Pergola în țară: crearea unei perdele verzi cu mâinile

Video: Efectuarea de pergole cu mâinile lor Dacă nu aveți timp și oportunități, compania de construcții Prorab face pentru tine telefon 391 209 67 86

Incununata cu tunel verde peste potecă, fantana elaborata, pergola din lemn, decorate cu propriile sale mâini de trandafiri alpinism și alte accesorii de gradina va impresiona orice sceptic. Dacă înarmat cu un instrument și cunoștințe adecvate, zona suburbană poate transforma dincolo de recunoaștere. Mai bine să înceapă cu pergole, acest design simplu și o mulțime de timp, nu au nevoie de a face. Pentru a decora un suport nu numai trandafiri cataratori adecvate, dar glorie dimineata, iasomie magnolie de viță de vie din China, în creștere acolo unde este posibil, și în banda de mijloc.

pergolă cu mâinile lor

Pergola în grădină

Video: trucuri de vară Arci metalice pentru struguri cu sfaturi mâinile lor dacha Dacha din răspunsul de master

Structura construită din mai multe arce interconectate ladă decorative. Modelul gradina finit pot fi similar cu un chioșc, pavilion de luat masa confortabilă pentru micul dejun de vară și oaspeții de întâlnire, Tent verde, adăpostind de razele puternice ale zilelor de vara. amenajare a teritoriului Gradina cu astfel de variații devine rafinament unic și prezentabil. Proiectarea corespunzătoare pentru a se combina cu principalele clădiri, sau de a face ca o structură separată, granița dintre spațiul învecinat.

Formulare pentru pergole gradina

Crearea de design de gradina cu propriile lor mâini, este necesar să se prevadă fiecare detaliu. Material pentru clădiri arhitecturale sunt selectate pe baza stilul casei, terenul și preferințele personale. Doamnelor selectat design compact, cu bănci sau leagăne. Barbatii prefera calea rupt, alternând cu aer liber și seifuri.

Forma structurii poate fi:

 • În formă de evantai,
 • rotunde sau pătrate,
 • înnodat.

Conform metodei de plasare:

 • postroyka- arhitectural de sine statatoare
 • arcade decorative cu semineu, skameykoy-
 • modelul cu un loc de joacă.

Pergola în design peisagistic arată întotdeauna imaculat. Constructing-l din diferite materiale:

 • copac,
 • metal,
 • din plastic,
 • cărămidă și piatră,
 • materializări combinate.

O cabana mica pergolă din lemn și metal este considerat ca fiind unul dintre fiabile. Opțiuni de piatra sunt dificil de fabricat, dar arata mai bogată și mai solidă. Indiferent de materialul nu a fost luată ca bază, structura decorativă ar trebui să aibă o durabilă și estetică. Distanța între suporturile trebuie să fie de cel puțin 1 m, iar înălțimea este aleasă în intervalul de 2,5 m pentru a nu pierde sentimentul de luminozitate și mister.Video: Tapiserie pentru a da dantelă verde

Instalarea de pergole din lemn

Material de conducere este încă din lemn. Este ieftin, ușor de manevrat, permite în orice scop. Crearea de sprijin pentru plante și un loc confortabil pentru a vă relaxa în poala de Start verde, cu pregătirea următoarei materiale de construcție și instrumente:

 • nisip de râu, ciment și pietriș pentru punerea în aplicare concretă zalivki-
 • bare de lemn care poartă 15 * 15 cm, longitudinali - 10 * 5 cm
 • șuruburi și gvozdi-
 • ruberoid-
 • bitum și antiseptice pentru prelucrarea drevesiny-
 • elektrorubanok-
 • container soluție, găleți lopata, mistriei, ciocan, nivelul de construcție.

Dacă totul este gata, este timpul pentru a începe nivelarea site-ul și să sape pentru poli la o adâncime de 35-45 cm. Sondele au fost compoziția adormit de nisip și pietriș de 10 cm. Puteți instala suportul și zona betonata, dar costurile financiare și de timp pentru dispozitivul va solicita acestuia mai mult. Barele de sprijin pre prostragivayut rindele electrice, sunt tratate cu un antiseptic. lemn capete strat cu bitum fierbinte și sigur învelite cu material pentru acoperișuri. coloanele preparati montate pe pat de nisip și pietriș de-a lungul pereților benzilor bine răspândirea cofraje de material pentru acoperișuri și betonul este turnat. Cu aceste suporturi pentru bolta de flori la cabana se va transforma fiabile și durabile.

Dacă crescute arc grădină cu mâinile, distanța dintre suporturile prevăzute la 1,5 m între grinzi - 0,6 m, elemente Batten - 0,3-0,5 m.

După o zi necesară pentru a turna beton, stâlpi începe organe de asamblare. Lor șine de lemn interconectate folosind distanțiere, șanțurile și grinzi de oțel ugolki.Verhnie fixate cu ancore de ghidare sau unghii lungi. bare transversale de top atașați bara transversală. Pentru a face estetica de design din grinzile superioare fac caneluri. Acestea vor permite să se ascundă plasarea de grinzi transversale.

Ce plante pentru a alege?

de îngrijire pentru petunii

revolta de culoare

partiție ecran, în grădină, cu propriile sale mâini: Video

Toate variantele împărtășesc un singur lucru - floristica splendid. Plantat plante ample cu perioade de înflorire diferite. Frumoasa verde forma voal Clematis, Actinidia, caprifoi. O plantă clasică, care îndeplinește rolul unui scut de protecție solară - fată sau struguri cultivate. efect Fascinanta produc hamei, alpinism trandafiri, condurul doamnei.

Practic toate viile înflorite sunt egoiste, astfel încât acestea să fie plantate unul de altul la o distanță de cel puțin 1 m. Pentru a crea un voal verde de caprifoi, acesta este plasat în 35-40 cm din debarcările anterioare. Pentru rapidă ecologizare alpinist selectat Bulduzhansky, puneți-l într-un loc ferit de intemperii. dovleci decorative soiuri potrivite pentru stilul rustic. În vara ei vor incanta mari flori galbene și fructe de toamna captiva diferite forme. păstăi de fasole sălbatice decora verdeață pestriț, și mazăre dulce va crea un perete de verdeață delicate.

Erori care nu pot fi permise:

 1. Nu a fost plantată vegetație cu diferite timpul vieții.
 2. Nu folosiți o abundență de viță de vie, pentru a nu complica grijă de ei și nu pierde un singur concept.
 3. Nu plante potrivite pentru arcade de grădină, care nu sunt adaptate la o anumită regiune.

Dacă nu aveți timp pentru a construi o structură de lemn, ci pentru a crea un loc confortabil pentru a vă relaxa doriți, puteți construi ajurata pergolă de arcuri din metal, conectate între ele prin poduri mici. Sortimentul în magazinele extinse, oricine poate găsi o opțiune potrivită pentru decorarea de gradina ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu