21 Opțiunea de a folosi sticle de plastic în țară

Bună ziua, dragi grădinari! =) Cum te simți? Totul este pregătit pentru sezonul de grădinărit? Subiect interesant și relevant astăzi. Desigur, multe dintre familiar ... Dar sper că am ceva atât de surpriza =)

Sticle de plastic pot fi utilizate în economie, astfel încât este util și convenabil și frumos

Video: O utilizare neobișnuită de sticle de plastic / viață Stealth

Astăzi, totul, totul se vinde în sticle de plastic: apă, băuturi răcoritoare, lapte ... Din toate gunoaiele pe care le tezauriza, Nastiest - sticla. O sticlă în sunesh gunoi - și toți: Cred că o jumătate de găleată ocupat. Și ce în țară! În multe localități suburbane Pubele, pur și simplu nu au. Doar o singură cale de ieșire: fie pentru a transporta toate aceste „bune“ în oraș, la cel mai apropiat container, sau într-un fel folosi care nu se pretează la prelucrarea în condiții de țară.

Întrebarea logică este: cum sticle de plastic pot fi utilizate în economie, astfel încât este util și ușor de utilizat, și frumos? Asta e despre asta și să vorbească.

sticle de plastic din țară, cu fotografii site-ului svitup.com

Apropo, Fișa: Plastic in apa se descompune de la 100 la 500 ani (Conform diverselor surse și, în funcție de tipul de plastic).

Plantele care reciclare a deșeurilor, avem foarte puțin, iar oamenii vor găsi, uneori, aplicație interesantă de un simplu și aparent complet inutile lucruri.

sticle de plastic în decor de grădină

Atunci când jucătorul poate crea o astfel de frumusețe - vecinii va fi gelos! Vrei pentru a decora o grădină fără a cheltui mult? Uite, e acolo la sticlele de plastic goale cabana.

paturi de flori destul de elegant

sticle de plastic poate proteja straturile de flori. Beneficiu aici este evident: paturi de flori și paturile nu sunt erodate ploile, uita-te întotdeauna elegant și plăcut ochiului. În opinia mea, arată bine ... Cum de a face un pat de flori?

strat de flori de sticle din plastic, cu 1landscapedesign.ru fotografii site-ului

Desigur, se va lua o mulțime de sticle. Dezirabil - aceeași dimensiune. Se toarnă-le în nisip, în apropiere și începe să construiască un „gard“. Sticlele au un pic prikopat pentru motivul că acestea au fost stabile. Odata patul este imprejmuit, vopsea granita materialului rezultat in orice culoare a curcubeului. În principiu, este posibil de a face acest lucru în avans - după cum doriți. Dar cred că este mai convenabil să picteze un gard gata făcut decât fiecare flacon individual. Un container din plastic de culoare închisă și se poate lăsa așa cum este, de asemenea, arata frumos.

Flori, copaci, fluturi și alte „tropicale“ =))

Krasotischa de nedescris. Folosește-ți imaginația, trezi imaginația și de a crea tot felul de flori în grădina sa, care nu nu ottsvetut putregai)). Pentru a face mai clar, atât din sticle de a face ceva (de exemplu, culori), Să examinăm un exemplu.

Fluturi din sticle de plastic, cu stranamasterov.ru fotografii site-ului

S-ar putea avea nevoie de:

 • sticle de plastic de diferite culori;
 • foarfece, sulă, fir gros;
 • Clei PVA și "master";
 • acrilici;
 • lumânare;
 • sârmă;
 • margele, margele - pentru decorare.

Cu restul este mai mult sau mai puțin clare, dar de ce o lumânare? Este simplu. Taiati din gâturile sticlelor. Fiecare gât nu taie complet de-a lungul, face 6 petale. Atașăm petalele de o formă rotunjită. Noi aprinde o lumânare, și fiecare petală pârjolește la aproape topit. În primul rând, la margini, astfel încât acestea au fost frumos și neted, și apoi la baza de petale, îndoire spate-le în același timp, dând formă. Plastic atunci când sunt încălzite bine formate.

Tulpină mai bine pentru a face un fir gros. Stamen - un fir subțire care poate fi înșirate mărgele. Va colecta doar totul, lipire cu un adeziv, dacă este necesar, folosind o sulă și sârmă. Gata pentru a decora o floare. Știi cât de frumos se pare?

floare dintr-o sticla de plastic, o fotografie cu site-ul nadlanu.com

Palmieri, clopote, fluturi, și așa, de asemenea, nu dificil. De exemplu, trunchiul de palmier este ușor de construit dintr-o sticlă de plastic maro, taie partea de jos a fiecărei și înșirate un flacon la altul. Fii creativ, și totul se va dovedi!

palmier de sticle din plastic, cu turistclub.tomsk.ru fotografii site-ului

animale mici și drăguțe pentru grădină

Doar una dintre sticlele nu. Cel mai simplu, poate - un porc. Doar ceva și ar trebui să fie faptul că taie și îndoiți „urechi“, atașați coada și frumos decora. Cu toate acestea, există și meserii foarte foarte complexe. De exemplu, animalele din basme. Eu nu pictez, așa cum o fac în etape, în caz contrar hârtia se va galactice scara. Mai bine pentru a arăta doar un film de diapozitive. Foto, în principiu, să fie văzut ca face, nu este greu de înțeles.
Cum îți place aceste animale mici?

În opinia mea, arată bine! Și dacă copiii aduce la proces, ei îl vor iubi!
Instrumente utilizate sunt aceleași cu cele enumerate mai sus. Paint - nu neapărat acrilic. Dar ei se usucă mai repede, asta e un plus. Și aproape nici un miros. Cu toate acestea, ei, de asemenea, sunt diferite.

animalele în afara sticle de plastic, cu masterclassy.ru fotografii site-ului

Perdele de aer pentru gradina

Aceste meserii ma fascinat a fost luminozitate și neobișnuit ei. Special am aduna sticle și să facă o perdea în curtea lui! Cred că pot folosi sticle de diferite dimensiuni. Utile în primul rând fund, dar poate, de fapt, încă frunze și se taie! De la o distanță, nu este clar pe ce atârnă aceste flori transparente, cu atât mai interesantă idee =) Uita-te ...

După cum puteți vedea, puteți atașa firele flori, le puteți lipici la bază (de exemplu, folie de polietilenă). Cred că această versiune este perfect pentru chioșc. Și lumina este, iar ploaia nu va pătrunde. Variantele perdea de un mare număr de sticle. Dar eu încă mai plăcut mai mult prima opțiune. Și tu?

perdele de sticle din plastic, cu interesno1.net fotografii site-ului

Lămpi și candelabre pentru gradina

De fapt, de ce nu? Vand lampa de gradina - nu este profitabilă, atârna doar un bec - urât. Lampa de sticle de plastic - mare complot gradina de iluminat.

Aceste candelabre nu sunt rușinat și atârnă în casă.

Regula principală: nu putem permite ca piesele din plastic în contact cu becul, iar apoi se pot topi. Cu toate acestea, puteți utiliza lampa de economisire a energiei, ruleaza mai rece - până la +50 ... + 60 ° C

Fete! Dacă nu știi cum să atașați un bec în sine, lăsați problema soților lor, frații sau părinții ... Cu tine - creativ cu ei - elementul de iluminat =)))

Lumina din sticle de plastic, cu bestspictures.ru fotografii site-ului

calea Gradina sticlelor

Am scris recent despre calea de grădină în articol 9 materiale pentru calea de gradina. Dar asta e despre sticla nu era nimic acolo, doar despre capace din sticle. Se pare că, de la baza a obține o piesa buna pe care este plăcut să meargă desculț, masaj picioare.

Vă rugăm să rețineți: Partea de jos sunt așezate pe nisip în vrac. La plasarea master se aplică o forță la piesa de lucru îngrămădite nisip. Acest lucru este de a preveni deformarea lor în viitor, atunci când te plimbi în jurul valorii de pe ele =)

Accesorii de uz casnic din sticle de plastic

Aceasta este în cazul în care întinderea ceva ... Dacă credeți că decor grădină de sticle - nu pentru tine, poate că vă interesează, ce lucruri utile pe care le puteți face de la ei.

facilități de spălare

Cea mai simplă opțiune - să stea o sticlă întoarsă cu susul în jos, și atunci când trebuie să se spele pe mâini, pur și simplu deșurubați capacul un pic. Partea de jos a sticlei este mai bine să taie și să facă amovibile, pentru a face mai ușor să toarne apa. Nu există nici o afacere mare, drept și copil. Aceasta chiuveta poate fi agățată pe un copac sau în altă parte. Apropo, să profite de această idee, atunci când te duci la un picnic - foarte convenabil, iar mâinile sunt întotdeauna curate.

chiuvetă dintr-o sticla de plastic, o fotografie cu site-ul funnybottle.ru

Este de dorit ca bazinul nostru de spălare de casă a fost închisă, astfel încât apa să nu se încadrează frunze, insecte și alte resturi. Există, de asemenea, structuri mai complexe. Puteți, de exemplu, încorporat într-o sticlă mare cu un robinet furtun. Dar asta e asa ca a fost foarte convenabil)).

Lopate și vanes

Asigurați-vă propriile mâini scoop simplu. Ia sticla și marchează forma marcator viitorul lingurii. Mai departe - l tunde. Ei bine, sau un cuțit.

scoop dintr-o sticla de plastic, o fotografie cu site-ul handmadetips.com

adidași

Este astfel de pantofi care se uzeaza destul de repede. Prin urmare, papuci puternice și frumoase în economie este întotdeauna util. Nu Nuuu, nu cred că papuci sticlelor numai este Sovoace cu tocuri =))). Aș vrea să se uite la ea ... Cu toate ca variante simple, de asemenea. De exemplu, ca aceasta:

O versiune mai sofisticată este după cum urmează:

Sneaker din sticle de plastic, cu divinaluzz.blogspot.ru fotografii site-ului

Astfel de buchete face, desigur, opțional. Și, în general, altele decât papuci. Pentru a evita alunecarea și piciorul se simt confortabil, puteți experimenta cu „straturi“. Cum de a face găuri? Da, cel puțin un perforator! Și dacă există oameni în casă, să le dea pentru a rezolva puzzle-ului)

Elementele trebuie să arate astfel:

papuci din sticle de plastic, cu mohtarefon.net fotografii site-ului

Dispozitive auxiliare pentru a descuraja rozătoare și insecte

Mulți dintre ei diferit. Am plantat doar despre vetryachok de mol și o capcană pentru țânțari.

Pentru a începe cu capcana
Asigurați-vă că este foarte simplu. Pentru a tăia partea de sus a sticlei și stick-ul în flaconul cu susul în jos. Proiectarea trebuie să se întunece prin hârtie sau material textil - tantarii sunt mai susceptibile de a zbura în.

Ca o momeală la fundul sticlei pentru a turna sirop de zahăr de drojdie. Face simplu: se toarnă apă fierbinte, adăugați zahăr și drojdie, se amestecă și se stinge. Aceasta capcana va atrage nu numai țânțari, ci, de asemenea, albine, viespi, muște.Puteți pune designul pe ecran sau suspendat - acest lucru este opțională. Acesta trebuie să fie curățate o dată pe săptămână.

Video: Cum se utilizează sticle de plastic la dacha

Capcane pentru țânțari dintr-o sticla de plastic, o fotografie cu întinderi de Internet

Apropo, eu nu știu de ce în fotografie un sirop brun poate, de trestie de zahăr?))) Sau poate infuzat. Apropo, da - la gura de zbor insecte prea. Odată ce am plecat pe veranda băncii cu cvas, pentru că există atât de mult s-au adunat!

Vane-vetryachok moli de descurajare și nu numai
Aici este o schemă generală a acestui repeller:

Mole de protecție contra, fotografie de pe site-ul svoimirukami-ds.ru

Întrebați cum a speriat? În partea de jos a sticlei sunt sfătuiți să se toarnă granulele, perlele lagărelor și alte „elemente“ zăngănit. Ei spun sunetul care emite moară de vânt, alunite nu poate tolera. Cine are cârtițele? Încercați, apoi atinge scopul aici, Da? =)
Da, axa pe care este fixat hack, este necesar să rămânem la sol - cred că ai prins ideea.

giruetă unei sticle de plastic cu un mv74.ru site-ul fotografie

Despre faptul că unele medvedok fugeau folosind sticle, cred că știi deja. In sticla se taie partea de jos și gât, se transformă cilindrul, care a săpat în pământ. Acest „capac“ protejează sistemul de rădăcină al asasinatelor tinere chirruping de plante.

toolbox

Pentru aceste scopuri sticle dreptunghiulare mai potrivite. De exemplu, din ulei de motor. Cu toate acestea, există sticle de apă care se formează. Cutii ușor de făcut. Marcarea un marker - tăiat. = Toate))

Aceste cutii pot fi de mare folos la fermă:
cutii de scule de sticle din plastic, cu secretdachi.ru fotografii site-ului

Dispozitiv pentru udare profundă a plantelor și de noapte lor de încălzire

Unele plante nu le place irigarea de suprafață. Ca să nu mai vorbim de faptul că umezeala de pe suprafata - un mediu bun pentru dezvoltarea de putrefacție. Prin urmare, unele dintre paturile mama mea se revarsa folosind sticle de plastic.

În partea de jos a unei sticle care urmează să fie tăiate, dar nu până la sfârșitul anului, pentru a avea ceva de genul un capac. Partea de teren a plantei este rupt, face un mic șanț și a pus la pietricele. Drenajul este necesară pentru a preveni scurgerea apei spălate la sol. Apoi ne-am pus sticla cu susul în jos și privalivaem la sol. Acum, pentru a uda planta doar ceva și ai nevoie de asta pentru a deschide capacul și se toarnă cantitatea corectă de apă.

Unele sapata container gât în ​​sus, dar atunci ai nevoie pentru a face niște găuri în sticlă, astfel încât apa a mers.

udare profundă cu sticle de plastic, foto cu întinderi de Internet

În ceea ce privește instalația de încălzire, puteți turna doar într-o sticlă de apă, și de a impune plantelor lor. În soarele încălzește apa, și va fi pentru ceva timp pentru a da pământ cald. Știu că sticlele de sticlă, de asemenea, săpat în pământ, dar astăzi vorbim despre plastic.

genunchiere pentru grădină

Mulți oameni, în general, contraindicată lucru cu susul în jos. Acest lucru este valabil mai ales pentru pacienții hipertensivi. Atunci ce despre paturi de buruieni? Există mai multe dispozitive, vă voi spune despre genunchi. Dacă munca în genunchi, cu capul lui nu se mai află în partea de jos este, prin urmare, starea de sănătate nu suferă.

Tot ce trebuie - pentru a găsi o sticlă potrivită, încercați-le pe genunchi si genunchi taie forma dorita. Apoi, atașați curelele. Este simplu.

genunchiere pentru grădina sticle, cu garden-pictures.kokopics.ru fotografii site-ului

ghiveci de flori

Și ce numai vase de sticle de plastic nu sunt. Unii nu vymudryayutsya și pur și simplu turnat în țara sticlei. Alții fac adevărate opere de artă. Posibilitățile sunt nelimitate. Ce e bine: sticla poate fi întotdeauna vopsite în orice culoare, și atârnă oriunde. De exemplu, cum să faci o astfel de idee?

ghivece de flori din plastic, de sticle cu imagini de site modeldesainrumah.com

Sau să luăm acest lucru:

ghivece de flori din sticle de plastic, foto cu întinderi de Internet

Foarte drăguț, și nu ghici imediat din ceea ce a făcut oalele.

sfeșnic

Prima sa lumânare dintr-o sticla de plastic am făcut-o din nou în școală elementară, în clasa de muncă =)) Este ușor. Se taie la gâtul sticlei și plăcii de bază (aproximativ jumătate din sticla). Apoi, partea care este cu partea de jos, se taie în fâșii și îndoite peste ele. Și în interiorul stick-ul în partea care este gâtul. Era ea, care va organiza o lumânare. În general, simplu. Dar aceasta este doar o opțiune, este posibil să se conecteze la gât și două. Asta e așa:

sticle sfeșnic, fotografie de la site-ul stranamasterov.ru

mătură

În loc de o mie de cuvinte arată un videoclip.

De ce să cumpărați o mătură, atunci când se poate face într-o jumătate de oră?

niște pâlnii

Ferma periodic, există o nevoie de ceva să toarne dintr-un recipient în altul. Nu neapărat ceva de mâncare - se întâmplă și îngrășăminte și otravă pentru gândaci Diluat Colorado ... care nu sunt folosite în scopuri cum ar fi pâlnia din bucătărie! O sticlă de pâlnie poate fi făcută în orice moment.

pâlnie dintr-o sticla de plastic, o fotografie cu site-ul wikihow.com

Troacă pentru păsări

Am hrănit păsările toată iarna în aceste alimentatoare. Sticle utilizate mare, 5 litri. Le-am tăiat în ferestre, pentru a face un mic „praguri“ și „pridvoare“. Pentru a sta și Ptah a fost convenabilă, iar zăpada din interior nu este antrenat. Plus mai multe - astfel de alimentatoare este convenabil să stea pe copaci, de asemenea, ei au deja un mâner.

alimentatoare pasărea din sticle de plastic, cu abekker.ru fotografii site-ului

Construcție de sticle din plastic

Aceasta nu este o pâlnie cu vase, dar ceva mai serios. oamenii Întreprinzător de tot ce se poate construi ceva singur. Din sticle de plastic, de exemplu, face sere excelente și foișoare.

Sere din sticle de plastic

dimensiunea de-a gata mediu cu efect de seră costă mai mult de 15 de mii de ruble. Știu, pentru că interesul pentru această problemă. Adăugați la costul de asamblare. Nu toată lumea poate înțelege ce e ceea ce. Dar există o alternativă, care nu este inferior în performanță și costa ... doar ceva de 500-700 de sticle de plastic goale! =))

Plasticul folosit pentru a face sticle, de 20 de ori mai puternic decât polietilenă densă. Se păstrează perfect temperatura nu se topește în soare și poate dura zeci de ani. Cu efect de seră dintr-o sticla de plastic are o serie de avantaje:

 • este ieftin;
 • durabil;
 • ușor de reparat;
 • lumină în greutate, se poate rearanja după cum este necesar;
 • Se pare destul de frumos.

cu efect de seră din sticle de plastic, cu parkdoma.ru fotografii site-ului

Am mers pe diferite site-uri și a dat seama că există două modalități de bază de a utiliza sticle de plastic în construcția de:

 1. Fiecare flacon tăiat partea de jos. Luate în rake-ul subțire și înșirate-l toate sticlele. Obținem gata cherestea de constructii.
 2. În partea de jos a sticlei este tăiat și gâtul. Atunci ce sa întâmplat, - partea de mijloc - se taie de-a lungul. Se pare o bucată dreptunghiulară din plastic. fier său un fier (cerut de o hârtie de firmă) pentru a alinia. De la doar aceste foi coase foi mai mult. De preferință, suprapunerea. Poate fi folosit pentru a lega părțile shilo- - filet Cordoba sau sârmă. Nu este recomandat să coase și fir sau linia de pescuit - cusături putrezi rapid și se dispersează.

cu efect de seră din sticle de plastic, cu fotografii Site-ul geteasycraftideas.blogspot.com

Atunci când foile (benzi) sunt gata, și puteți face cadru. El a făcut din blocuri de lemn convenționale folosind un ciocan și cuie. Forma - orice. Este posibil - o casă mică, poți - un triunghi. Și atunci trebuie să fixați rama pe care a făcut din sticle. În primul caz, benzile trebuie să fie plasate cât mai aproape posibil unul de altul, astfel încât vântul nu a mers pe jos. Ei bine, aveți posibilitatea să banda întotdeauna lipici. În general, va înțelege!)), Iar în al doilea caz gata pregătite din sticle de plastic bătut în cuie pur și simplu într-un cadru de lemn.

Un punct important - acoperiș. În general, un cadru bun poate rezista la greutate destul de grele, dar știind oamenii sunt sfătuiți să nu acopere acoperișul sticlelor și a foilor de policarbonat. Sau întărit de iarnă ceva - toate dintr-o dată o mulțime de zăpadă în vrac.

Foișoare și alte facilități de sprijin ale sticlelor

O să-ți spun imediat că, chiar și sticle de case sunt construite, și cum! Sărbătoarea pentru ochi! Dar, sticle de sticlă, cele mai utilizate - acestea sunt mai puternice încă. Și ei nu au nevoie pentru a umple de nisip suplimentare.

Tehnologia de constructii chioșc din sticle de plastic, în general, este simplu. Copilul va înțelege. Sticla se umple cu nisip. Acest lucru va fi noastre „cărămizi“. Marcați forma de arbor, cred că prin arhitectura, ceea ce face mortar, de fundație și ridicarea zidului!

mobilier de gradina din sticle de plastic, cu hs.fi fotografii site-ului

Există, totuși, subtilitate. De exemplu, între rândurile de zidărie este mai bine pentru a pune o plasă de armare - va fi structură mai puternică. În plus, înainte de uscarea completă a sticlei soluție este mai bună decât o reținere, nu asupra lui. Ei bine, am urmați regulile care sunt comune la o zidărie zid de cărămidă. Totul se va dovedi!

construcții din sticle de plastic, cu besedka5.ru fotografii site-ului

Deși este posibil să se facă o brichetă și un chioșc - despre cum ar fi o seră:

mobilier de gradina din sticle

In concluzie, aceasta este ceea ce vreau să spun. Prietenii, să posibil să se găsească unele resturi aplicații mai utile decât depozitele de deșeuri. Pentru planeta cât mai mică posibil, la groapa de gunoi. Și asta este fundul mării, chiar murdărit.

sticle de plastic de pe fundul mării, cu mumbaitalkies.in fotografii site-ului

Am izvorăsc toate foarte supărat cu oamenii. Zăpada se topește, cu ochii deschiși primul „ghiocel“ ... Am scris chiar și un ziar, încercând să conștiința într-un fel de influență - este inutil. Cred că ar trebui să imprime acest post și sa răspândit peste toți vecinii săi))).
Desigur, nu este toate variantele de utilizare a sticlelor din plastic la cabana ... Puteți face ... mai multe bărci cani, scaune ... În general, orice))

Prieteni, trebuie să vă pun o întrebare: Folosești sticle de plastic în gospodărie, și dacă da, cum? Apropo, nu uitați că imaginile lor de artizanat și de succes „invenții“ pot fi răspândite nu numai în comentarii, dar în concurs fotografie de vară, care abia acum vine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu