Grija pentru animale de companie de interior în timpul iernii rece

deja în luna noiembrie este considerată a fi de iarnă pentru plante de interior. Mulți locuitori din flori începe o perioadă de repaus, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să aibă grijă de ei mai puțin. Îngrijirea de flori ghivece în timpul iernii frigul ar trebui să se concentreze pe crearea celor mai bune condiții posibile pentru iernare a acestora: udare corespunzătoare, pulverizare, iluminare suplimentară și o temperatură adecvată.

Grija pentru plante în timpul iernii

Îngrijirea de flori în ghiveci

compoziţii miniaturale

Atunci când ferestrele de îngheț, și a redus durata de lumina zilei. creaturi blânde de interior care cresc pe pervazul ferestrei, suferă de ea mai mică decât cele care sunt pe rafturile camerei. Flori gratefully ar reacționa la faptul că, dacă ai ilumina în mod artificial.

În acest scop, lămpi fluorescente adecvate, va fi o alegere excelentă, și metal. Acestea pot fi agățate la orice înălțime de ghivece de flori, fără teama de frunze de ardere.

Când vine sezonul următor de încălzire, aerul cald ghidat din radiator, poate fi în detrimentul animalelor de companie verde. Ei au nevoie pentru a proteja împotriva acestei, în caz contrar ele vor înceta să înflorească, sau va scadea frunze.

Schițe și aer rece de la ferestre, de asemenea, au un impact negativ asupra creaturi blânde de interior. Prin urmare, este necesar să se aerisi camera foarte atent, este, de asemenea, pe timpul iernii ferestrele bine sigilate.

Video: Spotted copii cerb

De obicei, animalele de companie verde cresc bine la o temperatură de 15 grade este considerată optimă pentru ei este un indicator. Dar, totuși, glafuri de iarna rece poate provoca hipotermie sistem de rădăcină. Pentru a evita acest lucru, puteți pune ghivece pe bază de lemn sau spumă.

În timpul iernii, când umiditatea aerului de încălzire scade. Din moment ce flori interne aproape toate provin de la tropice, o astfel de poziție nu le convine. De aceea, îngrijirea plantelor, în acest caz, ar trebui să fie aprofundată. Ai nevoie să aibă grijă de umidificarea corectă a aerului. Există mai multe moduri:

  • Acasă fântână. Acesta poate fi instalat, dacă dimensiunea permisului de apartament. În plus, acesta oferă, de asemenea, o valoare estetică. Sunetul apei calmează și reglează să se odihnească.
  • Pulverizarea plante. De mai multe ori pe zi, aveți nevoie pentru a pulveriza florile cu apă. Acest lucru se va umezi frunzele și aerul din încăpere.
  • umidificator electric. Acest dispozitiv produce abur sub presiune, saturarea spațiul aer umed. Aproape orice cameră de flori nu va renunța la astfel de tendințe.
  • Paleti cu umplutură umedă. Umplutura poate servi ca pietriș sau argilă expandată.

Mai ales suferă de plante de aer uscat, cum ar fi ferigi, orhidee, Tillandsia și flori cu o frunze foarte frageda. Deci, încercați în avans pentru a aranja corect iarna favorite.

De la irigare la cultura

Udarea plantelor în lunile de iarnă ar trebui să fie moderat. Unele flori cu reducerea orelor de zi, du-te treptat într-o stare de repaus. Acele plante care sunt în interiorul camerei, ar trebui să fie udat mai des. Udarea se realizează, ca și uscarea solului. Dar noi trebuie să ne asigurăm că terenul nu a fost îmbibat cu apă. Multe flori ornamentale în umiditate de iarnă nu este aproape necesar.Plantele care nu sunt în creștere rapidă, în timpul iernii, este mai bine să nu pentru a fertiliza, deoarece mineralele nu sunt digera. Aceasta duce doar la salinitatea solului, sau rădăcinile morții. poate alimenta Poinsettia, unele specii de palmieri, decembrist, dar acest lucru trebuie făcut nu mai mult de o dată pe lună. Îngrășământul trebuie să fie utilizat la o doză de două ori mai mică decât cea indicată în instrucțiunile. Grija pentru plante, în orice caz, nu ar trebui să fie redusă la o alimentație lipsită de sens.

Tsvetovody folosit ca alimentarea cu apă după cartofi de gătit. Conține minerale și amidon, care conduc la activitatea organismelor din sol. Pe tot parcursul anului, puteți fertiliza plantele, cum ar fi de palmier, hibiscus, Monstera și ficus.

Replantata este cel mai bine să plece în primăvară. Acest lucru este valabil mai ales de plante care vin în timpul iernii să se odihnească. Transplantată în timpul iernii doar de urgenta - boala.

Tunderea ciupit și reproducere este mai bine să se amâne până la începutul primăverii. Cu o dorință puternică de a partaja cu prietenii prin butași, pe care le-a placut.

Bolilor și dăunătorilor

Grija pentru plante de apartament

tăiere

Deosebit de rapid activată acarieni de toamnă și insecte scara. Pentru aspectul lor este aerul de iarnă foarte favorabile, uscat apartamentelor noastre. plante afectează, de asemenea, afidelor-podushechnitsoy tripși și insecte scara. Metodele de a face cu ei este aproape similară.

Pentru a le distruge, folosind medicamente speciale. În cazul insectelor scara frunzelor trebuie pulverizate karate sau aktellik. Soluția este de a elimina dăunători pot fi gătite la domiciliu. ceapa si usturoi umplut cu apă și insista mai mult de o zi. Apoi încordate și soluție nediluat de frunziș pulverizat abundent de trei ori pe săptămână.

Cel mai adesea în flori de iarnă sensibile la boli fungice și bacteriene putregai. Temperaturile scăzute pentru dezvoltarea lor este considerată a fi cea mai favorabilă.

Grija pentru plante de apartament în timpul iernii nu este numai irigarea și a temperaturilor favorabile. Pentru a face florile să se simtă confortabil în orice moment al anului, aveți nevoie pentru a ține evidența puritatea lor. În timp pentru a detecta paraziți sau boli, pentru a menține un aspect atractiv al coroanei, frunzele trebuie să fie curățate periodic de praf, uneori, pot fi spălate sub un duș.

Animale de companie sunt mai mari frunze cel mai bine curățate cu un burete umed. În cazul în care bucăți de vilozități, apoi folosite pentru a elimina perie de praf sau uscator de par cu flux de aer rece.

flori și frunze veștejite ar trebui să fie eliminate. Acest lucru va da nu numai aspectul estetic plăcut, dar, de asemenea, va preveni diverse boli și dăunători.

Ingrijirea florilor nu este atât de dificil în timpul iernii. o atenție și grijă pentru a le ajuta prin iarna cu ușurință.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu