Hepatica și din semințe de Alstroemeria
Video: flori. Loricultură răsadurilor. 1 serie
Știu că ești pasionat de hepatica. Există orice practici agricole specifice? Hepatica în floare în primăvara devreme și îmi place toate plantele de primăvară. Ei au o mare varietate de soiuri moderne. Și, deși ei nu înfloresc mai mult de două săptămâni, de dragul acestei înflorire timpurie ar trebui să-i crească în grădina mea.Hepatica - plante forestiere, cele mai multe dintre toate le place să trăiască sub copaci de foioase într-un sol bogat în humus, frunzele nu doresc să se ascundă toamna. O vară rezista cu ușurință hepatica umbra chiar plin. Aceasta este o planta excelenta pentru gradina intr-un stil natural.
Video: Cultivarea trandafiri din semințe de semințe Partea 1
Te rog spune-mi cum să crească din semințe de Alstroemeria. Am nevoie de o stratificare? Semințele pot fi semănate alstroemeria proaspăt recoltate sau salvate și semănate primăvara devreme. nu este necesară stratificarea. Este recomandabil să semene în mod direct la un loc permanent, astfel încât să nu deranjeze rădăcinile atunci când transplantare.
Distribuiți pe rețelele sociale:
înrudit
- Alstroemeria
- Alstroemeria portocaliu
- Alstroemeria
- Alstroemeria portocaliu
- Alstroemeria
- Floare hepatica: descriere si cultivare
- Hepatica: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina, fotografie,…
- Vila mea este cea mai cel mai bun!
- Alstroemeria: în creștere din semințe
- Nobil hepatica
- Hepatica
- Alstroemeria - floare misterioasa
- Alstroemeria în climatul nostru - este o realitate
- Dăunători care afectează Alstroemeria
- Cultivarea Alstroemeria
- Crini peruvian sau alstroemeria: descriere, plantare, îngrijire
- Cultivarea din semințe Alstroemeria
- Hepatica nobil: plantarea, îngrijirea, creșterea
- Primroses de primăvară