Ce greșeli nu trebuie să se repete în construcția de băi

Video: mai bine de robot mecanic în Minecraft 1.7.4

Sunt sigur că mulți au confruntat cu necesitatea de a construi pe site-ul o baie, este clădire foarte util și plăcut. Cu baie proprie, puteți lua întotdeauna o pauză de la saptamana de lucru stresant, scuti de stres și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră. În camera de aburi vă puteți relaxa și de a obține o mare cantitate proaspătă de forțe în săptămâna următoare. Pentru informații cu privire la modul de a face acest lucru am scris într-un articol anterior. Dar astăzi vom încerca să rezume rezultatele de a construi propria lor baie de lemn, care reprezintă mai mult de 4 ani, și pentru a da câteva sfaturi, bazate pe succesele și greșelile noastre. Lăsați aceste cunoștințe vă va ajuta să construiască propriul centru de sănătate și frumusețe în zona suburbană.baie rusă

trucurile minore prin turnarea fundației


Pentru baia rusă nu este necesar să se pregătească o datorie grea, profundă și de înaltă fundație. Bandă suficient de mic aproximativ 40 cm în adâncime și 20 cm deasupra nivelului solului. Baie - clădirea este destul de ușor, și este baza se descurcă cu numirea sa. Pentru a face mai mult fundație în profunzime, cu referire la înghețarea solului și riscul ca construcție este plumb banală după înghețurile severe, nu este necesar și, s-ar putea spune chiar, este lipsită de sens. În timpul iernii, fundația se află sub un strat de zăpadă, și nu este în pericol, iar în cazul în care iarna nu este bogat în precipitații, și poate fi un cuplu de ori podgresti lopata de zăpadă. Aceasta va salva o sumă destul de decente în construcție. Pentru banda a fost mai fiabile, am pus întregul ei perimetru de fier de la momentul umplerii. Ca urmare, avem o bază solidă, care nu a dat un singur fisuri.

Video: Cartoon LEGO Testoasele Ninja

Pentru a asigura coroanele mai mici de bușteni de umiditate și rezultatul ei - degradare, am pus un capac mic de caramida nisip-var și a făcut rezistent la apa Stekloizol. Dar, pe amprenta băi în interiorul am făcut destul de ingenios, cineva a sugerat doar în timp. In schimb, pentru a lăsa pământul de sub podea sau să-l umple cu nisip, am turnat strat de beton mic chiar sub spălare destinate și construite jgheab mici de apă și scoate-l printr-o conductă într-un canal subteran superficial la un rezervor de carter ca terminalul vechi și în jgheab. Așa că am evitat mirosul umed în baie.

casă de lemn

Video: 5 experiență pe care nu trebuie să se repete!

Aceleași canelurile de etanșare log?


Canelurile între unitățile jurnal sunt realizate în mod tradițional pentru a sigila mușchi proaspăt. In timp ce baie de ridicat psihiatru, mușchi se usuca si devine un izolator termic excelent. Există, de asemenea, un material mai convenabil - lenjerie de banded de remorcare. Acesta este vândut în role, și este foarte convenabil de a folosi atunci când construirea unei case jurnal, rostogolească și a pus următorul jurnal. În plus, nu este necesar să se meargă în pădure și mizerie în jurul cu mușchi umed. Acest lucru este și ne-au mituit. Am decis să sigileze conexiunea este de cânepă, care a apărut pentru a economisi timp și efort. Dar, în cele din urmă am primit o adevarata durere de cap. Faptul că o astfel de bandă nu umple complet spațiul dintre jurnalele și am fost forțați să treacă fiecare îmbinare cu o spatulă și se condensează bandă suplimentară. Ca urmare, a fost nevoie de două ori mai mult decât era planificat. Și asta nu e tot. Când este ultima și începutul iernii să se încălzească, păsările au început să cuib în copaci din apropiere, și ce crezi despre asta? Asta-i drept, de câlți cu bai noastre. Acum, în fiecare an trebuie să compenseze daunele cauzate de frații noștri. Deci, nu te lasa pacalit de confortul și simplitatea - urmați tradițiile stabilite de-a lungul secolelor!

Posibile probleme cu placi


Plafonul în casă de lemn deja bine stabilit făcute pentru a recruta așa-numitele shpuntovki - scândurile groase, cu caneluri pentru conexiunea. Ea deține bine de căldură și nu se trezește praful de pe pod. Dacă este posibil, cumpărare uscat deja bord, iar în cazul în care numai proaspata, apoi le lasa imediat în afaceri. Problema este că, dacă lăsați-le să se întindă pentru un timp, cu toate că de câteva zile ar fi pe vreme uscata, unele placi poate deveni o „elice“. Am dat peste acest lucru în construcția de o baie - unele placi din cauza curburii lor neregulate nu a putut ajunge în șanțul și a fost salvat numai prin faptul că am fost luat cu o marjă bună.Și totuși, se crede că podeaua ar trebui să fie, de asemenea, câștigă shpuntovkoy, și că, dacă vom lua cherestea tivita de obicei, rassohnetsya podea și va fi un decalaj mare, astfel încât picioarele vor fi rece în baie. Prin nepasare, am marcat o placă de podea convențională, iar apoi sa dovedit că aceasta nu se sparge. Faptul că aceste panouri sunt expuse în mod constant la apă: din partea de sus, atunci când camera este utilizată și mai mici atunci când umezeala se evaporă sub podea. Nu se sparge placi pe tot parcursul anului.

placi

înălţimea tavanului


Și încă un lucru, atunci când ne-am dus împotriva sfatul multora. În mod tradițional se crede că este mai mic plafonul din baie, cu atât mai bine și mai cald în viitor. Când comandați un cadru, am arătat înălțimea tavanului de 2 metri, comandantul a fost surprins și a spus că acest lucru este prea mult, spun ei, de obicei este cumpărat nu mai mult de 1,8 m. Dar suntem tavanul părea prea mic, și am stat la aceeași decizie. Și pe bună dreptate. Acum, nu trebuie să se aplece capul în camera de aburi, și sisteme de încălzire pliat corect furnizează căldură cu o marjă largă.

Când este timpul pentru a construi propria baie, se cântărește cu atenție fiecare pas și să nu repete greșelile altora, pentru a obține un loc minunat pentru a vă relaxa departe de agitația orașului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu