Plantarea narcise în toamnă, urmată de plecarea

Al tău sunt cultivatorii moderni nu numai bujori superbe, dar, de asemenea, narcise grațioase. Chiar și într-o mică colecție bulboase ei este întotdeauna un loc. Plantarea narcise în toamna este planificat în avans, pentru o schimbare, puteți cumpăra o cameră dublă sau cu două culori soiuri. Flori arata imaculat la fundalul pădurilor veșnic verzi, dealuri stâncoase. Pentru a crea o compoziție de primăvară vrăjită este recomandat să cumpere zambile, la domiciliu bulbi, de asemenea, poate crește, dacă este posibil, să le planta în teren deschis acolo.

Cuprins:

  1. Selecția pentru paturi de plantare
  2. Când a planta narcise și stația de tren?
  3. narcise de plantare de toamnă și de îngrijire suplimentară

Separați-le în paturi separate, nu este nevoie, ceapa contin toxine care contribuie la respingerea dăunătorilor. Prin urmare, ele pot fi folosite ca bariere naturale pentru a proteja lalele, Muscari, crini. Timpurie tulpini de ofilire și chiar frunze nu va fi dificil să se ascundă cu grijă Phlox sau Viola.

Selecția pentru paturi de plantare

narcisele de plantare

Un pat de flori de narcise

Grădinari de multe ori se referă la culorile narcise pentru „leneș“, ca robustețea lor, rezistenta, rezistenta la multe boli merită cea mai mare laudă. Începătorii adesea captivează și nu este necesar ca Foraje anuale și plantarea acestora. Aceste becuri sunt decorative, fără a pierde parfum într-un singur loc timp de aproximativ 3-5 ani, în cazul în care patul este protejat de vânturile reci, și cel puțin o jumătate de zi este soarele.

În cazul în care apele subterane vor avea loc aproape de suprafață, becul poate putrezi sau încetini creșterea lor. Pentru flowerbeds adecvat să se utilizeze chiar și spațiul dintre copaci grădină de foioase.

Ceapă de aterizare, se recomandă să se apropie de vară sau toamnă termeni aterizări. materialul săditor timpuriu obținut este depozitat într-o cameră de indicatori cu temperatura la 17-18 ° C, de căldură, și o săptămână înainte de aterizare coborâtă până la + 12 ° C Cultivatorii sunt sfătuiți să cumpere imediat articolele insectoacaricide fasalon (de viermi acarianul) și orice fungicid. Pungi de plastic pentru depozitare nu pot fi utilizate.

Înapoi la cuprins

Când a planta narcise și stația de tren?

Site-ul cu experiență grădinari se pregătească încă din luna iulie, la momentul măgarului la sol de aterizare și în mod corespunzător compactat. Aceeași regulă ar trebui să fie urmată, în cazul în care efectuează margarete de plantare, gladiole, crini și cei mai mulți reprezentanți ai altor flori. Flori senzație excelentă în orice sol, dar este ideal pentru ei argilos. Pe zonele nisipoase ale plantei inițial va fi frumos să înflorească de nutrienți existente, apoi ceapa începe să crească puțin adânci și încetează să mai producă muguri. În sol nisipos planta este mai rău tolerează îngheț, astfel încât să nu fie de prisos pentru a adăuga un pic de argilă și humus dinainte stabilit.

Dacă numai o porțiune de stăpânit, apoi pre scos din roci, rădăcini și alte gunoaie de construcție. In lut grele din sol face nisip, humus, compost sau gunoi de grajd putrezit. 1 m este suficient pentru a adăuga 1-2 găleți ale fiecărei componente în funcție de compoziția inițială a solului. îngrășăminte organice sunt aplicate în sol timp de 2-3 luni înainte de plantare. Porțiune săpat la o adâncime de 25 cm.

În cazul în care există doar gunoi de grajd proaspăt, apoi se adaugă la site-ul în cursul anului, în caz contrar becurile zagniyut.

Pentru creșterea și formarea de muguri ale acestor culori trebuie să fie mai mult potasiu și fosfor. Prima nevoie pentru formarea de amidon și zahăr, al doilea - pentru înflorire. Cu exces de azot începe să crească rapid frunzele plantelor și devine vulnerabilă la diverse boli. De aceea fii zelos fertilizatoare azotate nu este necesar, narcise o astfel de îngrijire nu va aprecia.În diferite regiuni ale perioadei drop-off poate varia, astfel încât accentul ar trebui să fie de condițiile meteorologice. Atunci când temperatura solului va ține stabil 2 săptămâni la aproximativ + 8-10 ° C, pot fi preparate în avans pentru a materialului săditor de aterizare. Plantarea lalele în toamnă efectuate de aceleași reguli. În centrul Rusia, momentul cel mai favorabil este perioada de la mijlocul lunii august, până la data de 10 septembrie. Atunci când pentru a planta narcise în regiunile mai calde? munca în grădină poate fi amânată timp de 2-3 săptămâni.

Înainte de primul inghet ar trebui să crească sistemul de rădăcină, de obicei, este nevoie de 3 săptămâni. plantate timpuriu materialului săditor la temperatură ridicată și umiditate podgniet. Dacă debarcarea ar fi fost târziu, poate fi efectuată în timpul dezghețului în luna octombrie, dar becurile trebuie neapărat să se ascundă. Suprafata humus mulci, iarbă uscată sau frunze. Este suficient un strat de 10 cm.

Înapoi la cuprins

narcise de plantare de toamnă și de îngrijire suplimentară

Plantarea bulbilor de adâncime direct dependente de mărimea lor. De obicei, ei îngropa 3 înălțime pe soluri ușoare poate fi un pic mai mult. Mare, de obicei, adâncite de 15-20 cm mai mici - 10 cm Cum de a planta narcise din toamna, astfel încât acestea să înflorească mai devreme.? Dacă doriți să realizeze acest efect și pentru a crește numărul de material săditor, planta ar trebui să fie mai mici. Pentru înflorire târziu ceapa trebuie să aprofundeze mai mult, dar cu condiția că oferă un drenaj bun.

Cum de a planta narcise din toamna, astfel încât acestea să ia rapid rădăcină? Ceapă într-o gaură Doneț în jos, la o distanță de 15-20 cm între copii pot fi lăsate 7 cm. Inversat va crește, dar va cheltui mai multă energie, și, prin urmare, să înflorească va fi mai rău. Gradinari recomanda plantarea bulbul într-un cerc de 15 cm unul de altul la primăvară la înflorire au privit ca buchet elegant. Narcisele Reproducere copii este relativ rapidă. După un an de un bec puternic crește o grămadă de 3-6 bucăți. narcise de transplant durează aproximativ 3 ani, deoarece florile aglomerate vor fi slabe.

plantarea narcise în toamnă

Plantarea bulbi într-un coș de construcții

îngrijire în continuare cu sosirea primăverii va fi aplicarea la timp a îngrășămintelor, udare și prășit. Flori rapide pentru a reacționa la lipsa de umiditate, astfel încât este imposibil să se excludă glazura. Per 1 m 2 de apă este necesară găleți. După hidratarea și fertilizarea solului în mod necesar pentru a slăbit strat de flori permite accesul aerului la sistemul de rădăcină.

Este important să nu uităm de udare după înflorire. Frunzele este încă verde de 1,5 luni, ea va trebui să aibă grijă de acumularea de nutrienți pentru tinere lukovok. Prin urmare, lăsați flori fără o atenție adecvată este imposibilă, chiar dacă muguri noi sunt de mult apuse. Banda medie de umiditate realizată până în luna iulie, nu a început încă să se usuce frunzele.

Hrănirea nu este mai puțin important pentru aceste culori. le petrec cu apariția de răsaduri, în momentul înmugurirea și înflorire. Pentru organizarea acestor pansamente folosite îngrășăminte minerale. Puteți utiliza NPK, următoarele proporții:

  • mai întâi alimentarea 100 g / m -
  • pentru al doilea și al treilea - 70 g / m.

Alimentarea următoare ar trebui să fie programată după înflorire. Pentru aceasta superfosfat adecvat (40 g) și sulfat de potasiu (20 g). Dacă solul este fertil, proporția poate fi redusă de 2 ori. Înainte de a fertiliza solul în mod necesar pre-umezit. Organizarea galbenelele de îngrijire, margarete, puteți utiliza același îngrășământ.

Grija pentru ceapa nu este atât de dificil, astfel încât să puteți stoca cu ușurință pe plantare și de a face paturi. Dacă doriți să obțineți un efect de asomare, este mai bine pentru a crea o compoziție de mai multe soiuri cu diferite nuanțe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu