Ce ar trebui să ne construim o casa sau subsol?

Vreau să împărtășesc fotografii de subsol, care a construit de bunicul meu târziu. Site-ul a publicat o poveste despre casa mica mamei mele. A fost sub el, bunicul odată construit un subsol mare. Pe de capital de construcție poate fi văzut pe scări care duc în jos:

intrare subsol 

Scările sunt incredibil de abrupte și de înaltă. Chiar și copiii mei obosesc pentru a rula pe diverse comisioane încoace și încolo. Mai devreme, în subsol a fost o mulțime de lucruri, dar mama mea m-am întors în urmă cu 7 ani, un astfel de ordin, care este timpul pentru a transporta proiectare subsol la stilul japonez de minimalismul. 

stoc

Toate stocurile pentru iarna ocupă doar un colț. Lângă un alt perete se află un rezervor de apă conectată la pompă. Apa din casă și anexă este în grafic, atât timp cât acesta este, rezervorul este întotdeauna format glob ocular. Nu înțeleg sistemul complex de tuburi, dar mama mea pur și simplu într-un fel determină că o centralizată cu apă este de peste si este timpul pentru a comuta la rezervor. Când apa este oprit, mama mea de la acest lucru nu depinde, se poate face orice - spala, curata, gatiti. Aici este un bărbat frumos:

un rezervor de apă

Și proiectarea pompei dificil pentru mine, cu toate trompetele:

pompă

În aceeași casă este un capital de re-planificare. Toți pereții interiori au fost eliminate, în loc să-i sunt gips, dar nu chiar la fel de mult ca înainte. În primul rând, vom ajunge în viitor mic hol, a devenit temporar un mini-garaj:

coridor

De acolo, vom merge în viitor o bucătărie uriașă:bucătărie

In camera de zi a viitorului văzut deja unele „dvizhnyak“:

cameră de zi

În fostul meu dormitor, deși ea nu a fost adus în minte, ne-am stabilit o bandă de alergare și o bicicletă (care este ciudat în casa lui cu o grădină de bucătărie și o grădină - și dacă este necesar?):

dormitor

Dar senzația principală a viitorului - o baie cu cada, sub care a început să se transforme cea mai mare parte a coridorului de fostul:

baie

sorb

De ce nu m-am decis să aștepte până la sfârșitul anului toate lucrările, și încărcați fotografii chiar acum? Faptul că „proiectul“ înghețat temporar, așa cum se spune în cercurile de construcții. Pentru mai mult de un an, principalul „maistrul“ si finantator, fratele meu a trecut la mănăstirea de amenajare a teritoriului, plantarea de copaci și alte lucruri importante. Mama râde peste această prelungită și speră că noua casă este încă deținute până la sfârșitul anului în următorii cinci ani!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu