Cum de a izola pereții de case de țară cu spumă

Video: Cum de a izola o casa cu tencuiala pereți spumă de armare fără sâmburi

Dacă doriți să-și petreacă un weekend în țară, în orice moment al anului sau chiar de gând să se mute din oraș, probabil, ai gândit la izolare acasă. Multe grădinari opta pentru acest material fiabil și accesibil - spumă. 

Spuma - izolație eficientă

Aplicații ideale includ spuma - Izolarea termică a fațadelor. Cererea mare în acest domeniu se datorează:
 • disponibilitate, 
 • ușurința de instalare,
 • proprietăți termice și sunet excelente de izolare, 
 • durabilitate și fiabilitate - sub rezerva aplicării corecte a tehnologiei. 

Spuma - izolație eficientă

Acest material nu este absolut frică de apă, așa în locuri cu umiditate ridicată - în pivnițe, subsoluri și așa mai departe - este efectiv sticla si alte izolațiilor. 

Acesta poate fi utilizat pentru izolarea termică a oricărei părți a clădirii - pereții (în mod convențional), podea și tavan (ca încălzitor intern situat între blister și suprafețele principale).

Principalul dezavantaj al spumei - inflamabilitate și eliberare în timpul arderii substanțelor toxice. Acesta este un obstacol serios pentru pereții izolante utilizate în interiorul spațiilor. Cu toate acestea, această opțiune este destul de posibil în cazul în care:

 • conformitate Măsuri de siguranță împotriva incendiilor,
 • instala Fire Alarm Systems,
 • oferind în ventilație în interior.

Tipuri de spumă și caracteristicile lor 

Cei mai mulți oameni imagina ca o spumă albă, foaie densă sau ambalaje pentru diferite aparate electrocasnice.

Majoritatea oamenilor cred ca o spumă albă, densă sau foaie pentru ambalat diverse aparate de uz casnic

Dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Acest material este acum disponibil în formă lichidă și solidă și pot fi realizate din complet diferite componente. Aici sunt cele mai populare de opiniile sale, la dispoziția consumatorului:

 • Spumă tradițională - polistiren. Același lucru care este alcătuit dintr-un număr mare de bile. Această opțiune este adesea folosită pentru lucrări de izolație.
 • Polistierol polistiren extrudat. Foarte mult ca primul exemplu de realizare, dar se caracterizează printr-o densitate mai mare de granule în structura. Rar utilizate în izolație. Locul principal de operare - crearea unui container de protecție pentru aparatele de transport și depozitare.
 • extrudare Polistierol. Este o piatră omogenă, densă, care, practic, nu transmite umezeala. Acest lucru se datorează faptului că se face, de exemplu, tacamuri de unica folosinta. Expertii spun ca un prag foarte ridicat al rezistenței la uzură a materialului - mai mult de o sută de ani. 
 • spumă de polietilenă plasticitate este diferit. De obicei, oferit sub formă de foi subțiri. Utilizarea eficientă a spațiului - partițiilor și complexă de suprafață, în cazul în care este imposibil să se utilizeze alte tipuri de încălzitoare.
 • Spuma de clorură de polivinil. Caracterizat prin absența compușilor toxici și capacitatea de auto-stingere.
 • Spumă poliuretanică Spumă. Al doilea nume - spumă. Cea mai mare parte utilizate în industria mobilei.
 • Spuma lichidă. Acesta este produs cu echipamente speciale la locul de construcție. Este folosit pentru a umple într-un mod special pregătit pereții cavității, tavane și pardoseli. spumă lichidă se caracterizează prin eficiență crescută: 10 cm astfel de material înlocui complet stratul de 30 cm de spuma sau vata minerală tradițională de 20 cm.

Cum de a izola pereții cu propriile sale mâini cu ajutorul spumei

Să presupunem că înainte de a ne sarcina de a izola peretele casei în spumă obișnuită. Procesul este destul de simplu, și oricine se poate descurca. 

Cum de a izola pereții cu propriile sale mâini cu ajutorul spumei

Pentru a lucra veți avea nevoie de:

 • Instrumente - măsură de bandă, nivel, Plumb, fir rezistent, mistrie, ciocan, ciocan, cuțit.
 • Consumabile - spuma și adeziv pentru izolație, cu ochiuri exterioare, unghiuri, dibluri speciale (fungi).

procedură:

1. Primul lucru pe care trebuie să a crea un avion. Foarte incomod să stea la nivelul fiecărei foi de izolare, astfel încât procesul poate fi simplificată. În acest scop, foaie patru spumă expuse prin plumb și nivelul în toate colțurile peretelui.

2. Următorul pas - tensiunea firului. fir luxat va deveni un far care se va stabili rapid spuma pe același plan. Acestea se întind:

 • vertical. Cele două catene sunt situate pe marginile extreme ale spumei set - este necesar să se creeze o frumoasă și netedă colțuri. De asemenea, este necesar pentru a trage cele doua directii de actiune din foaia superioară și să le fixeze vag pe partea de jos. Este recomandabil să le aranjeze pe o foaie de spumă, astfel încât să-l împărțit în trei părți.
 • orizontal. Pretensionate între cele două componente ale foii inferioare de spumă. Pentru a vă asigura că puteți utiliza trei: unul în mijloc, și două - mai aproape de marginile. 

3. Acum puteți pune rândul de jos al spumei, provocând adezivul cu o spatula dintata ca instalarea de dale.

4. Instalați rândul următor începe cu montarea foile exterioare ale izolației. toroane verticale pretensionat va ajuta pentru a finaliza procesul mai rapid, după care balizele orizontale sunt transferate la următorul număr de lucru.

Cleiul este aplicat spatula dintata ca dale atunci când instalarea

Se recomandă pentru decuparea unei foi standard a spumei, astfel încât rosturile verticale ale suprafeței peretelui nu este același lucru.

Se recomandă pentru decuparea unei foi standard a spumei, astfel încât rosturile verticale ale suprafeței peretelui nu coincid

5. Procesul continuă până când întregul perete nu este acoperit cu spumă.

Procesul continuă atâta timp cât întregul perete nu va fi acoperită cu spumă

6. Următorul pas - îmbunătățirea fiabilității peretelui izolat. Cu poanson și ciocan cinci dibluri de ancorare pe fiecare încălzitor foaie.

Cu poansonului și ciocan cinci dibluri de ancorare pe fiecare încălzitor foaieCap de mucegai și rosturile dintre spuma unse bine cu lipici. Fixarea frontală se termină procesul de plasă colțuri suprapuse și planul Shpatlevanie de același adeziv.

Fixarea frontală se termină procesul de plasă colțuri suprapuse și planul de cimentare al aceluiași adeziv.

7. După care se pot ocupa diferite finisaj de perete materiale izolante.

Având în vedere că spuma inflamabile, pentru a spori siguranța la foc este cel mai bine să-l combine cu vată minerală. Pantele de ferestre și uși ar trebui să fie tratate în acest fel. În cazul în care casa de mai multe etaje, lână ar trebui să fie plasate la nivelul dalelor de podea.

Greseli frecvente atunci când se lucrează cu spumă 

Eficacitatea izolației este posibilă Numai cu instalarea corectă a tehnologiei sale. Din păcate, mulți oameni doar superficial familiarizați cu acest proces, astfel încât face o serie de greșeli grave care afectează funcționarea continuă a spumei:

izolație defectă

Unii cred că încălzirea aceeași - foarte rece - peretii poate rezolva problema de a menține temperatura în casă. Izolatia funcționează în mod eficient pe principiul unui frigider: compara temperatura din interiorul deschiderea și închiderea ușii. În mod similar, ar trebui să fie înțeles și tehnologia de izolare. Pentru un efect maxim, aveți nevoie pentru a pune izolație toate zidurile clădirii, nu uitați pentru a proteja podelele și acoperișul.

Video: Casa de spumă de încălzire. Adeziv Spuma de perete

Pentru un efect maxim, aveți nevoie pentru a pune izolație pe pereții clădirii, nu uitați pentru a proteja podelele și acoperișul.

protecție slabă

Trebuie să se înțeleagă că, chiar și prin mici lacune, în special la colțuri, aerul și umezeala pătrunsă în spațiul dintre perete și izolație. Umiditatea ridicată va provoca mucegai și a mucegaiului, iar rafalele de vânt poate rupe doar spuma de perete.

cusături

spumă instalarea chequerwise crește fiabilitatea peretelui și afectează calitatea finisajelor exterioare.

Instalarea eșalonată spumei crește fiabilitatea peretelui

Video: buna izolare a pereților casei. În afara sau în interiorul? Fizica procesului

net

Grila de fațadă trebuie să fie instalate în mod necesar suprapune

Grila de fațadă în mod necesar să fie montate suprapus

Unii cred că nu este necesar, dar ulterior frustrat, deoarece spațiul salvat va apărea fisuri foarte urât.

Calculul grosimii optime a spumei 

Astăzi puteți cumpăra spumă de diferite grosimi. Nu toată lumea înțelege motivul pentru care o astfel de diversitate și, prin urmare:
 • Cumpara foi subțiri mai ieftine pentru a salva;
 • Alege o spumă mai gros, în speranța că o izolație mai bine.

Oricare dintre aceste opțiuni - o loterie, și o pierde:
 • În cazul în care izolația grosime mai mică decât optimă, aceasta duce la o creștere a umidității din interior, condensarea umezelii pe ferestre și pereți, diseminarea mucegaiului ciupercilor.
 • În cazul în care stratul de spumă peste cele mai bune, o risipă de bani, eficiența izolației nu se schimbă.

Zona de izolare termică sunt lucruri cum ar fi punctul de condensare și grosimea optimă a materialului.

punct de rouă - un loc în care se produce ca urmare a modificărilor de temperatură de condensare de condensare. Grosimea mică a izolației duce la locul de condensare este transferată în interiorul pereților, ceea ce duce la consecințe neplăcute descrise mai sus.

Grosimea optimă izolație depinde de caracteristicile materialului selectat și izolați caracteristicile de suprafață. Experții din sectorul construcțiilor au dezvoltat mult timp formula speciala, permite calcularea grosimii ideale a izolației, inclusiv spuma. Se efectuează calculele necesare pot absolut oricine care are la internet, calculator și conducător.

Formula de calcul a grosimii izolației - P2 = (R-K1 / P1) * K2, în cazul în care:

 • P2 - grosimea izolației,
 • P1 - grosimea peretelui este izolat (pentru a măsura rigla necesară sau banda de măsurare)
 • K1, K2 - termic materialul de conductivitate a peretelui (1) și izolația (2), care pot fi găsite pe șantierele de construcții sau directoare,
 • R - valoarea optimă a rezistenței termice specificată pentru o anumită regiune a țării. Sale, de asemenea, ușor de găsit.

Dacă toate datele pe care le puteți calcula cu ușurință grosimea izolației necesară pentru cazul individual. Cu toate acestea, o puteți face chiar mai ușor: multe site-uri de construire a subiecților pentru această ofertă calculatoare on-line.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu