De ce galben și pierde Dracaena său decorativ?

Pentru a înțelege de ce Dracaena galben, merită să ne amintim despre mediul habitatului său. Locul de nastere al plantei sunt considerate la tropice, în cazul în care umiditatea este întotdeauna ridicată, atât de multe soiuri cresc de până la 10 m în înălțime. Pentru cultivarea acasă, folosind specimene gigant, plante înălțime medie, pitic. Printre soiurile rezistente se numără reprezentanți ai Dragon Godsfera. Acesta poate fi adesea găsite pe pervazuri Mărginit cazuri și Sander, sau bambus. Houseplant Dracaena nu-i place trate și schimbări bruște de temperatură ale indicatorilor, hidratare frecventă și soare strălucitor. Dar frecvente pulverizare și duș gustul ei.

Cuprins:

  1. Cauzele îngălbenire tranzitorii și căderea frunzelor
  2. Influența irigării, a solului și a îngrășămintelor foliare pe o condiție

Cauzele îngălbenire tranzitorii și căderea frunzelor

îngrijire Dracaena

Dracaena în interior

Într-un efort de a găsi un motiv pentru frunze rândul său, galben, Dracaena, merită să ne amintim că, în vârsta lor de 2-3 ani este alocat. Prin urmare, periodice care se încadrează pe frunzele inferioare - procesul natural și nu trebuie să vă faceți griji despre asta. În cazul în care butoiul a lungul timpului expuse in mod semnificativ, aceasta va ajuta doar întinerire și replantarea tinere butași de-a lungul perimetrului de ghiveci.

Exotice tropicale prefera pervazuri luminoase. Cu o lipsă de varietati de lumină au început să rândul său, verde, larg dungi albe alternează pe îngust și gălbui. În cazul în care camera este cald, frunzele apoi decolorate sunt formate la partea de sus. Când excesul de clor și calciu în apa utilizată pentru irigare, placa de frunze rândul său, galben, dar venele rămân verzui.

soare strălucitor și aer uscat

Dracaena usuca de multe ori de la soare fierbinte luminos pe plăci de frunze sunt formate pete imediat galbene. Proiectul provoacă, de asemenea, unele daune de la ea se transformă, de obicei, coroana maro. Când frunzele încep să curl tub, apoi racim floare. Sub influența temperaturilor scăzute pot îngheța bulgărelui de pământ de pământ, atunci lame de frunze devin lent și se desprinde, nici măcar galben. Pentru a reabilita planta, trebuie sa fie stropeste coroana degerate cu apă caldă. Rădăcinile de la congelare, în plus față de altoire nu a ajutat.

Acest locuitor tropical cum ar fi Monstera, îngrijire pentru care specifică, nu-i place căldura și frigul excesiv. Domeniul de temperatură acceptabil - 18 - 25 ° C. In Dracaena uscat varfurile frunzelor și în prezența aerului uscat. Va ajuta în acest caz, pulverizarea frecventă a apărat cu apă. Dacă este absolut nici un moment pentru o astfel de procedură, este posibil să se pulveriza cel puțin 2 ori pe săptămână, sau pune un ghiveci de flori pe o tava de pietricele umede, pietriș sau alte pietre decorative. Este important să ne amintim că apa din vaza nu ar trebui să fie. soluție mai costisitoare la problema - achiziționarea unui umidificator. El ne va salva de influența dăunătoare a radiatoarelor de încălzire în timpul iernii.

Înapoi la cuprins

Influența irigării, a solului și a îngrășămintelor foliare pe o condiție

Dracaena picături frunze cu waterlogging sol și overdrying excesivă ea. În cazul în care substratul este prea umed, oxigenul la sistemul de rădăcină nu va intra în cantitatea corespunzătoare, astfel încât acestea zagniyut repede. Frunzisul nu mai este obtinerea de nutrienți începe să se estompeze și rândul său, galben. umiditate constantă servește ca sursă de dezvoltare a spori de ciuperci, ceea ce duce la moartea a sistemului radicular. Ajutorul este de transplant în timp util. Dacă trunchiul a fost moale, în unele locuri înnegrite, apoi salvați doar butași.

Cum de a efectua o reproducere corectă a Dracaena în cazul fading, a declarat în videoclip.Este important inițial să adere la regimul de irigare stabilit. plante mature și specimene cu frunze largi necesită mai multă umiditate, astfel încât acestea să-l evapora uneori intense.

udare reguli:

  • Înainte de următoarea umectarea solului trebuie usuce pe partea de sus 2-3 cm.
  • experți în domeniul apei recomanda pentru a turna un șantier de construcții subțire aproape de pereții vasului, astfel încât substanțele nutritive nu sunt spălate rapid din sol.
  • După apa de irigare din baia de ulei ar trebui să fie definitiv eliminate.

Plante ornamentale depinde în mare măsură de compoziția substratului. Pentru compușii permeabili și ușoare preferate exotice tropicale. Când salinitatea stratul superior de compactare a solului și a fertilizării hrănite în cantități minime, o creștere slabă și, prin urmare, o stare proastă. Pentru a evita o situație delicată, este necesar să se organizeze transplantul de plante pentru adulți la fiecare 2-3 ani. Solul este potrivit universală, nu doare să-l adăugați vermiculit, coji de ouă și argilă expandată ca drenaj. Adăugarea de cărbune pentru a ajuta sa scape de putregai rădăcină.

Turba și argilă substraturi pentru dracaena nu sunt adecvate.

Hrănirea pot fi organizate după 3-4 luni de la transplant. soluții adecvate pentru palmelor și universale. În timpul sezonului de creștere a fertiliza poate fi de 2 ori pe lună. Deoarece o plantă caracterizată prin creșterea sensibilității la conținutul de fluor, nu este permisă utilizarea îngrășămintelor fosfatice. Apa trebuie să fie fierte și folosite pentru irigare și stropire. În Dracaena frunze cad deseori pentru acest motiv, astfel încât disprețuitor se referă la această regulă, expertii nu recomanda.

îngrijire time adjusted va ajuta planta să-și recapete din nou fostul farmecul său. Acest jug nu este rușine să prezinte un cadou sau de a lua un loc de cinste pentru ea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu