Crizanteme pe un teren de gradina: plantare și îngrijire

În mod excepțional frumos pe site-ul de pulverizare, crizanteme de plantare și îngrijire nu este consumatoare de timp, florile sunt deținute până la primul îngheț, permițându-vă să se bucure de cele mai noi culori luminoase și arome de o grădină cu flori. Fundalul perfect pentru ei sunt peluze, garduri vii, chiar lângă gardul vechi nu vor pierde splendoarea lor. În cazul în care florile pentru a le folosi pentru buchete, atunci ele reprezintă aproximativ o lună. Prin urmare, pentru a efectua fitodizayn mâinile proprii cu ei o plăcere. Bright optimist planta nu se poate umple numai cameră și zona de grădinărit pentru frumusețea sa, dar, de asemenea, pentru a permite gospodăriilor voioșie și energie pozitivă.

Cuprins:

 1. De la fantezie la terry
 2. Cultivarea de varză de sămânță
 3. Grija pentru trandafiri în teren deschis

De la fantezie la terry

de îngrijire crizantema

Terracotta coreeană

În total sunt aproximativ 650 de soiuri ale acestei plante frumoase, acestea sunt împărțite în 30 grupe de inflorescențe. Crescătorilor sunt în mod constant eforturi pentru a obține copii cu culori interesante, rezistente la temperaturi joase, cu o înflorire lungă. Multe dintre ele sunt în floare, chiar dacă temperatura de noapte coboară până la -7 ° C Contrar credintei populare, cele mai multe cazuri cu succes overwinter în câmp deschis și în banda de mijloc, și în Siberia, în cazul în care oferă adăpost turbă ușor, frunze uscate sau lapnika.

Printre soiurile de grădină sunt în cerere următoarele:

 • inflorescențe feathery cu petale duble, care ascund butona- la jumătatea distanței
 • înțesată subțire, petale ușor curbate, în aparență asemănătoare schetku-
 • Pompone terry cu regularitate, rotunjite sotsvetiyami-
 • simplu semi-dublu sotsvetiem- plat
 • anemone luxuriante, seredinkoy- crescute
 • semi-dublu cu petale, extinderea la kontsam- în formă de lingură
 • fantezie cu petale alungite (specii noi).

Astăzi este posibil să crească crizanteme de diferite nuanțe, mai ales interesant este compoziția colectate de la diferite soiuri și forme. Orange nuanțe Terracotta are coreeană pentru miez galben și petale cu margini albe Bush Saba apreciate, petale albe buclate celebru bulgăre de zăpadă.

Copii pentru cultivarea de grădină și acasă multora, este necesar pentru a le ridica, luând în considerare zona climatică, caracteristicile solului și propriile preferințe.

Dacă gradinari novice chinuit de întrebarea, cum să facă un pat cu mâinile, înflorit din vara până toamna târziu, este necesar să se acorde o atenție la crizantema. gradina de flori nu va necesita o mulțime de timp pentru a avea grijă, și vă puteți bucura de aroma de la mijlocul lunii iunie la puntea în zona de acoperire permanentă de zăpadă cu o selecție adecvată a soiurilor.

Înapoi la cuprins

Cultivarea de varză de sămânță

crizantemă din semințe

Răsaduri de seminte

Plantarea crizanteme perene disponibile la orice site. Acestea sunt potrivite pentru aproape orice compoziție a solului, dar de iluminat ar trebui să fie bun, la fel ca în penumbră înflorire a primit insuficiente. Trebuie amintit ca răspuns floare puternic exprimat la schimbarea de zi și noapte. Odată cu apariția de toamnă va trebui să fie instalat aproape de plantare de iluminare din spate să se bucure de înflorire abundentă și continuă.

Cel mai adesea grădinari plantarea crizanteme deținute semințele, deși tehnici, cum ar fi butași și diviziunea botci, de asemenea, sunt în cerere. Aceste metode sunt adecvate pentru plante anuale și perene. răsaduri semănate poate fi la mijlocul lunii februarie. Practic, toate semințele au diferite de germinare, astfel încât la aterizare este mai bine să nu îngroșat.

Reguli de obținere a răsaduri:

 1. Cum să crească o crizantema din semințele unei puternice și Hardy? Răsaduri cultivate din semințe în cutii mici, potrivite pentru substratul de plantare din turbă, compost și pământ cu efect de seră. Pre-amestec se calcinează într-un cuptor la 110 ° C, Pe fundul cutiei este turnat strat de cărămidă spartă sau argilă expandată, apoi sa răspândit substrat și răspândit ușor în afară de semințe. materialul săditor placat în godeuri în trepte de 20 cm (2-3 seminte), presarat deasupra stratului de sol este de 5 mm.
 2. După plantare, solul este pulverizat cu un spray (numai apă caldă), cutia este închisă cu o bucată de sticlă sau un film, pentru a menține nivelul de umiditate adecvat. Filmul este eliminat după primele răsadurile (7-10 zile), solul este slăbit cu blândețe.
 3. Cultivarea crizanteme din semințe nu este completă fără un pick. Odată ce răsaduri au atins o înălțime de 10 cm, elimina excesul, lăsând doar o planta puternica cu 3-4 frunze adevărate. varza de rădăcină selectate pot fi într-un recipient separat. Pentru plante tinere au prins rădăcini mai ușor, trebuie stropite imediat cu o soluție de Alpin sau zirconiu.
 4. cultivatorii Novice sunt adesea admite o eroare semnificativă, cu excepția rigidizarea puieților înainte de plantare. Răsaduri începe să se întindă și să se întoarcă galben. Pentru a elimina aspectele negative, ar trebui să fie de 7-10 zile înainte de transplantare în teren deschis pe o bază de zi cu zi a face răsaduri din afara. Tu ar trebui să înceapă cu 15 de minute și apoi adus la zi.


Cum să crească crizanteme în orice alt mod? Ea poate fi realizată prin divizarea tufei, când a ajuns la vârsta de 3 ani. Prepararea puieți din butași de asemenea posibil, cu condiția ca o cantitate suficientă de material de semințe. master-class pe butași au în videoclip.

Înapoi la cuprins

Grija pentru trandafiri în teren deschis

Mai mult a crescut de plantare puieți este cel mai bine pe deal, bine luminat de soare. Primerul trebuie să fie ușor acid sau neutru, ar trebui să fie înainte de plantare fertiliza pansamente organice. gunoiul de grajd putrezit trebuie înlocuit pe vermicompost sau humus la răsaduri nu se câștigă masă verde trecătoare, și-a dat înflorire abundentă.

crizantemele Garden grijă de dragoste, dar nu are prea exigent. În primul rând ciupite efectuate după apariția a opta foii Bush a dobândit formă atractivă o sferă. Mlădițe laterale pot fi prischipnut când au ajuns la 10 cm. Pentru a susține planta se recomandă utilizarea suporturilor de metal care nu dau prăbușirea stup la îndemână.

Cum să aibă grijă de crizantema în timpul înfloririi? Udarea are nevoie de abundente, dar stagnarea apei la rădăcini nu este permisă. Este imposibil să overdry sol, sau înflorire va fi foarte rare, iar trunchiul începe odresnevat. Chiar și după 10 ore de la planta la sol uscat poate pierde toate muguri. În timpul de udare ceas, astfel încât lichidul nu se scurge pe frunze. Mai convenabil de a folosi o udare mic poate sau un furtun, de umectare imediata vecinătate a bazale Circle. Dupa 4-5 udare a solului în jurul tufiș liber, buruiana toate buruienile.

De fiecare dată când nu pentru a efectua lucrări de rutină, este posibil inițial de a folosi mulci, rumeguș, așchii de lemn sau pietriș.

de îngrijire cameră Chrysanthemum necesită similare, răspunde favorabil la fertilizării competente. In primele 2 luni capacitatea de verdeață folosite putrezit mullein sau pui excremente de 1:10. Se prepară soluția nutritivă poate fi într-un recipient mare prin turnare în ea:

 • 2 pistoane mullein,
 • 2 găleată de apă.

Conținutul infuzat 3 zile, apoi se pregătește pentru o soluție de alimentare: 1 l din masa obținută într-o găleată de apă. îngrășământ preparat poate fi folosit pentru cele mai multe flori de grădină. Făcându pentru fiecare bucșă de 1 litru, dar numai într-un sol pre-umezite. Înainte de înmugurire adecvat să se utilizeze potasiu specializate și îngrășăminte fosfat, acestea vor oferi o floare magnifică în lunile următoare.

Cultivarea crizanteme incidente nu a provocat, ca planta nepretențios, dă înflorire abundentă și frumos până toamna târziu. Aceasta floare este perfect pentru grădinari începători și pentru cei care nu pot petrece mult timp la cabana.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu