Transplantarea de trandafiri de gradina din toamna

Transplantarea trandafiri in toamna - este responsabil, becul trebuie să aibă timp să acumuleze o cantitate suficientă de nutrienți înainte de hibernare. schimbarea Belated de reședință poate duce la faptul că apariția de anul viitor tulpini întârziat. În toamna este necesar să vină cu întreaga responsabilitate pentru îngrijirea plantelor de casa. necesită o atenție Zigokaktus, Poinsettia, au nevoie de timp să se pregătească pentru iarnă înflorire.

Atunci când se decide modul de transplant de crini în toamnă, trebuie să acorde o atenție la factorii principali:

 • grad rasteniya-
 • Temperatura, grunta-
 • starea becurilor, prezența rostkov-
 • zona climatică.
transplant de crini

grădină crin

transplant de crini de toamnă după înflorire nu este consumatoare de timp, este mai important decât să ghicească timpul. În cazul în care plantate devreme, florile vor fi acceptate în creștere, iar acest lucru nu poate fi tolerată. planta nu va avea timp să prindă rădăcini de la plantare târziu. Recomandat ghidată de temperatura medie zilnică, aceasta nu trebuie să depășească 10-12 ° C.

Momentul ar putea fi:

 • în Siberia este cel mai bun moment pentru manipulari gradina cade la începutul lunii septembrie și octombrie-
 • Urali potrivite pentru întreaga septembrie și primele zile ale Octombrie-
 • în banda de mijloc totul depinde de cât de mult va fi o toamnă caldă, dar este, de obicei, un moment bun pentru transplantare este a doua jumătate a lunii septembrie, în unele cazuri octombrie.

Instrucțiuni pas cu pas: de transfer fără erori

transferul adecvat și în condiții de siguranță la un alt loc crini ar trebui să fie efectuate strict, ținând cont de toate criteriile, inclusiv condițiile climatice și a soiurilor de plante. Este important să se verifice inițial becuri, ar trebui să fie dens și fără putregai. Ceapa, cu un diametru de 8-10 cm, în primul sezon nu poate vă rugăm să înflorire.

Instrucțiuni de preparare:

 • tulpinile sunt tăiate aproape pochvy- suprafață
 • pentru ușurința dezgropa becuri pot bifurcație, pentru a nu deteriora rădăcină System-
 • fulgi putred și uscate udalyayutsya- delicat
 • în cazul în care ceapa nu este împărțită în mai multe bucăți mici, acesta poate fi împărțit nozhom-
 • materialul săditor trebuie să dețină în soluție de mangan pentru aproximativ o jumătate de oră de dezinfectare.

Puțurile necesare pentru a fertiliza o adâncime de cel puțin 50 cm în partea inferioară a fiecărui drenaj aranja. Pentru îngrășământ amestec perfect cu compoziția:

 • peregnoy- foaie convențională
 • amestec de mucegai de frunze și gunoi de grajd într-un raport de 1: 1 sau 1: 2.Trebuie reamintit faptul că fiecare soi nevoie de aciditatea solului diferite. hibrizi din Asia, orientale și americane prefera ușor acid, martagon și Kandium, tubulare - ușor alcalin. Poate crește aciditatea de turbă, rumeguș, ace de pin și scoarță de copac. Cenușărite făină dolomită recomandată, var tradițională și cenușă de lemn.

Cum de transplant de un crin, fără a deteriora? Adâncimea de plantare - 2-4 cm, dar hibrizii de est necesită îngropare la becuri gatului 18 cm ar trebui să crească un pic deasupra solului, astfel încât planta nu va mai suferi de putregai .. Chiar înainte de aterizare la partea de jos a sondelor este umplut cu nisip, rădăcini indreptat usor, acoperite cu nisip, și apoi la sol. După această lucrare a solului cu compost, mulci, bogat hidratata.

Ce trebuie să faceți dacă ați achiziționat la un magazin de flori cu muguri de ceapa? Trebuie să aștepte până când acestea cresc pana la 20 cm, iar apoi le elimina cu atenție. Lumina rotative muguri de mișcări sunt scoase dintr-un bec la lungimea sa maximă. Plantat în pământ nu este mai târziu la sfârșitul lunii septembrie, astfel că există timp suficient pentru înrădăcinare.

În planificarea termeni de transplant in toamna, nu trebuie să uităm de îngrășăminte. În mod corespunzător și bine fertilizate cu compost organic și sol într-un singur loc vă permite să crească hibrizi orientale și varietate mai capricioase. Ele sunt mari să crească fără a fi nevoie de transplant de cel puțin 10 ani.

Dependența de soiuri de transplant de crini

crini transplant in toamna

lukovok plantare

Liniile de plantare de toamnă pot fi realizate la momente diferite. Este important să se ia în considerare toate caracteristicile cultivarea anumitor soiuri, pentru a determina în ce moment după înflorire, ele pot sapa pentru plantare în continuare. Lily Kandidum intră într-o perioadă de odihnă la sfârșitul verii, despre a doua jumătate a lunii august. Acesta este momentul pentru a săpa crini destul de rezonabil. Este recomandabil să se acorde o atenție la dreapta zambilă, iriși, lalele și alte bulbi.

La începutul lunii octombrie sau în primăvară poate începe tubulare transplant sau hibrizi orientale. Dacă temperatura solului a scăzut la zero, pentru a efectua o astfel de lucru este deja prea târziu, deoarece becurile vor suferi de subrăcire, creșterea rădăcinii va fi încetinită de rezistenta la diferite boli va scădea. În timpul formării mugurilor permis hibrizi lossless de transplant transporta din Asia, precum și soiurile timpurii. Imediat după plantare pritenit crin ar trebui să fie umeziți abundent.

La începutul toamnei cu sosirea lunii septembrie pot fi transplantate de grad mediu a perioadei de înflorire. În acest caz, deoarece estomparea culorilor ar trebui să meargă o lună și jumătate. Acest lucru va permite bec să devină elastic, dens, pentru a atinge dimensiunea dorită. Ea obține rapid mai puternic, să poată să se pregătească în mod corespunzător pentru sezonul de iarnă. Efectuați transplant în toamna devreme, este necesar, cu respectarea strictă a regulilor de hrănire, hidratare. În toamna cald vă puteți practica tot felul de crini de transplant, nu le stoca la domiciliu până în primăvară, când temperatura solului este prea mică.

La efectuarea transplantului, este recomandat pentru a pune o placă mică cu numele soiului. Puteți schița doar schema de aterizare instrucțiuni plante, pentru a facilita îngrijirea florilor în viitor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu