Trandafiri la domiciliu

conținut

Cumpărarea trandafiri

cameră a crescut

În primul rând, încerc să cumpăr o planta sanatoasa. Magazinul este inspectat pentru prezența dăunătorilor. dimensiunea de flori depinde de dimensiunea pungă în totili alta. În principiu, se poate asambla rapid o colecție de diferite trandafiri, cumpararea ghivece mici de 100 (sau chiar mai puțin) de ruble. Rose cultivator destul de rapid, astfel încât, cu privire la dimensiunea pe care nu se poate face griji. Un cuplu de luni - planta poate ajunge la o dimensiune foarte decent.

După achiziționarea plantelor, încerc să imediat (sau într-o săptămână) instalație transversală într-un vas puțin mai mare. Ghiveciul trebuie să fie sigur să se scurgă găuri. Pe fundul oalei turnat drenaj (mici sau mijlocii argilă expandată) strat de 2,5 -. 3 cm Primer primi cumpărare (încercați să alegeți specific pentru trandafiri sau bine universale Preferați Vermion sau florale Seliger Agro.). Se toarnă un pic de sol în oală, apoi scoate un trandafir din ghiveciul achiziționat (fără a distruge camera de lut) și a pus acest „nod“ în oală nouă, astfel încât achiziționarea stratului de teren a fost ușor sub nivelul noului oală.

Apoi, se toarnă, lacune zemlyuv proaspete pe marginea vasului. Compactate pământ și umple un pic mai mult teren, astfel încât stratul superior al pământului nu a ajuns la marginea vasului (pentru comoditate atunci când udare). Apoi, udat abundent plantelor manipulate sau se pulverizează soluția EPIN zircon (1 ampulki 300-500 ml de apă) și a pus într-un loc umbrit pentru aproximativ o săptămână. Stimulentele poate fi pulverizat imediat, dar să zicem, la o zi după transplant. Apoi, după ce planta este adaptat la condițiile de cameră - am să poarte un loc permanent. De preferință, pe pervazul ferestrei de sud. Sau pe oricare alta, în cazul în care acesta este soarele, (dar dacă este absolut cinstit, trandafirul meu de aproape 2 ani a trăit pe fereastra de nord, absolut! Sun nu a fost deloc! Și crească și să înflorească ca un nebun!). Așa cum știu, trandafirii încă preferă locurile însorite din sud.

Cum la apă de trandafiri

Udarea - așa cum se usucă solul. Vărsat plantă după abundență uscare comă de lut. În zilele însorite pot fi udate in fiecare zi (cu condiția ca plantele sunt pe pervazul ferestrei soare). Udarea exercițiu în dimineața sau seara, la rădăcinile soarelui nu este „gătit“.

Pulverizarea - Este de dorit să se pulveriza în fiecare zi (chiar de mai multe ori pe zi). Umiditatea previne acarieni pe plante. Uneori, plantele de spălare proaste duș cald (sau ca unele numit „duș fierbinte“, adică, temperatura apei undeva TS42 40 de grade). Dacă se poate, atunci am făcut această procedură o dată pe săptămână. Plantele place. După aceste tratamente de apă, plantele ar trebui să fie lăsat în baie să se usuce cât mai mult posibil. Pentru plante, astfel cum era în „The Boys“.

fertiliza trandafiri

Trandafiri trebuie să fie hrăniți și jumătate - două luni după transplant, când a fost efectuat. Dacă trandafiri expediate în oală nouă, reținerea unei părți a pământului vechi, alimentarea poate fi într-o lună. Fertilizarea este permis numai pe umidificarea la sol, în perioada de creștere activă - începând din martie până în septembrie. buna companie de îngrășăminte feedback-ul Pokon, fertilizator Agricola, Fertikov (Kemira), Merry flori și altele pot fi combinate pentru trandafiri :: Într-un îngrășământ special pentru trandafiri sau îngrășăminte pentru decorative și de flori, ghivece cu plante și flori de grădină sunt folosite ca un pansament de top. la începutul creșterii pentru a face hrănire medicamente azotoase, t. e. creștere foliar (de exemplu, creșterea Uniflor), și un îngrășământ lună cu potasiu și fosfor (pentru înflorire, de exemplu, Uniflor mugur).

Toate tipurile de îngrășăminte care urmează să fie diluat în conformitate cu instrucțiunile, doza nu depășește, hrana pentru animale de trandafiri la fiecare două săptămâni, sau mai frecvent, cum ar fi o dată pe săptămână, dar deja diluat îngrășământ la jumătate din doza. Fertilizant poate fi aplicat sub formă de pelete sau tije. Dar eu prefer un îngrășământ lichid.

trandafiri Tunderea și transplant

La sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie, decupa tufișuri. Eu fac la voință. destul de scurt. În acest an, de droguri de apă și tufe de pulverizare „atlet“ (conform instrucțiunilor) pentru a încetini creșterea plantelor. Rezultatul - foarte pozitiv. Frunzele devin mai luminoase, de culoare închisă, și arbuști au fost suficient de lungi pentru a fi compact.

Transplant de obicei, în fiecare an, în sol proaspăt într-un vas puțin mai mare. Dacă potul și deci nu este mic, puteți înlocui doar stratul superior al pământului, și de a face transplant spun, un an.

dăunătorilor de trandafiri

cameră a crescut

Cele mai frecvente dăunătorul care se gaseste pe trandafiri - acest acarian. Insecta fină de culoare brună, la etapa inițială de infectare a plantelor abia vizibile. În etapele ulterioare ale bolii - plantele acoperite cu pânză de păianjen, care este deja destul de clar poate fi văzut în mișcare punct maroniu. Pentru a detecta dăunătorul în stadiul inițial de dezvoltare, ar trebui să fie de cel puțin două ori pe săptămână pentru a inspecta planta. În primul rând inspecta cu atenție partea inferioară a frunzelor. În acest caz, nu trebuie neglijat și latura exterioară a foii, care poate fi văzută ca în cazul pete decolorate sau chiar punctul, care pot indica, de asemenea, prezența acarienilor. Doar o îngălbenire parțială a frunzelor poate indica prezența dăunătorului.

Metode pentru combaterea acarieni - pulverizați plantele cu o soluție sau aktellik fitoverm (diluată conform instrucțiunilor). Reproduc o fiolă de 500 ml de apă. Aktellik fitoverm, fără îndoială, mai puternic, dar al doilea nu are un astfel de miros chimic puternic. Spray o atenție specială din belșug foarte, cu partea inferioară a frunzelor. Spray ar trebui să fie pe balcon (în vreme calmă), sau în baie. Lăsând planta acolo până la uscarea completă sau maxim posibil. Am făcut această procedură literalmente în 4-6 zile. Aproximativ 3-4 ori. Și apoi, ca o măsură preventivă doar 2-3 săptămâni.

trandafiri în timpul iernii

trandafirii mei sunt de iarnă exact la fel ca și restul de plante. Aceasta este, pe pervazul ferestrei. Pe pervazul meu, de obicei, păstrat aproape temperatura de 13 de grade. Este de ajuns să nu „chel“, dar nu crește. tufele mele sunt verzi, indemnà (bun pentru ei este prea rece!). Sunt udare mai puțin frecvent decât în ​​timpul verii. Ai grija ca frunzele nu cad (nu podvyadali). De obicei, se pare că nu multă apă o dată pe săptămână. Uneori mă spăl sau spray plantele cu duș cald. În timpul iernii, plantele nu fertiliza și nu decupați.

variabilitatea culoare a trandafirilor

Uneori este necesar să se observe schimbarea culorii de la trandafiri flori. Acest lucru este valabil mai ales de nuanțe galbene. De exemplu, cumpara un trandafir galben strălucitor, iar a doua înflorire produce flori ofilite. Sau flori portocalii au tendința de a se decolora. Care este motivul pentru care, mi se pare că este dificil să răspundă. Poate cu aciditatea solului, sau pansamente, sau cu iluminare. Cu toate acestea, am observat că, după udarea Sportivul plantelor, flori și frunze de trandafiri au devenit mai vii.

Frunzele devin de culoare verde închis, iar florile au găsit culoarea originală. Dar, aceasta este doar observația mea. Mai mult, am observat că în înflorirea următoare (după achiziționare) petalelor de trandafir schimbare. Ele nu sunt la fel de grațios ca atunci când cumpără. Devii mai terry - Shaggy. Și totuși, trandafirii albi florile tind să greenness (dar încă un mister pentru mine de ce este așa).

Autorul barsuchok

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu