Aici este un magazin: - !!!

Bine ati venit tuturor iubitorilor de cameră - plante de grădină !!!

Așa cum am toate au exacerbat de primăvară flori noastre cunoscute - și eu vreau să iau tot ceea ce este dat (uneori chiar și fără să mă gândesc că este necesar sau nuobraznic!) Mulți dintre noi și ca mine, inclusivclipit--pentru a merge într-o excursie la florar! Mergem acolo cu speranța de bun, Zdorovenki (aproapeclipit!) Utsenonyshey și doar în speranța pentru un preț frumos!

Am vrut mult timp pentru a obține într-un magazin de flori, care mi-a spus despre Marisha (Lyubimka) și aici am poluchilos.Muzhu ca întotdeauna a spus că vom vedea doardiavol,dar curiozitatea mea pereraslo lin exclamării: Care sunt cool, nu am nici o astfel! si sa terminat foarte plăcut pentru mine să cumpereclipit!!!

Și astfel să vedem ce fel de un magazin interesantclipit!clădire magazin este situat pe teritoriul unde există sere, zone cu tufe de trandafiri și tot felul de rasteniy.Zhal de gradina cum ar fi privirea a fost nici un moment! Pe stradă, în fața magazinului de vânzare diverse grădină și o cantitate mare de plante de brad de familie.

În interior, magazinul nu este mare, dar trebuie să ia o privire la asta! Chiar la intrare sunt plante promotionale diferite, dar foarte distrag le Gigantic în fundalobraznic!Imediat un gând: Ei bine, așa cum le ridică, de furtunos pe care le?!obraznic

Personalul este foarte prietenos și cultural Privită vânzătorului și a oferit pentru a ajuta, dar de data aceasta am văzut rafturi cu cactus - planta suculenta ochii larg deschiși (pentru a vedea mai bineobraznic), De ajutor am refuzat și ea a zâmbit ushla.Ya gândit la mine: eu cu excepția faptului că o ambulanță va avea pentru că dacă nu fac nimic de aici spinoase nu duce departe!clipitdiavol

Video: Top lucruri aleatoare WOT | TANKISHOP.COM

Video: Târg de Economii Premium Magazin World of Tanks

Ei bine, am fost confuz după spinoaseobraznicși fotografiat totul doar plante!

Este pe o stradă în apropierea magazina.Vso vândute și cifre, chiar și plantele care cresc în pământ.

Iată un magazin frumos! Poză sa întâmplat mult, dar nu am putut să-i arăt că nuclipit!

Vă mulțumesc vizitat cu mine pe tur !!!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu