Vkusovschina, sau de ce nu-mi place gazde
Video: Clip: Bahh Tee - Nu stai (feat Nigata, Triad).
conținut
Bunica în grădină a crescut un frumos alb-zăpadă grammofonchikami-flori, buy-plantate în memorie, își amintește chiar bunicii și copilărie fericită.
Video: Jimmy Fallon Blew o șansă de a Data Nicole Kidman
Nu-mi place cactusi, scuzați-mă din nou, fanii. Un angajat la locul de muncă iubește upomyanesh când accidental - va vorbi timp de o jumătate de oră. Există chiar magazin de specialitate undeva departe, la marginea orașului, în cazul în care ea plimbari cu copiii si admira țepii lor.
Îmi place pansele, și o fiică pe nume, de asemenea, Anyuta. plantare întotdeauna klumbochku colorate pentru ea.
video: "aripi" (Bahh Tee și Hands Up)
Madly în lalele de dragoste, este o nebunie. Dacă ar fi posibil, ar fi plantat numai ei. Ea a convins soțul ei să meargă la festivalul lalea (4 ore pe drum de trecere a frontierei) Primul an am fost prea târziu - deja toate estompate. L-am târât în al doilea an - primăvara a fost rece, am ajuns prea devreme. A treia oară norocos - a prins toate frumos!
Foarte pasionat de crizantema, ziua de nastere mama lui, în noiembrie, doar timpul lor să înflorească - alege pentru fiecare gust și buget.
Din același motiv îmi place gladiole - ziua de naștere a Papei în luna august. Bujori în luna mai - pentru surorile, mai ales ca roz alb si pal.
Video: Clip: "Într-adevăr pe a mea?" (Bahh Tee)
De flori tăiate nu le place cuișoare. De plante de interior nu le place begonii.
Motive displace diferite. Begoniile avea culori preferate un profesor neplăcut într-o grădiniță. -)) Nu-mi amintesc numele ei, dar eu văd frunze Begonia într-un fir de praf alb, în spoială, și piti imediat.
Se taie Carnation - singurul lucru care a fost vândut în magazine de flori în iarna copilăriei mele. garoafă Mai ales roșu, simbolul revoluției. Pe piață - prețul cel mai accesibil pe floare. Acest lucru I și de asociere - lipsa rece și de bani. -)
Tulburi gazda a ieșit din faptul că mai mult pe zona mica Nu am crescut din cauza umbrelor. Numai gazda a fost bun, toate cele 8 arbuști.
O gazdă iubit melcii. Și ei merg în autostopul mea:-gazdă melcii.
„Eck ca razvezlo tu, frate“ - spune cuiva. „Ei bine, nu-mi place, de afaceri-ceva!“
Ai un favorit flori mici?
(Nimeni nu doresc să jignesc, doar opinia personală).
Cum să aibă grijă de Jade
Hibiscus flori - ingrijire si cultivare
Și un alt Croton
Din nou anturium Andre
Vreau să împărtășesc
Copil Fitton
Housewarming în Haworthia
Ajutor cu numele de flori
Într-o vizită la bunica ei
Grija pentru cactusi
Gazdă pe un pat
Hostaposadka și îngrijire
Meu chiriași noi - Dieffenbachia, iederă și Mako Calathea
Dratsenu pentru îngrijirea nu este complicat
Gazdă de flori foarte lipsită de griji
Mult așteptata hochushka - Dendrobium!
Toate dintre gazdele - flori decorative pentru paturi de flori de vară (video,
Nu am fost întotdeauna acest subiect
Bulbi narcise pentru plantare sunt gata!
Copilărie fericită în țară!
Două femei americane au dovedit că visele pot deveni realitate!