Cum de a distruge păianjenii?

Oricine este angajat în cultivarea de flori in casa sau gradina, care se confruntă cu faptul că debarcărilor sunt atacate de dăunători, inclusiv acarieni. Observați prezența lui nu este la fel de dificil. Planta devine slabă, lasă o caracteristică pânză de păianjen împletit de argint. Pe partea de jos apar punctul albicios. Acarieni pe houseplants și culturi de grădină alimentat seva de celule, adică lasă victima lui, fără mijloace de subzistență. Nu mai puțin complicat țînțari în culori, afide, insecte scara, tripși.

Cuprins:

  1. Ce este o capusa?
  2. Cum să se ocupe de acarieni în casă?
  3. Cum să se ocupe cu dăunători grădină colonie?

Așa că planta nu este ucis, ea a revenit la frumusețea și sănătatea, ar trebui să fie la primul semn pentru a începe lupta împotriva dăunătorilor. Pe parcursul a numeroase tehnici pot merge variind de la spray-uri preparate speciale de la dușuri cu apă caldă, săpun. Aproape de culturi horticole, specialistii recomanda plantarea de plante speciale, acarianul repelente. Pentru a minimiza aceste pierderi, trebuie să urmați exact toate condițiile de îngrijire, deoarece este lipsa de atentie la nevoile de culori și este principala cauză a vulnerabilității lor.

Ce este o capusa?

Acarieni pe plante

păianjen insidios

Acarieni pe plante - un mic dăunătorilor, care are un corp rotund, cu peri mici. Culoarea poate fi diferit, cel mai adesea observate nuanțe verzui, gălbui, maroniu, dar există soiuri cu pete negre pe fiecare parte. femelele roșii și de culoare roșiatică sunt, ele sunt mai mari decât masculii, în jurul corpului lor. Viteza de propagare depinde de temperatura exterioară. Mai cald este, intensitatea crește numărul de colonii.

Ca oaspete intră acest lucru pe pervazul ferestrei? Prima penetrare a modului - prin ferestrele deschise. Adu bârfitori trădătoare poate fi acasă, cu un buchet de flori sau un nou ghivece cu plante. În cazuri rare, acestea sunt introduse pe pervazul ferestrei cu solul dobândit.

ghivece cu plante care sunt infectate căpușe, de obicei, în termen de 15 zile de la ouăle sunt acoperite complet dăunători. La temperatura de 15 ° C din etapa este de 2 săptămâni și cel mai mare - 2-3 zile. funcțiile vitale ale o generație durează între 7 și 36 zile.aer prea uscat, fără pulverizare, udare temperaturi rare, ridicate - un mediu excelent pentru reproducere. Este mai bine la astfel de condiții, pentru a evita, astfel încât să nu trebuie să caute tratamente pentru animalele lor. Mai ales dificil suferă de astfel de atacuri a crescut acasă și o grădină.

Semne ca plante de apartament acarieni uimit, câteva. Principalele - frunzele sunt acoperite cu puncte albe. Destul de repede învăluit într-o pânză de păianjen coroană de argint lumină.

Suprafața frunzelor deteriorate la prima umplute cu puncte pal, acestea sunt formate în locuri în care seva de celule este plecat. Apoi petele crește și frunzele cad fără viață. plantule Inutil pierde rapid puterea, a pus goale.

Căpușele sunt periculoase și de multe ori faptul că, în condiții nefavorabile, apoi au vizuini în pământ și hibernarea. Toate procesele de funcțiile lor vitale sunt inhibate. La apariția unor condiții favorabile pentru ei încep să se dezvolte rapid și să se multiplice, care ocupă întreaga coroana.

Înapoi la cuprins

Cum să se ocupe de acarieni în casă?

Pateu ornamentale create hit acarianul păianjen, cum să se ocupe de acest invitat? utilizarea Insecticid este preparatele inutile, dar bine adaptate acțiunii intestinale contact:

  • instrumente bazate pe butoksikarboksima. Pentru o oală cu un diametru de până la 12 cm, au nevoie de o baghetă de mare - 2-3. Ei stick la sol, la o distanță de 2 cm de tulpină, urmată de udare regulată și pulverizare intensivă. Se dizolvă treptat Coli, medicamentul intră în sol, după care dăunătorul pogibaet-
  • dimetoat aplicate în mod similar preparării anterioare, primele rezultate pot fi observate în câteva zile, efectul un băț - 6-8 nedel-
  • aktellik - înseamnă pulverizare aplicate simultan cu dusuri calde cu săpun. Atunci când prelucrarea este necesară pentru a folosi mănuși de protecție și o mască de față.
Acarieni pe houseplantsAstfel de metode de ajutor pentru a face față cu acarieni, nu numai în grădină, dar, de asemenea, la domiciliu. Utilizarea perfuziilor pe componente vegetale, mai degrabă în mod eficient, dar nu uitați că dăunătorul apare atunci când nu sunt îndeplinite condițiile de creștere. Nici unul dintre fondurile nu dă un rezultat perfect în tratamentul primar, astfel încât să fie sigur să-și petreacă proceduri repetate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu