Casă la țară în provincia suedeză

Video: Casa de interior casă de țară grădină în Suedia copac în interior Design 2015

La începutul anului 2010, eroii istoriei noastre, și Anna Nissen a decis ca pentru copiii lor în creștere au nevoie de un loc în natură, în cazul în care acestea au fost în stare să-și petreacă în mod clar și fericit vara. Prin urmare, ei au găsit la marginea orașului său natal casă mică Gothenburg suedeză de vânzare.

Casă la țară în provincia suedeză

„Cea mai bună parte este că nu sunt de vânătoare pentru o afacere bună, a fost doar dragoste la prima vedere!“ - spune Anna despre procesul de cumpărare. Proprietarul a vândut în grabă posesia dărăpănată, care, după cum se părea el deja, și nimeni nu va fi demolate. Dar Anna și Nisse nu este de gând să strice o astfel de clădire frumoasă. Deși foarte mici, dar construit în stil tradițional suedez.

Casă la țară în provincia suedeză

„Una dintre cele mai importante criterii de achiziție a fost o mică distanță de casă. Cu aceasta suntem destul de norocoși! Zona în care casa noastră se află la o plimbare de 15 minute de la apartamentul nostru, care ne permite să scape rapid în natură, chiar și în viața de zi cu zi. " Anna și Nisse ca sentimentul că mica lor riviera atât de aproape de acasă, iar de la sfârșitul lunii aprilie până la începutul lunii octombrie, puteau trăi bezvylazno în țară.

Casă la țară în provincia suedeză

„Această casă mă face fericit de fiecare dată când vin la ea. Chiar și după separare de 3 ore. Se pare că această casă fabulos de hobbiți! M-am gândit că pentru restaurarea ei, avem nevoie de o mulțime de bani. Dar sa dovedit că mama mea a fost în zadar ne-a intimidat probleme. Pentru câțiva ani, ne-am aranjat ca nu am visat la început! „- spune Anna.

Casă la țară în provincia suedeză

„Este foarte bine că aveți o mică parcelă de teren în apropierea sălbatice, și este deosebit de bine - dacă aveți copii. Dorim să se dezvolte în ei iubirea, nici măcar - pofta de natura, care au efectuat pe tot parcursul vieții sale! Ambele copiii noștri au mai mulți prieteni aici, în această regiune decât în ​​oraș. În Gothenburg copiii de azi au devenit destul de retras și o mică plimbare. Un alt lucru - aici! „- este împărțit Nisse.

Casă la țară în provincia suedeză

Video: vile suedeză - recuperare după inundații

Când Anna și Nisse a cumpărat această casă, a fost aproape complet nelocuit. Dărăpănate, foarte inconfortabil, cu un luminos portocaliu perete de hârtie nu arata ca in interiorul casa visurilor lor. „Nu a fost nici o singură ușă, ca să nu mai vorbim de mobilier“ - spune Nisse.

Casă la țară în provincia suedezăCând au încercat să repare utilizarea de materiale tradiționale, mobilier vechi, care au fost colectate de la vecini. Cel mai interesant este faptul că cei doi au avut anterior absolut nici o experiență, chiar și în repararea, nu că în reconstrucție. Dar ei au găsit drumul lor în afara situației!

Casă la țară în provincia suedeză

Acest Nisse spune, „un vecin, suntem foarte aranjate ingenios. El este montator în vârstă de 70 de ani, a fost atât de bucuros am ajuns, el a oferit nici un ajutor în jurul casei. Ei bine, l-am rugat să ne ajute în plafonul acoperișului. După ce am terminat, i-am oferit o încărcare completă, ca și în cazul în care omul angajat complet din exterior. Dar el a spus că singurul lucru pe care el ne poate cere, este faptul că ne-am lăsa copiii noștri rula în grădina lui, unde încă mai au un colț pentru copii, care a fost construit pentru el a crescut nepoti. Cu toate acestea, avem deja dona trei ani continuu cadouri vecin - electronice, noua lopata. Și, desigur, împărtășesc întotdeauna cu fiecare alte spații pentru iarnă, și apoi toate lunile reci discută că cineva a ieșit mai bine ".

Casă la țară în provincia suedeză

Deci, pas cu pas spre renovarea Anna și Nisse. Interesant, copiii a luat parte activă, deși la acel moment erau încă prescolarii! Anna le-a cerut să aleagă culorile pentru scaune și mese în sala de mese, precum și între unul și un alt covor. Sa dovedit destul de interesant, și cel mai important - copiii se simt ocuparea forței de muncă într-un efort comun și contribuția la afaceri de familie.

Casă la țară în provincia suedeză

Primele două vară Anna și Nisse și gândit doar la a da. „A fost o adevărată obsesie: repararea, pensula, vopsea, dulapuri noi, înșurubați raft, cumpărare cârlige, dau seama ce să facă cu vechile scări la mansardă. Suntem complet cufundat în acest caz, probabil, astfel încât rezultatul a ieșit atât de bine „, - spune Anna.

Casă la țară în provincia suedeză

„Cea mai mare investiție noastră în această casă - acest aranjament toaletă și duș. Am făcut aici un canal de scurgere completă, și a adus apă în casă din propriile fântâni. Restul ne-am pictat, pictat și pictat din nou. Un mobilier colectate prin intermediul familiar. "

Casă la țară în provincia suedeză

Proiectul următor va fi în dormitoare aranjament casă pentru adulți într-un șopron mic, care va fi crescut copii să doarmă în mansardă. Ceea ce nu este un hobby pentru toată vara?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu