Uscatoare pentru legume și fructe în gospodărie

Astăzi va spune cum am uscat mărar. De ce iarna? Și așa ai timp pentru achiziționarea de asistenți. Deci - este timpul pentru a stoca pentru viitor mărar utilizare. Arbuști sunt încă mici, dar au puțin vechi. Creșterea în toate cele douăzeci și treizeci de centimetri, și are umbrele narosli. Deci, este posibil să rămână fără verdeață.

mărar

Așa că m-am dus la dulap pentru asistenții săi. uscător pentru legume și fructe, am trăit deja de 3 ani. Da, nu unul, au însoțitorul ei. Uscatoare pentru legume, de asemenea, dar cu alte caracteristici. De ce dintr-o dată a decis cu privire la uscătorul pentru legume și fructe, pentru a spune? Și cu asta am încercat să găsească informații pe internet despre cum se usucă în mod corespunzător mărar. Aș dori să citesc despre temperatura, despre care nutrienții se pot pierde în cazul în care condițiile de temperatură nu se va potrivi cu speciile de plante.

Deci, ce? Crezi că a găsit? Nu. Scrie despre o zonă ventilată, aproximativ marlechku să fie închis cu vase de mărar ... Ca și cum el nu a trăit în secolul XXI, iar în XIX. Toate retetele sunt foarte vechi. Dar tehnologia este vândut acum multe feluri diferite: pentru toate gusturile și pentru fiecare lucrare. Pentru că a existat o dorință de a deschide o nouă secțiune - ajutoarele noastre în gospodărie.

Faceți cunoștință cu uscătorul pentru legume și fructe, „sora mai mică.“ Un astfel de nume am venit aici, acum ea însăși. Acesta este un dispozitiv foarte simplu puțin, care ajută la eliminarea excesului de apă, după spălarea fructe de pădure, fructe și legume. Orice legume frunză face cu ușurință uscat. Este clar că, dacă nespalate nasushit mărar, chiar și în supa poate fi găsit nisip sau ceva mai rău.

Mele orice verdeață bine. Că nici un boabe de nisip sau forfetare sol valvulelor nu este blocat. Oh, și umed se transformă mărar! Un pătrunjel ondulată pur și simplu expiră umiditate. Și pentru a elimina din cele mai bune frunze sunt foarte dificil. Un sputei uscat astfel imposibilă. Acesta este modul în care este necesar să se aerisi încăperea, la fluxurile de apă ar putea evapora rapid? Otryahivaniya, chiar puternic, nu rezolvă problema. Un tsentrifuzhka decide. Era sora ei mai mică, am sunat, pentru că ea a fost prima obsushivayut Raw după spălare cu apă. Principiul de funcționare a unui astfel de uscător de legume este simplu: în mașina de spălat funcționează în aceeași centrifugă. Rotația tamburului, forța centrifugă aruncă o picătură de apă pe pereții săi, și chiar pe ele Vodicka stream se va scurge. O bucătărie are nevoie de centrifugare mai simplu nevoie.

Cum uscătorul pentru a îndepărta apa

Ea are capacitatea, în care este introdus tamburul. Capacitatea este pus pe masă, este set de tobe (deci mai corect, este blând), iar mai importante modificări, care este condus de o frânghie și de mână. Deci, da ferăstraie benzina naștere, motoare de bărci, mașini de tuns iarba - smucit si a plecat de lucru. De două ori în sus și în jos coarda ratat, iar Verzii sunt absolut uscate.

Acest container, care este introdus în cuvă.

Container, care este introdus în cuvă

Este tamburul în sine.

Este tamburul în sine

Acest capac, care este atât de mișcător.

Această acoperire este atât de mișcător

Se acoperă cu cealaltă mână. Mecanismul vizibil care conduce aparatul.

Acoperiți. Vezi de cealaltă parte. Este evident dispozitiv, care este acționat

Capacitatea și ansamblul cu tambur.

Ansamblu Capacitate și tambur

Mărar uscat se transformă, fără apă.

Dill avansat uscat, fără apă

Vom tăia, iar celălalt uscător pentru legume și fructe așteaptă, de aici si trimite-l la.

Faceți cunoștință cu: uscator de Royal pentru legume și fructe. Devino ea asa - regească. Și ea, ca o regină adevărată poate face totul! mărar uscat, patrunjel, telina - te rog! pătrunjel Grown și rădăcină de țelină? Se usucă este necesar? Simplu! boabe de paducel marcat? Măceșe prins în inconfortabil atunci când caută ciuperci? Vă rog! Și ciupercile înșiși în uscătorul cerut să meargă, ei vor face prea crocantă. Piper dulce recolta surpriză? Deci, ei înșiși nasushit. Nu vom cumpăra în timpul iernii din Pripravycha.

Faceți cunoștință cu aproape: Uscatoare electrice pentru legume și fructe

Dispozitivul a acestui uscător este, de asemenea, foarte simplu. Există o spirală care este încălzit. Acolo pentru termostat ei. Și există un ventilator care suflă aer printr-o bobină încălzită. Toate.

Această casetă, care a fost ambalat cu un uscător pentru legume.

Această casetă, care a fost ambalat cu un uscător de legume

Spirala de locuințe, ventilator.

Carcasa spirală, un ventilator

Rămâne doar un curent de aer cald la locul potrivit pentru a trimite, astfel încât să facă ajustări la aer în mod corespunzător.Acest comutator, se schimbă temperatura aerului.

Acest comutator, se schimbă temperatura aerului

Toate aceste dispozitive sunt ascunse într-o carcasă de protecție, este rotund, astfel încât să puteți la aer, apoi, ca și în cazul în care pe o țeavă până să plece. sită montat pe carcasă. Acestea sunt așa-numitele pentru că seamănă cu o sită sau o sită, prin care făina cerne. Numai acestea sunt realizate din material plastic rezistent la căldură, și alte găuri zăbrele. Cel mai important lucru pentru a obține prin aceste găuri de aer pot trece liber și se taie ierburi, legume, mere nu cad. Sieve sunt stabilite în niveluri.

Această sită.

Această sită

Asta e tot designul.

Cum se utilizează uscătoare electrice

Dar instrucțiunile privind modul de utilizare în mod corespunzător un uscător pentru legume și fructe. Ea este foarte frumos prezentat gazdelor. Capacul superior este lipit. Odată ce totul devine clar. Și o broșură specială cu descrieri nu au nevoie. Fiecare legume și fructe, de asemenea, este selectată o temperatură de uscare.

Instrucțiunile privind capacul uscătorului pentru legume. Toate clare.

Instrucțiunile privind capacul uscătorului pentru legume. toate clare

Cu toate că trebuie respectate regulile generale de pregătire pentru uscare. Aceasta este: feliile trebuie să fie aceleași, distribuția produselor în sitele trebuie să fie uniforme, este necesar să se agite prea. Dar aici trebuie să greblă sită, a le rearanja. Singura mai aproape de carcasa cu căldură, altceva.

Mararul este tăiat și pus într-o sită.

Mararul este tăiat și pus într-o sită

Selectați temperatura conform instrucțiunilor.

Selectați temperatura conform instrucțiunilor

Aspect general: un uscător cu mărar gata de lucru.

Faceți cunoștință - aparență, haine cu mărar gata să lucreze

Am încercat să iau fotografii de toate etapele de mărar uscare. Ele arată că se transformă un mărar minunat. Și pentru uscarea iarbă de 4 matrice mi-a luat 2 ore la o temperatură a aerului de 35 °. Frumos?

După 2 chasa mărar uscat gata. Frumos?

Apoi, (conform instrucțiunilor) legume uscate ale celor doua zi ar trebui să se întindă într-o tigaie deschis, de exemplu, într-un bazin, pentru a elimina umezeala reziduală. Puteți apoi să le împacheta în pungi de plastic sau borcane de sticlă cu capace de sticlă aceeași. Ei bine, există fiecare gospodină și fără mine știu cum să o fac.

Ambele uscătoare de lucru și să mă toată vara. Acum nu se teme de ploaie și umiditate ridicată după el, eu știu că merele și cireșele mele sunt uscate, de calitate, și daune nu vor. Pentru că am recomandăm (deși nu-mi place să o facă) pentru a cumpăra uscătorul pentru legume. Din fericire, o mulțime de diferite vânzare.

Cum de a alege un uscător pentru legume și fructe

Nu mă uitam la marginea marilor comentarii Internet de uscătoare pentru fructe și legume în special. Deși am văzut reklamku asistentul meu în multe reviste de specialitate pentru femei. Dar eu - Necredinciosul Thomas, eu nu cred publicitate. Și apoi znakomka spune: „Vă voi spune acum este ...“ și i-au spus despre cele două uscătoare. Și explicați unde le puteți cumpăra în orașul nostru. Aici am fost tentat și a cumpărat. Bani petrecut 3 ani în urmă, așa: În primul rând, am sunat sora mai mică, a fost în valoare de 100 $, iar al doilea - 1900 ruble.

Cred că societatea este irelevant: chiar dacă briza, deși Zelmer, deși, așa cum am, rotor. Ceea ce este mai important: cât de multe fructe și fructe de pădure și ciuperci, fructe care doriți să se usuce în sezonul?

La urma urmei, asistentul poate avea un 3 sită, și, probabil, toate 5. sitele diametru, de asemenea, diferite. Nu am masura propria lor, dar este - cel mai mare. Și am cinci grile.

Din nou, nu sita trebuie sa fie solid, puternic, să păstreze forma este bun, deoarece căldura poate fi foarte puternic - depinde de produs, care este pus la uscat. Și ei trebuie să aibă dimensiunile exacte cu canelurile dintre aerul nu au putut infiltra în locul greșit.

Dimensiunile sunt importante, de asemenea, deoarece este stocat în camera de depozitare echipamente, iar el a fost acolo ar trebui să fie suficient spațiu.

Pentru a rezuma

Uscatoare pentru legume si fructe - un lucru necesar în economie. La urma urmei, legumele pot nu numai uscat, dar, de asemenea, ticălosule. Mai ales gustoase sunt obținute prin roșii uscate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu