigare și mulcire. Ca mulci rumeguș adecvat, turbă, frunze, așchii de lemn.

Mai multe despre îngrijirea în videoclip.

Grija pentru plantațiile tinere și adultul

locuitori rășinoase nepretențioase, dar suferă de ace de ardere de primăvară și boli fungice. Cele mai multe specii sunt sensibile la citirile de temperatura diferențiale, soarele de primăvară cald, și au nevoie de adăpost de soare în luna martie. În caz contrar, ace au primit arsuri pe coroana apar pete maro. Pentru coroana a rămas luminos chiar și în timpul iernii dure, îngrășământul trebuie să fie aplicat în mod corect. Juniper de îngrijire a unor astfel de valori, prin urmare, este decorativ pe tot parcursul sezonului.

Odată cu apariția de mulci primăvară scos din butoi pentru a preveni descompunerea sa, sub tufiș NPK ghimpat într-o cantitate de 40-50 g la 1 m. Dressing poate fi repetat din nou pentru sezonul de vară.

Udarea ar trebui să fie numai în zilele călduroase, de 2-3 ori pe sezon. Deoarece cele mai multe specii nu pot tolera aer uscat, este necesar să se organizeze periodic pulverizare. Este posibil să se limiteze la inițierea procedurii de o dată pe săptămână, în seara. O astfel de îngrijire va asigura prezența ienupăr frumos și delicat coroana. Planta nu are nevoie de tăiere, numai suficient de primăvară secat și scoate ramura expusă. În cazul în care Ephedra este cultivat din gardul viu, acesta va trebui să tăiați proeminente lăstari. îngrijire bloodroot Este nevoie de un ușor diferită, în imediata apropiere a ienupăr, ea intotdeauna arata grozav.

În prima iarnă, plantele tinere trebuie să se ascundă un strat gros de mulci și a adus din pădure de ramuri de molid. Plantele cu răspândire coroana necesare înainte de a firului de hibernare cravată până la un capac de dens zăpadă ramuri tinere nu rupte. Acestea sunt regulile de bază ale îngrijirii să se observe că chiparosul în zona în orice moment al anului sa uitat prezentabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu