Grija Vila hortensie in toamna

Care ar trebui să fie grija hortensie în toamna decât tehnicianul agricol diferă de primăvara și vara? Toamna Calendar de îngrijire - este cea mai mare parte un transplant, un eveniment de pre-iarnă pe cultură, precum și crearea de adăposturi sigure, care să permită planta pentru a proteja de inghet severă. acasă îngrijire hortensie acest lucru nu are nevoie de laborioase, dar să aibă grijă de transplant necesare.

Cuprins:

 1. Fall muncă grădină
 2. Calendarul de îngrijire a hortensie gradina

Fall muncă grădină

Îngrijire hortensie toamna

Diferite culori de inflorescențe pe plantă

Dacă cultivate într-o grădină hortensie, de plantare și îngrijire ar trebui să fie organizate în mod corespunzător. Odată cu apariția grădinari de toamnă preferă să-și petreacă transplant tufe prea mare. Poziția selectată ținând cont de preferințele unui grad special de iluminare.

Penumbra accepta un favorit cu multe varietate de Alton, oferind luminoase și muguri mari. Dacă-l las pe un teren însorit, înflorire nu se poate aștepta sau va fi slaba. Sissy zimțată și inflorescențe grad Bluebird cu cer-albastru ca zonele însorite.

prin transfer Bush Adult Mute mai ușor în cazul lui de pre-preparat. În toamna anului înainte de a ramurilor de evenimente programate legat cu frânghie, și sape un șanț în jurul plantei pe o cazma baionetă și să umple compost. În cazul în care umidifica periodic, noile rădăcini va incolti exact în acest șanț. Inainte de transplant va doar obkopat Bush si-l elimina deja cu noi rădăcini. Planta va lua amplasaþi nedureros.

În cazul în care lucrările pregătitoare nu se realizează, schimbarea hortensii de toamnă a organizat metoda tradițională cu udare abundenta dupa plantare. Se recomandă combinarea acestui eveniment cu o tăiere de intinerire. Decide când să repot hortensie, nu uitați că înainte de debutul de îngheț trebuie să prindă rădăcini. Prin urmare, munca poate fi programată în luna septembrie, aceeași lună a avut loc iarbă de plantare. În cazul în care se încadrează în activitatea grădina nu a fost timp, evenimentul poate fi transferat la începutul lunii mai.

Plantarea hortensii în toamna este după cum urmează:

 • Primer abundent fertiliza folosind compuși organici și minerale.
 • găuri Dig aproximativ 50 cm adâncime, fundul turnat turbă, nisip, humus în raportul 1: 1: 2. Pentru inflorescență culoare albastru sau violet dobândite, sulfatul de aluminiu măcinat a fost adăugat puțin sau sulf.
 • Planta rădăcini ușor tunși, acest lucru trebuie făcut cu atenție, deoarece feliile ar trebui să se vindece înainte de frig intens. Lăstari anuale trebuie să fie redus la 3-4 muguri.
 • Răsadurile sunt plasate individual sau în grupuri, între debarcările individuale trebuie să fie menținute în pas de 1 m. Gâtul rădăcină trebuie să fie la nivelul solului.

În urma transplantului de toamnă face în mod necesar adăpost pentru iarnă.

Înapoi la cuprins

Calendarul de îngrijire a hortensie gradina

Planul general este împărțit convențional în trei perioade: primavara, vara, toamna. În timpul iernii, planta este în adăpost, adică. E. Dormant. Odată cu sosirea sezonului cald, scoateți capacul, solul clar de crengi și frunze, aranja plivitul. Apoi, ai slăbit pământul în jurul valorii de plantare, mulci cu turbă sau un amestec de turbă și humus. minerale Submitted îngrășăminte complexe lingurițe suficient de mese de plantări la 1 m (cerc în jurul-trunchi).

Există o altă rețetă pentru fertilizarea de primăvară. 1 m este necesar: 25 g de uree, superfosfat ar trebui să fie un pic mai - 40 g de sulfat de potasiu - Spring '35 îngrijire organizarea, este important să nu se uite de tăiere sanitară. Despre butași și soiuri de plante pot fi văzute în video.Vara are nevoie de udare regulată, prășit, fertilizat, plivitul buruienilor. La sfârșitul lunii iunie, primele mugurii, în acest timp, ar trebui să acorde o atenție deosebită hrănire. In timpul înmugurire face 1 m 70 g de superfosfat și potasiu 40 T. Dacă solul sărac, substanțele chimice de substituție rațională cu gunoi de grajd lichid, iar la sfârșitul verii a pus sub strat gunoi de grajd descompus tufiș. În cazul în care suprafața cultivată bujori, margarete din semințe de petunii, alimentarea poate fi simultan și. Pentru azot ingrasaminte trebuie tratate cu precauție, în caz contrar impactul negativ asupra excesului de iarnă a robustetea arbust.

aciditate scăzută cochetă grațioasă contraindicat, astfel încât var și cenușă de lemn ca îngrășământ nu este utilizat.

Aspectul frunzelor poate spune ce un nutrient nu este de ajuns:

 1. Dacă arsurile sunt formate din tablă limbus pansamentului necesară de potasiu.
 2. Placă de oțel poate transforma galben sub deficit de azot.
 3. Violet la verde indică o lipsă de fosfor.

Toamna - perioada crucială a pregătirii de material săditor pentru iarna. În acest moment, grija de o atenție specială, arbuști deal, mulcirea solului se realizează. Este important să ne amintim că este necesar să se acopere numai soiuri capricioși pentru copac și paniculat suficient de mulcire și hilling.

Materialul este adecvat ca acoperire sau lapnikom lutrasil, preferabil cadru de sârmă pre pentru a construi încredere pentru masa de zăpadă este rupt planta.

proces ascunderea cuprinde:

 • Mulcirea sub un tufiș de turbă sau humus turbă smesyu-
 • prigibanie și stebley- jartieră
 • ramuri de molid adăpost și un film în care există găuri mici pentru ventilație.

acoperire soiuri de iarnă rezistente nu sunt necesare. Dacă nu doriți să vă faceți griji din nou despre favorite gradina, este mai bine să cumpere inițial specimene rezistente. Bloom, ei nu sunt mai rele, iar grădina lor de rezistenta invidiată de multe greu de mulțumit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu