Townhouse, leynhaus sau doar o vacanta - nu contează, principalul lucru este mai ușor, mai simplu și mai ieftin!

Townhouse, leynhaus sau doar o vacanta - nu contează, principalul lucru este mai ușor, mai simplu și mai ieftin!

Design casa de design în stilul de jumătate de lemn case

A cumpărat soțul meu abandonat teren pentru cabana. Locul Pitoresc: pădure de pin, aer curat ...... tantari ... Ea a visat mult timp pentru a construi o casă de vacanță ieftine, dar confortabil. Fotografia finală nu poate fi afișat, deoarece finale, cum ar fi imaginea proiectului de proiectare este programată pentru toamna acestui an. Poate că ideea de clădire cineva veni la îndemână.
Totul a început cu designul intregii case cu calcularea cantităților și costurilor de materiale. Unele adaptări sunt făcute în casă, de exemplu, producerea unui foraj care forate găuri pentru fundație.

burghiu

Astfel de găuri forate 25 de bucăți din calculul greutății maximă admisă a presiunii casei și la sol. stâlpi de fundație din beton realizat 1,5 m lungime și un diametru de 350 mm.

găuri pentru fundație dig

Deschiderile pus acoperișuri și armături metalice hidroizolatia. Turnat beton, preparat la mixer acasă

impermeabilizare

Pentru formarea stâlpilor deasupra suprafeței solului cu ajutorul butoiaș metalic „deschis“ fără fund, care după întărirea betonului au fost analizate și utilizate pentru noi posturi. In mijlocul coloanei a fost plasat tijă de armare pentru atașare la o fundație jurnal.

stâlp de fundație

echipament

deschidere anticipate

Iată o fundație avansat. sticle din plastic închise pins din motive de siguranță și pentru a le proteja de rugină pe o perioadă stabilită rezistența fundație. In paralel cu exprimate fundație armat stâlpi de beton pentru gard și pentru bazin placă staționară. De altfel, nisip de beton dintr-o groapă folosită pentru viitorul piscinei))). Dar întrebarea acum nu este despre ei și despre casa ...

fundație

Locuința este dimensiunea - 6h7h6,5m (LxWxH) duhetazhny cu un garaj la etajul 1.
Pe jurnalele de fundație dig stivuite. În aceste găuri pre-perforate pentru a se potrivi peste poansoane, pinii de pe partea de sus lag purtat șaibe metalice și fixate prin sudare pentru fixarea lag. Fotografia văzut o pivniță de beton mic, care se află sub bucătăria viitorului pentru stocarea temporară de conservare, legume, etc. Dar să nu locuiască pe ea, pentru că nu e vorba de el ...

busteni

În garajul de desene ale soțului ei proiectului, merge la așa-numitele subansamblurile ale viitorului casei. Acest lucru a fost făcut doar în garaj, nu în soare deschis în țară, ceea ce va facilita și accelera activitatea. Subansamblu colectate timp de 3 săptămâni, în timpul săptămânii după operație principală, și anume în seara. Și în țară, toată munca a fost făcut la numai sfârșit de săptămână. 

fabricație cadru

Acum, fundație gata cu GAL-urile deja servite, și chiar și un loc pentru a construi așa-numitul cadru casa cadru. În poziție orizontală este foarte convenabil pentru a efectua ansamblul, deoarece cadru asamblat servește ca matriță pentru ansamblul următor. Lucrarea este mult mai rapid în comparație cu asamblarea pieselor în poziție verticală.

cadru de asamblare

Aici este - casa noastră, numai în poziția culcat pe spate)) a fost asamblat în 4 zile libere!

casa în poziția culcat pe spate

Totul este bine și convenabil colectate în conformitate, dar ... când au fost asamblate, acestea ar trebui să fie mutat într-un alt loc pentru o carcasă consistentă. Provocarea pentru mâini nu este ușor, așa că a trebuit să folosim serviciile manipulatorului.

mișcarea cadrelor manipulatori

În primul rând Manipulator mutat toate picturile in parte, ei bine atunci .... Munca luat în curs de desfășurare!munca manipulatorului

Toată casa a fost merge ca un designer! 3 ore și 30 de minute de braț și cei doi bărbați a fost un „schelet“, sau mai degrabă cadrul casei noastre!

nominalizare cadre

cadru

cadru

Conform cadrului a fost pus hidro, abur, lada bătute în cuie, pe care a fost foarte convenabil să se deplaseze în jurul zidurilor ca pe scări.

Hidroizolare

Până la căderea săpat niște bani pentru acoperiș nu a avut timp. Prin urmare, în timpul iernii casa stânga acoperite cu material pentru acoperișuri. Frontoane zashilis bord, acesta va fi baza pentru finisarea ulterioară și pentru prima dată protecția împotriva vântului și a ploii. Lemn tratat Senezh pentru munca in aer liber.

material pentru acoperișuri acoperit

material pentru acoperișuri acoperit

fronton

Apropo ... IMPORTANT! Placi pe frontoane au fost cusute într-o poziție verticală, care a necesitat o mulțime de timp. Viitorul este mai bine pentru a elimina acest dezavantaj și pentru a coase placa de pe frontoanele într-o poziție orizontală, atunci când cadrele sunt încă pe grinzi.

vizieră

soțul de primăvară instala temporar un baldachin la intrarea din policarbonat, pentru a proteja ușa de intrare în casă și garaj de ploaie. În viitor este planificată pentru fabricarea verandă.

vizieră

soluție foarte convenabilă de garaj în casă. În primul rând, materialul care este adus în țară, stocate în garaj. În al doilea rând, nu este necesar să se lucreze în soare deschis cu cele mai multe „țânțarii pitorești“, camera este folosit ca un mic magazin. În al treilea rând, nu este necesar în acest scop, pentru a construi un hambar separată sau altă clădire. Proiectul este foarte logic si usor de asamblat. Pentru a forma forma corect, unghiurile. Și a fost formele corecte face mai ușor de montat ornamentul interior.

tunde

ușa din față

ușa la bucătărie

Utilizare ca vata minerala de izolare este baza proiectului pentru o temperatură confortabilă în casă. Grosimea pereților de izolare poate fi de la 100 la 150 mm, în funcție de regiune temperatura medie a aerului. Ca plan de vată minerală aplică ROCKWOOL, deoarece Această izolație este recomandată de către experți și are o calitate garantată la un preț relativ scăzut. Pentru construcții țară un astfel de material este, în opinia noastră cel mai bun.
Ca material pentru acoperișuri este planificat să se aplice Ondulin, finisare siding fronton în cadrul unui proiect de design finit, în stil redus timbered jumătate.

gâscă pas scara

Forma casei, în practică, a confirmat ușurința asamblării (ladă folosită ca o scara, iar materialul de acoperire este materialul peretilor). Durata de viață a unui astfel de acoperiș timp de aproximativ 50 de ani. Construcția acestei case ar putea pe termen scurt și posibilitatea de a utiliza materiale relativ ieftine oferă un cost relativ scăzut al casei. suprafață utilă de 75 m2.

partea din spate a casei

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu