Cum de a alege o casă de vacanță pentru ședere permanentă

Articolul postat ca o reclamă.

Curat rural aer curat apreciate nu numai de către generația mai în vârstă de oameni de azi, deoarece este considerat a fi tradițional. Mulți deținuți petrec reconstrucția orașelor piatră de vile lor de vară sau să cumpere terenuri pentru construirea și să depună eforturi pentru a eco-friendly zona suburbană a naturii.

Casa de beton aerat


Casa este diferită de vacanță?

Casa este conceput pentru rezidenta permanenta, diferite de înaltă rezistență acasă suburbane. Dar nu numai. Pentru a trăi confortabil în afara orașului în timpul iernii, este necesar să se ia în considerare o serie de cerințe pentru confortul și siguranța acasă, în plus față de peisaj l.

reconstrucție

Ce să prefere: reconstrucția sau construcție nouă?

În cazul în care nu este o casă nouă este planificată, este posibil de a converti ceea ce este disponibil. Asta este, modifica casele sezoniere din casă frumoasă pentru ședere permanentă. Lista indicativă de sarcini pe care trebuie să le rezolve aceasta include:
 • Consolidarea fundației, eliminarea fisurilor;
 • fațadă izolație, acoperișuri, pereți și pardoseli;
 • sigilate izolante unitate de sticlă, uși;
 • instalare și de foc a sistemului cazanului;
 • conexiune (imbunatatire), gaze și apă, de canalizare;
 • localurile de duș și toalete echipamente;
 • Constructie de garaje, chioscuri, copertine ...

Opțiuni pentru construirea de case de ședere permanentă

Tehnologiile actuale sunt acum folosite pentru construirea de blocuri de apartamente - este fabricat din lemn, beton (bloc) și o carcasă cadru. Fiecare dintre aceste opțiuni are avantaje și dezavantaje, astfel încât cea mai buna alegere nu este ușor. Comparăm toate caracteristicile cu mai multe detalii.

case din lemn

Tehnologia de construcție lemn brut nu este intamplatoare populara: o casa de lemn pe baza de cherestea este considerat cel mai ecologic. Pentru construirea folosind cherestea de umiditate naturala si lemn uscat, care este mai scump. carcasă în formă de bare sunet punct de vedere economic în ansamblul și întreținerea: Costul de case pe intervale cheie de la 700 de mii de ruble .. la 1,5 mil. freca. (În funcție de modificări suplimentare).

Pro:

 • ekologichnost- 
 • fundație ieftin (pile) - 
 • Tehnologia vă permite să construiască o casă într-un sroki- scurt 
 • prochnost- 
 • sistem economic de încălzire (releu cazan pentru reglarea puterii, deoarece lemnul este capabil să păstreze și să mențină căldura).

contra:

 • utilizând o bară de conținut de umiditate naturală să aștepte contracție la domiciliu, astfel încât așezarea ar trebui să aștepte;
 • Pentru antiseptice suplimentare de prelucrare și materialele ignifuge sredstvami- 
 • Necesită izolație.

Se pare că casa de cherestea, „Trei constructor“, construit de companie.
casa de cherestea

Alte opțiuni jurnal de case pot fi găsite pe pagina.

Case construite pe tehnologia cadru

Construcția cadrului se realizează rapid, Ea nu are nevoie de multă muncă și resurse tehnice. Pereții unei case cadru este un sandwich multistrat cu protecție împotriva factorilor externi. Costul unor astfel de structuri variază de 1.2-2.0 milioane. Ruble (inclusiv selectarea măsuri suplimentare pentru a îmbunătăți confortul). Pentru case permanente de țară de reședință izolate cu speranța impactului temperaturilor exterioare până la -40 ° C și dotate cu sisteme de energie și de apă de încredere.

Pro:

 • prochnost- 
 • gramada low-cost melkozaglublennogo sau fundamentalist 
 • Sistemul economic otopleniya- 
 • nici un tratament suplimentar împotriva incendiilor și a materialelor compozite- putrezire 
 • Aceasta nu necesită măsuri suplimentare de izolare și de eficiență energetică (țeavă de încălzire în timpul iernii).

contra:

 • o casa este considerat a fi mai puțin ecologic decât derevyannyy- 
 • costul este mai mare decât cea a pătrat de construcție jurnal.

Se pare ca un cadru casa construită de „Trei constructor“:casă de lemn

Video: Teren pentru casa de ședere permanentă. Cum de a alege locuințe private, SNT, DNT, micii proprietari? + Bonus

Alte case de opțiuni de cadru pot fi văzute aici.

Case aerate bloc de beton

Aerate case bloc de beton de ședere permanentă este destul de practic. Această tehnologie permite construi locuințe tramvai ieftin și rapid. Construcții sunt durabile și au o fiabilitate ridicată, iar procesul este simplificat prin utilizarea de blocuri de beton celular ușor compacte dintr-un poros, obținut prin spumare ciment cu var. Costurile de construcție în baza de 1,7 milioane. ruble.

Pro:

 • nu este necesară protecția împotriva incendiilor, impregnare antimicrobian;
 • nu este necesar pentru întreținerea și actualizarea materialelor periodice;
 • lipsa de proiecte (blocuri de zidărie dense), fisuri, distorsiuni și deteriorarea temporară.

contra:

 • bloc de apartamente au nevoie de o mai scumpe fundație, durabil, profund decât cherestea sau caramida (banda, placa monolit).

Aici este blocul de beton celular de apartamente, construit de „Trei constructor“:

Casa de beton aerat

Alte opțiuni aerate, case de beton pot fi vizualizate pe această pagină. 

Construiți cu propriile lor mâini, sau forțele societății de construcții?

Înainte de a face o selecție, în mod obiectiv evalua aptitudinile și abilitățile tale. La prima vedere, totul este simplu. Tehnologiile moderne și instrumente disponibile permit construi o casă, tocmai a terminat urmând instrucțiunile. Dar, fără a practica constantă, experiența și aptitudinile profesionale, riscante pe cont propriu pentru a construi locuințe pentru ședere permanentă departe de oraș. 

Nu risca bunăstarea - comanda un echipaj profesionist cuprinzător pentru a obține servicii calificate în întregime și într-un stil armonios. Notă: fiecare companie sau master are propria specificitate, propriul său stil și preferințe.

De exemplu, puteți contacta firma „Trei constructor“. o bogată experiență în domeniul construcțiilor din 2008, o mulțime de echipe cu doar constructorii ruși și bugetul transparent face ca aceasta companie o opțiune bună. Până în prezent, ea a ridicat mai mult de 400 de case și băi, iar personalul său sunt experți competente în fiecare dintre aceste domenii de construcție.

Casa de vacanță pentru ședere permanentă de fascicul dublu: Video

În timpul de construcție au de multe ori întrebări, iar răspunsurile sunt întotdeauna disponibile de manageri cu experiență de „Trei Builder“. Cu ajutorul specialiștilor, cei care apreciază avantajele de locuințe eco-friendly, au posibilitatea de a îmbunătăți cabana sa de vară și cu costuri reduse a construi un cămin cald, în condiții de siguranță pentru ședere permanentă în natură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu