O astfel de ficus diversă

Este încă una dintre plantele mele preferate - smochini! Prima dintre aceste Ficus Elastica. Vă sfătuiesc pe toți care are un ficus luminos pomeschenie.Svoy soare I cresc de la butași. Planta iubește udare. Puteți pulveriza (acest lucru este mai probabil să fie prevenirea acarieni Thrips, deoarece aceasta planta nu este grav afectată de aer uscat.) Îi place să lumina directă a soarelui, fereastra de est este cea mai potrivită. Aceasta poate dura luni de zile fără să se miște, dar, de îndată ce razele directe cad pe punctul de creștere, frunzele cresc foarte repede. În natură, vârsta tânără a acestor plante se comporta ca un cățărătoare. Adică, ele cresc într-o evadare lungă. Prin urmare, nu trebuie să se aștepte ca planta va incepe rapid la ramura. Se taie punctul de creștere la ea când planta ajunge la un metru în înălțime. înainte de a face nici un sens, deoarece aceasta va urmări în continuare o înmugurească în sus. Am tăiat lui, atunci când a fost de 1,2 m. Bit prozevala.V șase luni planta a dat trei ramuri și câteva naklyunulis pochek.K Din păcate, ultima fotografie este nici o instalație este foarte ușor de curățat. reacționează la comă în sens negativ doar de lut peste uscate. Frunzele sunt acoperite pe marginile negre pyatnami.Esli acest lucru se întâmplă, nu este necesar pentru a elimina intreaga lista dintr-o dată. Acesta poate fi ajustată cu grijă de plante de cauciuc nozhnitsami.Svoy Cresc 5 ani.Și acest krassavchika numele speciei Ficus Benjamin Shirley. Mi-a dat în luna ianuarie de ziua mea. Avem cu el o simpatie mare. El ma iertat chiar și când sunt la un transplant remodela tufiș. Acesta a fost de 4 sucursale, dar acestea au fost plantate în așa fel încât planta sa uitat pătrat. Dar (mulțumiri ukorenitelyu) totul sa transformat pierderi demon. Ca cauciuc fișier precedent, Benjamin iubește soarele. Stau la vest okne.Polivayu abundent. De asemenea, el nu-i place să supra-sol uscat, apoi resetați verde listya.Podkarmlivayu numai îngrășăminte pentru smochine. (Într-un îngrășământ universal sau foliar conține mai mult azot, Motley benjamin-l foarte receptiv, el începe imediat să crească frunze verzi curate.) A existat un moment interessno. După transplant (etapa I folosesc achiziția), el a început repede să conducă ramuri cu frunze verzi. Am așteptat 1,5 luni, până când a mâncat tot îngrășământul în sol, și complet tăiat creșterea verde. Dacă acest lucru nu se face, planta va continua să crească verde, și pot pierde complet variegation lor. creșterea în continuare a lăstari tineri, am fost mulțumit, toate frunzele sunt pestriță. în general de grad foarte interessno. pe copac în același timp frunzele directe și rotitoare. Există frunze de culoare albă, verde și pestriț.De asemenea, plante de cauciuc. Dar este cu totul alta. Acestea fac parte din categoria de copaci de sticle. Pentru ceea ce le place, deci este pentru faptul că fiecare plantă este unic. Este imposibil de a găsi două sticle identice. Amândoi am cumpărat undeva câțiva ani în urmă. Cei în oală maro - grefat rastenie.Listya mai densă și crește încet. Al doilea exemplar cu achiziționarea a tăiat tulpina principală și multe mici, undeva de-a lungul 3cm. crengute. Am scos jumătate. Ea creste mult mai activ. Principalul lucru în loc de pensionare -solnechnoe și plante perezalit. Am udat atunci când solul este complet uscat. Am fertiliza îngrășământ pentru smochine și 1 dată în 2 luni pentru cactusi (flacon). M-am confruntat cu faptul că de foarte multe ori aceste plante se întâlnește la scară Jose. Și mulți furnizori le vinde ca bonsai (foarte greșit) și apoi plantele mor pentru că au grijă de ei ca de bonsai. Aici sunt ficus meu. Este păcat că apartamentul este mic, astfel încât să vrei mai mult ...

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu