Piscine gonflabile: selectarea și utilizarea

Desigur, aproape fiecare rezident de vară, și doar persoanele care au cel puțin o mică bucată de pământ, este tentant pentru a obține o piscină. Dar construcția piscinei capitalului nu este ușor și foarte scump. Și de a construi poate fi departe de pretutindeni. Ce se întâmplă dacă spațiul liber în țară nu există, practic, nu, și plonjați ca în apă caldă? Mai ales copiii, care, în vara gata să trăiască în bazinul. Soluția se sugerează - să cumpere un bazin gonflabil. 

bazin gonflabil

Video: Piscina în cadru Bestway. Instalare, baie și recreere

Dar să-l aleagă - este, după cum se pare, de asemenea, este foarte dificil. Voi încerca să împărtășesc cu voi nuanțele de selecție a piscinei gonflabile și utilizarea acestuia.

piscine gonflabile: selectarea și utilizarea

Trebuie să elibereze cabana a fost aici doar o bucată de spațiu:

Locul pentru piscine gonflabile

Prin urmare, a fost necesar pentru a ridica un bazin, astfel încât este bine și convenabil situat, a fost ușor să se răspândească, de umplere, de golire și curățare.

Alegerea de piscine


Pe lângă faptul că trebuie să se calculeze în mod corespunzător zona bazinului (în caz contrar, pur și simplu nu se va potrivi în locația dorită) și pentru a determina forma piscinei, aveți nevoie pentru a estima corect înălțimea a plăcii (mai ales dacă aveți de gând să umple piscina cu apă rece și apoi încălzirea-l la soare).

formă


Pentru a găzdui runda și bazine pătrate de aceeași lungime (pentru un cerc - diametru) au nevoie de aproximativ același volum de spațiu. În acest caz, suprafața pătrată a bazinului va fi mai mult (în piscina metru - 22%).
Acest lucru, de altfel, nu poate fi doar un plus, ci un minus. Puteți întinde în lungime și în jurul piscinei, stând în mijloc. Un pătrat va trebui să câștige un pic mai mult (acest lucru este vizibil mai ales, în cazul în care dactilografiere piscina „manual“ găleți). Și obține toate convenabil.

material


Din păcate, piscine gonflabile nu sunt, de obicei, foarte puternice, și utilizarea activă mai mult de un sezon am trăit doar unul. Toate modelele, indiferent de compania au fost realizate din materiale similare. Și dacă ați cumpărat o piscină în magazin, în loc de vicleanul chinez „bine, foarte ieftin“, atunci puteți fi siguri că materialul este non-toxic și înota în ea, copiii nu dobândesc culoarea de piscină. Materialele diferă unul de altul în densitate și tactile senzații, astfel încât înainte de a cumpăra, dacă este posibil, este necesar să se atingă piscine diferite și alege cele mai placute.

adâncime


În mod corect pentru a estima înălțimea de bord este foarte important atunci când aleg un bazin gonflabil. Cumpara un bazin cu bare de protecție foarte mici - chiar și copiii vor fi în ea incomod. Cumpara mult mai profund - acesta va fi un timp foarte lung pentru a câștiga, și apoi mult timp să se încălzească. Am avut o piscină, care este complet introdus, nu încălzit chiar și în cele mai fierbinți zile. (Și avem zile calde temperatura este peste 40 °). Pe de altă parte, este mai ușor să formați piscina 2/3 cu masă de înaltă decât să înoate în „piscina portabil“ (ca fiul meu cel mai vechi numit piscina cu o bordură de 30 cm). Pentru noi, am găsit înălțimea optimă de 60 cm. Cu toate acestea, vara trecută a recrutat apă caldă imediat (așteptați până când se încălzească, este o lungă perioadă de timp).

Structura consiliului


Personal, aș recomanda cumpararea unui bazin de înot, cu trei straturi de bord. În cazul în care chiar și un „nivel“ începe să se dezumfle, piscina va rămâne în picioare, și va fi posibil să continue să înoate. Ce anume nu se poate face în cazul în care placa se dezumfle „tselnobortovogo“ piscină. Fix piscina gonflabila cu ușurință folosind setul auto cu patch-uri de cauciuc. Degresați locul puncției, urmați instrucțiunile pentru a aplica plasturele cu lipici și apăsați clema de patch-uri sau menghină pentru un timp.pompă


Chiar dacă vă decideți să cumpărați o piscină mică, cumpăra o pompă de la ea. Lumina, desigur, de a dezvolta utile, dar piscine moderne nu sunt atât de ușor de a păcăli gura. „Frog“, adică o pompa pentru umflarea piciorului, pentru mine, pompa de mana, personal mai convenabil, dar este o chestiune de obișnuință.


umfla piscină


Setare la piscină


Sub piscina gonflabila, indiferent de locul în care acesta este montat pe sol sau, de exemplu, pe pistă, aș recomanda ceva să se stabilească. În situații diferite, am stat la baza rogojină de paie și o pereche de covoare turistice (karematov).

Karemat.

Video: piscine gonflabile Intex Easy Set

Acest lucru va permite fără frică sta la partea de jos a piscinei, în orice moment și va salva până în partea de jos a piscinei de la zgârieturi și înțepături.

umplerea piscinei


bazin gonflabil poate fi umplut la o dată cu apă caldă, și poate fi rece și cald-l în soare. Important în acest sens, nu este de a turna peste volumul maxim al liniei (chiar dacă se pare ca o piscină pe jumătate goală).

baie


Piscina gonflabil (chiar mare) nu este necesar să se scufunde - ai putea termina cu numeroase vânătăi. Unul dintre oaspetele nostru nu foarte sobru sa dovedit în practică :)

În orice bazin, indiferent de dimensiunea, nu lăsați copiii nesupravegheați.

Video: bazin gonflabil INTEX 366h91 cm

Și restul piscinei - este un miracol. Chiar și în piscina mică este pus spray de mare și o stare de spirit bună. Și e frumos să se întindă în noapte caldă de vară de apă, sprijinindu-se pe o margine moale, si uita-te la cerul înstelat ... Bucurați-vă de înot ta!

bazin gonflabil 

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu