Bujori Minunat pentru un cuplu de ani de la plantare la îngrijire

Crimson Bright, de plantare alb, bujor maro și de îngrijire, care necesită anumite cunoștințe, farmecul său va incanta orice grădinar. flori Terry uimitor de pălării uita-te la fundalul frunziș ajurata. Așa că ei inflori abundent și se uită mereu imaculată, trebuie să știe cum să organizeze o grijă de bujori. Fertilizarea în timp util, de cultivare a terenului, sanitare decupând permit tufele să păstreze un efect decorativ pentru o lungă perioadă de timp.

Cuprins:

 1. Mai departe de perete cu protecție împotriva vântului
 2. Toamna - cel mai bun timp pentru altoire și înrădăcinare
 3. Cum să aibă grijă de bujori?

Care sunt cele mai bune plante pentru a obține de-a lungul? În primăvara anului pe fondul verdeață spectaculoasă a acestor frumuseti ar arata tentant brândușeii, ghiocei, lalele. Puteți planta un număr de Brumărele, maci, lupin. Pe fondul unei flori gardurilor vii măceșe este necesar de a plasa un bujori roșu și alb. Răspândirea arbust buclate exotici, mulți grădinari ca pentru a decora peluze, paturi de flori, soiuri de cultură mici potrivite pentru grădini rock. Pentru grădină de flori luni fascinat sau unul, pot fi plantate în apropierea crin, înflorire în luna iulie. O companie mare poate fi creat din bujori purpurii, irisi violet și lavandă.

Mai departe de perete cu protecție împotriva vântului

bujori plantare

Bush Adult

Cultivarea bujori într-un singur loc cu bună îngrijire posibilă pentru mai mult de 10 de ani. Site-ul este potrivit pentru o protecție soare sau ușor umbrite, cerută de vânt. Gradinarii practică aterizare înconjurat de arbuști mici, care nu împiedică dezvoltarea sistemului radicular și de a crea o barieră adecvată de vânt pronosnogo. În umbra copacilor cu flori abundente și nu pot aștepta.

Distanta dintre clădiri poate juca o glumă proastă. Pereții vor reflecta căldura, ducând la supraîncălzirea instalației. Dacă doriți să planteze arbuști în apropierea ferestrelor, groapa de aterizare este mai bine să se plaseze pe pereții de cel puțin 2 metri. Zonele umede recomandate paturi mari cu prezența de scurgere în gropi de aterizare de cel puțin 20 cm. Deoarece este râu de nisip adecvat, de argilă expandată, cărămizi sparte, bucăți mici de placi ceramice.

Pregătirea solului - o altă etapă importantă, care nu pot fi trecute cu vederea. Cel mai bine este să crească planta în lutul. sol argilos Heavy va fi îmbogățit cu turba, humus și nisip de râu în raport de 1: 2: 1. Pe solurile nisipoase, sistemul de rădăcină începe să se dezvolte în mod activ, mugurii vor forma mai devreme decât de obicei, dar infloreste abundent nu. Pentru a îmbunătăți compoziția solului va trebui să adăugați un pic de lut, amestecat cu turbă și humus, cenușă de lemn.

Înapoi la cuprins

Toamna - cel mai bun timp pentru altoire și înrădăcinare

Plantarea bujori în toamna este cel mai favorabil. Până la începutul lunii septembrie, o parte la sol a instalației de creștere se oprește, mugurii său de reînnoire sunt deja formate, astfel încât să puteți obține în condiții de siguranță la locul de muncă. În regiunile sudice poate fi amânată până în octombrie. Înrădăcinare va dura aproximativ o lună înainte de îngheț Bush ar trebui să crească mai puternic.

Aterizare groapă cu 70 * 70 * 70 cm parametri trebuie să se pregătească în luna iulie, adăugând la ea în afară de humus și turbă are mai multe componente:

 • 250 g superfosfata-
 • 500 g de muki- os
 • sulfat feros suficient 1 st n-
 • lemn de frasin necesită 0,5 litri.

Cum de a planta bujori în groapă deja pregătită? Trebuie remarcat faptul că distanța dintre răsaduri trebuie să varieze de la 60 la 120 cm, cu caracteristicile soiului. Înainte de plantare rădăcini delenok mai bine pulbere Kornevinom. Cum de a planta bujori în gaură? Accentuarea do 30 cm, în mijloc este un mic deal, asa ca a fost mai convenabil pentru a pune materialul săditor, răspândirea toate rădăcinile sale. rădăcini lungi pot fi tăiate cu 1/3.Răsad a stropit solul, astfel încât reluarea rinichi un strat de sol 3-5 cm. Rămâne bine udate tufișuri o săptămână se toarnă la sol, în cazul în care a alunecat. Cu această plantare Bujori în toamna ia rapid rădăcină și să se pregătească pentru iarnă.

Înainte de debutul plantelor îngheț turbă săpăligă sau înălțimea frunziș uscat de 15-17 cm.

bujori de transplant in toamna Treptata:

 1. Se taie tulpinile cu Bush transplantat, lăsând câteva frunze pentru dezvoltarea în continuare. Asigurați-un șanț circular de-a lungul plantei, cu atât mai bine să sape Pitchfork lui.
 2. Scuture solul cu rădăcini și inspectați-l pentru eventuale deteriorări. În cazul în care au loc, apoi să-i reducă în soluție de permanganat de potasiu timp de 30 de minute și apoi pudra de carbune.
 3. Rizom frumos împărțit de-a lungul fără a rupe de pe mici lăstari. Pune în gaura de plantare preparate, răspândirea rădăcinilor și acoperite cu pământ.

Indiferent de plantare de primăvară este posibil?

Nu este de dorit, dar cultivatorii încă practicate. Este important să se lucreze într-un interval de timp scurt, pana cand rinichii nu au acceptat creșterea. Este de remarcat faptul că creșterea rădăcinilor de aspirație mici începe la indicatori de temperatură în 3-7 ° C. În cazul în care nu se va dezvolta în timp, se împușcă va alege rapid nutrientii din rădăcini, drenarea lor.

Există o versiune mai radicală a plantare de primăvară. răsad Dobândite pot fi plantate într-un ghiveci de flori, câteva săptămâni prikopat-l pe site-ul, iar in toamna deja transplantat la un loc permanent.

Înapoi la cuprins

Cum să aibă grijă de bujori?

plantare Bujori în toamna

bujori plantare

Valoarea Bujori de îngrijire, de a răspunde pozitiv la prășit, în timp util și fertilizarea. Slăbiți solul după o ploaie sau udare la o adâncime de 5 cm. Udarea organizează o dată pe săptămână, pentru un arbust adult necesită 25-30 litri. In anotimpul cald, frecvența crește umidificare. Primii 2 ani de mugurii ar trebui să fie tăiate, astfel încât planta a câștigat puterea.

Îngrijirea bujor nu este fără pasynkovaniya. Dacă doriți să obțineți flori mari, mlădițe laterale sunt îndepărtate în etapa de muguri favorite. Pentru a preveni boala de primăvară fungice sunt pulverizate cu o soluție de 1% din Bordeaux lichid.

În cazul în care solul este bine fertilizat initial, pansamentul este necesară numai pe al treilea an, atunci când planta începe să înflorească viguros. În timpul sezonului, ai nevoie de mai multe mese:

 1. Azot și potasiu este necesară primăvara, după topirea zăpezii. Suficient pentru a împrăștia în jurul plantei la 15 grame de azot și potasiu.
 2. Este nevoie de azot-potasiu pentru adăugarea de fosfor în timpul formării de boboci de flori. Primele două componente suficient de la 10 g de fosfor se adaugă 15 g.
 3. Potasiu-fosfor necesare după înflorire pentru un semn de carte de CV rinichi. Efectuarea de 12 g de potasiu și 20 g de fosfor.

Aceste sfaturi de îngrijire pentru tufele cultivate vor ajuta să crească nu doar câteva exemplare buclate la cabana lor de vară, și în cele din urmă a crea un pionary de lux, cu o aromă plăcută și frumusețe perfectă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu